Vanlige sminketabber (emzik)

Vanlige sminketabber

Jeg legger veldig godt merke til sminketabber hos andre, men det er ikke alltid jeg er like flink til å se mine egne feil. Jeg har fått litt tips og triks fra Mimmi og det har hjulpet meg masse. Nå tenkte jeg ihvertfall nevne de mest vanlige sminketabbene som jeg ser ganske ofte. Jeg ser det som regel hos de som er litt yngre og kanskje ikke har så god erfaring med sminke enda, men øvelse gjør jo mester, så det er uansett bra at de prøver. 

Skjolder og skiller er virkelig ikke pent. Da jeg var yngre pleide jeg å ha skille på halsen, nettopp fordi jeg brukte for mørk sminke. Derimot så var jeg faktisk ganske flink til å legge den sminken jeg hadde, så det ble skjeldent skjolder i selve ansiktet. Konklusjon: ikke kjøp for mørk sminke, det er ikke pent på noen. Hvis du ikke kan contour og highlighting, så er det bedre å være uten enn å se ut som...ja. 


Klumpete mascara er heller ikke noe fint. Man har da speil, så det burde ikke være så vanskelig å se at det er klumpete? Det er heller ikke noe fint å gå rundt med mascaraflekker under og over øyet. Jeg ser ofte jenter som har mascara på øyenlokket. Dette kommer som regel etter noen timer, så man ser det kanskje ikke når man går hjemmefra. Jeg har det problemet selv, men det er bare å ta fingeren og ta det bort i ny og ned. Hvis man ikke har vannfast mascara, for da skjer det ikke. 


Ja, det er fint med lipliner, men da skal fargen på liplineren gjerne passe litt sammen med fargen på leppestiften. En lipliner er for å fremheve leppene, det er ikke meningen at det skal se ut som at du har bart. Det er ikke så fint med en "påklistret bart". I samme slengen kan jeg jo nevne øyenbrynene. Jeg sliter veldig selv med å få fine bryn, men man kan vel i det minste prøve å få dem til å se like ut? Så synes jeg at det fineste er når man har en øyenbrynspenn eller pudder som matcher hårfargen din. Hvis du er blond så kan du ikke ha sorte bryn. 


Noen som kjenner seg igjen i dette? Da jeg gikk på ungsomsskolen så hadde jeg ofte sminke på klærne mine. Man ser det jo spesielt godt hvis man har på seg hvite klær. Jeg mener, hallo? Hvorfor går man sånn? Det er jo ikke snakk om at man ikke har sett det, for det er umulig å unngå. Jeg tror jeg gikk sånn for å vise at jeg hadde sminke, for man ser det ihvertfall tydelig her. Men egentlig så ser man bare skitten ut. Er du uheldig og får sminke på genseren din, så bytt genser - enkelt og greit. 
#sminketabber #sminke #makeup

Dato.03.03.2016 klokken.17:45 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 11
dvergpinschere i mitt hjerte

03.03.2016 kl.17:58

Ja det var enkle tips som til å med jeg benytter!! hihihi. De få gangene jeg bruker sminke da.. ;-) Du er liksom så lekker på de bildene altså..med DE leppene.. herregud hva feil sminke kan gjøre.. Ha en god kveld!

03.03.2016 kl.18:11

dvergpinschere i mitt hjerte: Enkelt å unngå slike tabber, men likvel ser jeg det på så mange. Grusomt, haha

03.03.2016 kl.20:43

Veldig sant haha
Maria borgen

03.03.2016 kl.22:53

Hehe her var du fin <33

03.03.2016 kl.22:58

Maria borgen: hiihihi takk <3

03.03.2016 kl.23:00

Herlig innlegg :)

03.03.2016 kl.23:40

hehe mange som gjør feiil i sminkeverden , desverre ;p skulle ønske jeg kunne sånn contour det er så fint, når man gjør det riktig :) jeg har faktisk aldri prøvd :9 Men fint innlegg :) <3

03.03.2016 kl.23:56

Ine Therese: Jeg har kjøpt et contour kit, men har ikke fått testet det ordentlig enda. Jeg driver og titter litt på youtube for å finne de riktige metodene :-)

03.03.2016 kl.23:58

Det trur jeg jeg også skal gjøre, har kjempelyst å prøve :) :)

04.03.2016 kl.14:27

Hihihi... Sikkert sånn eg ser ut... Ikke får mørk makeup... Men glemmer eg har sminke på å klør og plukker :p Ønsker deg en forsatt fin fredag:))

04.03.2016 kl.18:07

charlotte79: Haha, det er fort gjort!Emelie Karlsson 24 år Sverige

Hverdag, bilder, hund og interiør. emzikk @ instagram


DesignIna Anjuta


hits