Idiotiske fattiglapper (emzik)

Idiotiske fattiglapper

Jeg kom over en artikkel som var delt på facebook (trykk HER) Der de tar opp at skoleelever må sette de dyre veskene sine utenfor butikken når de skal inn og handle i lunsjen. Denne artikkelen har fått over 700 kommentarer på facebook, hvor blant annet dette er skrevet: 


♠ Rike foreldre, det gå utover vanlige barn. 
♠ Sinnsykt, barna mine hadde ikke fått det omså jeg hadde penger til det. 
♠ Latterlig hele greia. Kjøper seg dyre ting for å få oppmerksomhet. 
♠ Blir kvalm, materalistiske bortkjemte snørrunger! For all del, jeg kan da gå og handle meg en bag til 8000kr hvis det et det om å gjøre. Men hvorfor det hvis jeg får en fin til 500/1000 kr. 
♠ Og sånn er det man ender i luksusfellen. 
♠ 
Det verste av alt, er de foreldrene som kjøper disse veskene til primadonnane av noen dronninger!!! Luxusmellen next! 
♠ 
Kanskje elevene heller skulle ha brukt pengene sine til å betale for varene de stjeler fra butikken enn å kjøpe seg dyre vesker
♠ 
Hva tenker disse ungdommene på? Hvorfor går foreldrene med på det?
♠ 
Nokon er riv ruskande gale når ungdom går rundt med vesker til 9000,- Men har dei råd til så dyre vesker, så har dei råd til å kjøpe ei ny om den skulle verte stjåle. Synes ikkje synd på dei i det heile tatt. 
♠ 
Kjenner at jeg må kaste opp. Klarte ikke å lese hele den meningsløse artikkelen. Prisen dere betalte for veskene deres hadde helt sikkert klart å gi mat til flere familier i den virkelige verdenen vi lever i... Wow, sier jeg bare - og det er ikke positivt!! Dette er bare noen få kommentarer som var blitt skrevet, men herregud, jeg kjenner jeg blir provosert av disse gamle idiotene som sitter og rakker ned på ungdommer med dyre vesker. Jeg har sjekket profilene til mange av dem, og flertallet ser ut som gamle alkolister uten jobb. Her oser det sjalusi. La nå hver og en bruke pengene sine på hva de vil, jeg ser ikke problemet her. Jeg har selv en del dyre vesker og jeg har full kontroll over min økonomi. Jeg tipper jeg har bedre kontroll over min økonomi enn flertallet av de som sitter og skriver dritt der også. Og hva så om noen har rike foreldre som betaler for dette. Det går kanskje utover "vanlige barn" som det blir skrevet, men skal rike barn bli straffet bare fordi det går en fattiglapp i samme klasse? "Nei, datteren min får ikke den vesken fordi det er synd på den fattige jenta i klassen" Drit og dra, jeg bruker mine penger på akkurat hva jeg vil. Folk får skaffe seg jobb de også, så de kan kjøpe seg ting. 

Dato.02.02.2015 klokken.18:19 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 3
Anna Bagjärvinen

03.02.2015 kl.18:10

Jag tycker väll att man får köpa vad man vill för sina egna pengar.

03.02.2015 kl.19:25

Anna Bagjärvinen: jag håller fullständigt med!!
Caroline

03.02.2015 kl.20:40

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Emelie Karlsson 24 år Sverige

Hverdag, bilder, hund og interiør. emzikk @ instagram


DesignIna Anjuta


hits