Eksamensforberedelser (emzik)

Eksamensforberedelser

  • 27.04.2016kl.18:51
  • Kategori: Hverdag
  • kommentarer: (6 )

Jeg har matteeksamen 27. mai. Nå tenker dere sikkert "hæ, er hun ikke ferdig på skolen?". Og joda, det er jeg, men jeg klarte aldri den forbanna matten for 3. vgs, så den har jeg valgt å ta opp igjen nå. Jeg føler at jeg vil ha ståkarakter i matte, slik at jeg har fullført hele tredjeåret. Det er litt kjipt at det kun er matte jeg mangler for å få bestått skoleåret. Jeg fant frem bøkene mine, eksamensoppgaver, kalkulator og det man trenger til en eksamen. Jeg satt meg på stuegulvet fordi jeg ikke har kjøkkenbord, åpnet heftet med oppgaver, løste en oppgave og så....

Hva i pokker er dette og hvorfor må jeg kunne det? Heldigvis har jeg en fasit på disse oppgavene, så jeg tjuvkikket kanskje litt for å se om jeg kunne komme frem til hvordan man regner ut dette, men neida. Dette er til og med den delen man ikke får bruke hjelpemidler på. Jeg følte at jeg var sjenseløs, så jeg hoppet videre til neste oppgave i håp om at jeg skulle skjønne litt mer. 


Seriøst? Hva er dette for noe tull? Og dette er oppgaver som kun gir 1 poeng. Jeg sitter her som et spørsmålstegn og føler meg ikke akkurat som verdens smarteste. 

Så konklusjonen min er: Jeg trenger ikke ståkarakter i matte, jeg trenger ikke fullføre 3 vgs. Jeg føler egentlig at jeg rett og slett er for dum, så det er ikke noe vits i å prøve engang. Nå venter jeg egentlig på kommentarer som "det er bare å øve, så får du det til". Men nei, øve på hva da? Det er ikke så lett å øve når man ikke skjønner en dritt, da blir man ikke noe klokere. Matte er ikke noe man kan lese seg til, man må være litt klok for å klare dette - noe jeg nettopp fant ut at jeg ikke er. Jeg kommer til å møte opp på eksamen, for jeg har jo trossalt betalt for det, så får jeg bare se hvordan det går. Går det ikke, så går det ikke. Får jeg en toer, så blir jeg meget glad.

Dato.27.04.2016 klokken.18:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6
dvergpinschere i mitt hjerte

27.04.2016 kl.19:44

Uff..jeg hater matte..har mattedysleksi..så kan ikke gangetabellen engang..hihih. Yngste sønnen min strøk også i matte..og man kan ikke lese seg til det..du må få noen som kan det om å lære deg..eller kjøpe litt privattimer! Det tenke min han skulle gjøre..For som han sier..jeg skjønner jo ingen ting! så noen må jo lære han det..Føler med deg!! og prøve å finne noen som kan hjelpe deg!!

27.04.2016 kl.20:04

dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg hater det også, virkelig! Jeg skrev i en kjøp- og salggruppe på facebook, men ingen som har meldt seg, så dette ser ikke veldig lyst ut....

27.04.2016 kl.21:06

Matte er mitt verste fag også.. fytti rakkern altså!! Men jeg har så og si bestemt meg for å ta det opp neste år, meeen.. nå ble jeg litt usikker hahaha - neida x) Tror du klarer det jeg <3 Lykke til!!

27.04.2016 kl.21:19

Merethe Høili Johansen: Jeg mistet motivasjonen da jeg kom til disse oppgavene, hahaha. Men lykke til du også neste år :-)

28.04.2016 kl.06:28

Æsj.... så kjedelig å måtte ta opp! Lykke til - masse <3

28.04.2016 kl.07:55

Margrethe: Tusen takk, får se hvordan det går :-))Emelie Karlsson 24 år Sverige

Hverdag, bilder, hund og interiør. emzikk @ instagram


DesignIna Anjuta


hits