Min jul (emzik)

Min jul

  • 04.01.2016kl.16:47
  • Kategori: Høytider
  • kommentarer: (3 )

Dette innlegget kom kanskje litt sent, men jeg har ikke prioritert blogging når jeg har vært med familien. Jeg tok en del bilder i julen, så her kommer det. 
Dagen startet med at jeg jobbet i tre timer før jeg dro videre til Drammen for å hente en jakke. Etter det tok jeg turen videre til foreldrene mine hvor jeg feiret jul sammen med dem. Først så vi litt på TV og koste oss, og litt senere på kvelden ble det julemiddag. Hos oss spiser vi svensk julemat, så det er nok mange som ikke kjenner igjen det som er avbildet under;- juleskinke, jansson, pølse, bayonneskinke, sill, kjøttboller, prinskorvar, laks, patè, biff a la lindström, kåldolmar, sylta, spareribs og tilbehør. Yummi ♥




Etter middagen ble det litt TVtitting, mest julefilmer. Og så til slutt det beste av alt - gaver. Vi kan ikke ha gavene under treet, for da tar Marco (hunden vår) dem. Han elsker julen og gaver. Det var så vidt jeg rakk å ta bildene under før han begynte å grave i gavene. Men han er egentlig ganske flink, for han kjenner på lukten hvilke gaver som er til han, så de er det eneste han tar. 









Og så var alt over. Tenk at man gleder seg så lenge til denne dagen, og så blir alt over så fort. Man pynter, planlegger, lager mat og kjøper gaver for kun denne ene kvelden. Men uansett, det er jo så koselig. GOD JUL!

Dato.04.01.2016 klokken.16:47 Kategori: Høytider Kommentarer: 3

04.01.2016 kl.17:04

Det er ganske rart, ja.. jeg gleder meg alltid flere uker i forveien, også plutselig er det jeg har gleda meg så mye til over. Det var utrolig fine bilder og jeg ønsker deg et godt nyttår!

04.01.2016 kl.19:27

Så mye god mat! juleskinke liker jeg og veldig godt. Ellers er det ikke så mye vi pleier å ha ;-P

morsomt at huden liker gaver så godt og pakker dem opp, haha x)

herlige bilder ;-)

04.01.2016 kl.21:18

Å så koselige bilder :-)



Emelie Karlsson 24 år Sverige

Hverdag, bilder, hund og interiør. emzikk @ instagram


DesignIna Anjuta


hits