Alene på hyttetur (emzik)

Alene på hyttetur

Som de fleste sikkert har fått med seg, så var det Kristi himmelfartsdag på torsdag. Er det forresten noen som vet hvorfor vi har fri denne dagen? Selv har jeg ikke peiling, jeg er bare glad for å ha fri, haha. Uansett så passet jeg på å ta en feriedag på fredagen også, slik at jeg fikk langhelg og kunne reise til Sverige. Jeg pakket bilen full og reiste onsdag da jeg var ferdig på jobb. Det var ikke akkurat en behagelig biltur.. Det var nemlig slik at jeg måtte ha med meg en pall og noen pallekarmer. Eller jeg måtte vel egentlig ikke, men jeg hadde planer om å ha ved i den. Nå har ikke jeg akkurat verdens største bil, så det endte opp med at jeg måtte sitte som ei gammel dame nesten most inn i ruta, men det gikk det også. Nå har jeg malt pallekarmene i samme farge som huset, så har jeg satt den på baksiden.


Uansett så hadde jeg planer om å reise dit for å male ferdig huset, noe jeg også rakk. Dette er det tredje året jeg maler, så det var virkelig på tide å bli ferdig nå. Huset er ikke stort, men når man ikke får vært der så ofte, så tar ting tid. Mamma sa at jeg ikke fikk stå på stigen å male når jeg var der alene, men hørte jeg på det? Hehhe, ikke egentlig. Dessuten så glemte jeg "maleskoene" mine, så da klatret jeg opp på stigen med crocs. 

Man er ikke en ekte maler før man har halve håret fult av maling. 


Her på gulvet satt altså jeg da jeg sminket meg. En midlertidig løsning før jeg har fått alt i orden.
Jeg satt og spiste frokost (sørlandschips og appelsinbrus) og så kom denne gigantiske elgen forbi stuevinduet mitt. Herregud, jeg fikk helt sjokk så jeg løp for å hente kameraet. Dessverre så ble den redd og løp før jeg fikk tatt noen bra bilder. 

Det var så stille og rolig da jeg reiste opp på onsdag. Jeg hørte ikke en eneste person der, det var så sinnsykt deilig. Jeg trives veldig godt i skogen alene. Ja, jeg er nok ganske usosial, men det er så godt. Forresten så filmet jeg litt rundt i huset hvis noen vil se?

Dato.09.05.2016 klokken.19:54 Kategori: Interiør og oppussing Kommentarer: 8
dvergpinschere i mitt hjerte

09.05.2016 kl.20:41

Så flink du er! også så du kongen!! Heldiggrisen!! Du fikk da noen bilder av den da..men skjønner hva du mener..du fikk den ikke til å stå modell!! hihih. Bra det gikk bra med crocks og stigen..ikke bra!!

09.05.2016 kl.20:44

dvergpinschere i mitt hjerte: Det er ikke hver dag en elg går forbi vinduet, så det måtte jeg jo knipse noen bilder av :-D

09.05.2016 kl.23:24

Kristi for til himmels denne dagen, derfor har vi fri.... Hehe. God forklaring? Så utrolig moro å holde på med hus og elg... :))

10.05.2016 kl.08:15

Anne Grethe/FotoSeljordslia: Ahaaa, burde egentlig ha skjønt det. Det ligger jo egentlig i navnet, hahahha

09.05.2016 kl.23:35

Hørtes ut som en fantastisk kjøre tur, eller kanskje ikke x) godt med lang helg når man har mulighet til å få det og få malt ferdig :)

10.05.2016 kl.08:15

Maria: Jaa, helt enig. Nå trenger jeg ikke tenkte på den malingen noe mer ihvertfall :))

10.05.2016 kl.06:37

Du er super! Så deilig på tur - også aleine! Klem :-)

10.05.2016 kl.08:14

margrethe: Det var veldig godt og været var på topp også :-DEmelie Karlsson 24 år Sverige

Hverdag, bilder, hund og interiør. emzikk @ instagram


DesignIna Anjuta


hits