Snart på markedet (emzik)

Snart på markedet


Pappa jobber på Mills og han fikk med seg disse vareprøvene hjem for noen dager siden. Jeg og mamma fikk være smakskaniner og blant annet disse falt veldig i smak. Dette har ikke kommet ut på markedet enda, men det er bare å holde øynene åpne. Smakene er nøtter & honning, granola & jordbær og granola, tranbær & blåbær. Alle anbefales veldig. Dette er godt både som frokost, lunsj eller hvis man vil bake. Jeg og mamma skal prøve å bake knekkebrød med den som smaker honning. Hvis det blir bra så kan jeg legge ut resultatet her. Vi skal se om vi har ingrediensene hjemme her nå, for da kan vi teste det ut allerede i kveld. 

Vil du ha en sunn frokost, så er det ingen tvil om at dette er et bra alternativ. Min favoritt er granola & jordbær, men dagens frokost for meg i dag ble nøtter og honning, så nå holder jeg meg mett en god stund. Hunden vår, Marco fikk en liten smakebit også, og han likte det like godt som oss. Jeg tror han er verdens mest bortskjemte hund, så hvis han liker noe - ja, da er det godt! Ikke nok med smaken, men utseendet på posene er veldig delikat også. De ser friske og fine ut, og man har lyst til å plukke de med seg fra butikken med en gang. 

Det er ikke bare dette som blit sluppet på markedet av Mills, men det kommer mye annet godt også. Det er bare å glede dere. Jeg er litt usikker på når det kommer ut, men jeg skal gi dere beskjed her på bloggen. 


Dato.14.02.2016 klokken.10:59 Kategori: Mat og drikke Kommentarer: 6
Blomster Flint

14.02.2016 kl.12:36

Jag lägger märke till den vackra blomman i bakgrunden. ja de är fint att driva de upp på vårkanten dissa Buksbrom de trives bäst ljust när vårsolen titto fram. De bör inte vattnas för ofta kanske bara upp till 3 gånger om dagen med moderat gödsling.

14.02.2016 kl.13:01

Blomster Flint: Haha ja kanske om det inte är plast
dvergpinschere i mitt hjerte

14.02.2016 kl.16:23

Det så godt ut! Jeg lager meg havregrøt hver dag..kanskje prøve dette i stedet..;-)

14.02.2016 kl.16:57

dvergpinschere i mitt hjerte: Det anbefales veldig, så det burde du prøve :-)

14.02.2016 kl.17:08

disse gleder jeg meg til å prøve! :)

14.02.2016 kl.17:12

Kamilla Haaland: Håper de faller i smak :)Emelie Karlsson 24 år Sverige

Hverdag, bilder, hund og interiør. emzikk @ instagram


DesignIna Anjuta


hits