emzik -

New in

Ååååå se på disse, er de ikke fine? Jeg fikk dem i postkassen i dag. Herregud jeg er helt frelst. Jeg har ikke fått testet dem enda, men jeg vet ikke helt om jeg vil det heller. De er nesten for fine til å bruke. De lukter helt utrolig godt også. Tenk så glad man kan bli over småting som dette ♥ ♥ 

Dato.14.11.2016 klokken.20:36 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 8

Halloweensminke

Ja, da er det snart halloween og jeg har testet forskjellig halloweensminke. Jeg har nettopp hatt en halloweenuke på youtube og min aller siste film på youtube kommer opp på søndag. Det har vært veldig gøy så lenge det varte, men nå føler jeg at min tid der er over. Jeg føler at blogg kanskje er mer min greie, så vi får se - kanskje jeg blir litt mer aktiv her etterhvert igjen. Hvis ikke så finner dere meg liggende på sofaen foran TVen, hehehe. 

Så hva har skjedd den siste tiden? Ikke veldig mye. Jeg startet å ta mattetimer på videregående, jeg sluttet å ta mattetimer på videregående. Jeg har vært ganske mye på hytta i Sverige, gulvet er blant annet ferdigmalt. Nå skal jeg bare kjøpe seng og sofa dit, så kan jeg reise ditt masse. Jeg gleder meg, for nå begynner det virkelig å ta form der. 

Jeg håper dere får en fin helg og en flott halloween på mandag ♥ God natt!

Dato.28.10.2016 klokken.21:55 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 7

Sminkelook: Tiffany


I dag fikk jeg den blonde parykken og den svarte leppestiften i postkassen, så da tenkte jeg endelig prøve å sminke meg som Tiffany. For de som ikke vet hvem det er, så er det kjæresten til Chucky. Han har jeg sminket meg som før, og det kan dere se HER. Parykken så utrolig fin ut på hjemmesiden, men da jeg prøvde den så det slik ut: 

HAHAHAHA

Men etter å ha fikset litt på parykken, så ble det helt OK. Tiffany har jo egentlig en lang ettervekst, så jeg prøvde å ta litt øyenskygge i hodebunnen, men det funket ikke noe særlig. Jaja, det får så være. Jeg ble uansett ganske fornøyd. Som vanlig ble det ikke så positive tilbakemeldinger på facebook, men det er greit. Har blitt vant til det nå :-) Selvsagt kan jeg bli bedre, men det er jo derfor jeg øver på det også.

Jeg elsker forresten linsene. De tror jeg at jeg kommer til å bruke til vanlig også. Grønne øyne er jo så sinnsykt fint, ihvertfall til brunt hår som jeg har under parykken. 

Parykken sitter litt skeivt på, men pyttsan. Og hva passer vel ikke bedre enn å posere med en kniv? Det er jo trossalt kjæresten til Chucky - den berømte knivstikkeren. Det kommer nok en video av dette etterhvert også, jeg må bare få tak i en lyspære til fotolampen min først. Den andre har blitt knust, men en ny er på vei. Håper den kommer snart. 

Dato.01.07.2016 klokken.22:34 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 13

Dagens sminkeDette skjedde da jeg skulle skjære noen tomater tidligere i dag.. 

Fra spøk til alvor så prøvde jeg meg litt på sminke med latex. Jeg har hatt latex i evigheter nå, men det er først i dag jeg tester det. Det lukter sinnsykt sterkt og er veldig klissete, men fy søren så mye kult man kan gjøre med latex egentlig. Jeg filmet det hele (som vanlig) men kameraet var nesten tom for strøm, så jeg må bare se igjennom hvordan filmingen ble ettersom jeg hadde litt hastverk. Hvis filmen blir lagt ut, så kommer den ikke ut på bloggen, men dere kan følge med HER. Jeg synes at det ble litt kult ihvertfall!

Dato.16.06.2016 klokken.20:29 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 10

Sminkelook: ArielDenne parykken kjøpte jeg egentlig til Chucky-looken min, men den ble alt for rød. Da tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på Ariel. Dessverre så klipte jeg vekk panneluggen på parykken, siden den egentlig ikke skulle brukes til Ariel. Det er grunnen til at dere ikke ser toppen av hodet mitt. Haha, jeg kan med hånden på hjertet si at frisør ikke er et yrke som passer meg. Resultatet ble ikke akkurat supert. 

Uansett så ble jeg DRIT fornøyd med øyenskyggen. Unnskyld språkbruken, men jeg trodde ikke at jeg kunne sånt. Nå har jeg fått helt dilla på sminkelooks, så kom gjerne med tips til noe jeg kan prøve. Jeg er fortsatt nybegynner på dette, så det må være noe som ikke er sykt vanskelig isåfall.

Dato.31.05.2016 klokken.19:14 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 6

Sminkelook: Chucky

I dag prøvde jeg meg på en sminkelook av Chucky. Jeg kjøpte en rød parykk, men dessverre så ble den aaaalt for rød og da fant jeg ut at håret mitt passet bedre. Jeg hadde heller ikke de fargerike klærne som han bruker, så da fikk det heller bli en rutete skjorte på meg. Jeg synes ikke det ble så ille, jeg. Nå i ettertid ser jeg at jeg kanskje burde lagt litt skygge rundt sårene, men det tar jeg neste gang når jeg filmer dette. Jeg bare prøvde meg litt i dag for å se om jeg klarte denne. Synes det passet bra å ha med kniven på bildene også, siden han løper rundt og knivstikker folk!

Neste blir kjæresten hans - Tiffany ♥ så følg med for den som vil. Jeg må bare få tak i en blond parykk først. 

Dato.30.05.2016 klokken.22:04 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 15

Sminkelook: infected

Denne sminkelooken ble jeg faktisk sykt fornøyd med hvis jeg får si det selv. Hele prosessen ble filmet, så etterhvert blir den lagt ut på youtube også. Jeg har litt andre filmer som skal legges ut først, meeen den som venter på noe godt - venter ikke forgjeves. 

Det er ikke bare bare å leke med blod. Det endte opp med at det ble blod i sånn ca. halve leiligheten + på klærne mine, så jeg håper at det går bort i vask. Jeg fikk det ikke vekk fra fingrene mine, de er fortsatt røde....

Jeg gleder meg litt til halloween, jeg.

Dato.28.05.2016 klokken.19:03 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 10

SAWsminke

Jeg er en skikkelig SAWnerd for de som ikke har fått det med seg enda. Jeg elsker alle SAWfilmene og jeg fikk denne håndlagde leirdukken av foreldrene mine i julegave. Jeg kan se på filmene om og om igjen uten å gå lei, for de er faktisk helt syke. Hvordan kan en person finne på manus til slike filmer? Ikke rart at han som lagde de første filmene ble lagt inn på psykiatrisk avdeling. Uansett så er jeg skikkelig blodfan, så jeg kjøpte inn litt stasj i dag og så prøvde jeg meg på en sminkelook. 

Dessverre så SUGDE sminken, bokstavlig talt. Jeg ble nesten ikke hvit i ansiktet i det hele tatt + at det svarte ble alt for mørkt, så jeg ser litt skitten ut. Men dette var egentlig bare en liten test før jeg lager en video hvor jeg viser dere trinnvis hvordan jeg gjør dette. Jeg har bestilt fotolamper nå (den forrige jeg bestilte manglet deler, så den får jeg ikke brukt) og jeg leter etter ordentlig teatersminke, men har egentlig ikke funnet noe jeg tror er bra. Er det kanskje noen av dere som vet hvor jeg kan få tak i hvit sminke? Den må være ordentlig hvit og dekke hele ansiktet. Setter pris på om noen kan hjelpe. 

Bortsett fra at sminken var dårlig, så ble jeg egentlig veldig fornøyd med resultatet. Det var nesten litt creepy å se meg selv i speilet. Herregud sminke er så artig!!!!! Jeg lover dere at det kommer flere sminkelooks her på bloggen etterhvert. Først må jeg bare få tak i bra sminke, det er førsteprioritet nå.
#makeup #jigsaw #saw

Dato.20.05.2016 klokken.20:19 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 15

17. mai sminkeSiden det snart er 17. mai så tenkte jeg at det passer bra med en liten sminkelook til denne dagen. Jeg hater de forbanna løsvippene og får de aldri til å sitte der de skal. Alle sier at det bare er å øve, men hvor lenge mener dere da egentlig???? Blir sint. Og ja, jeg la merke til at leppestiften ble litt ujevn, så den fjernet jeg og tok på på nytt igjen. Nå ser det mye bedre ut. Flagget og den søte kransen som jeg har på hodet er fra Nille. Den er egentlig til barn tror jeg (?), men den passet utmerket på hodet mitt fordet. 

Sminken ble ikke store greiene, men jeg brukte rød og brun øyenskygge + rød leppestift noe jeg synes passer bra til 17. mai. Egentlig så tok jeg blå øyenskygge først, men da så det ut som at noen hadde gitt meg bank.

Jeg filmet hele prosessen. Hvis noen er interesserte i å se, så rop ut - da skal jeg redigere filmen, hvis ikke så gidder jeg ikke. 

Dato.11.05.2016 klokken.21:38 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 11

Smink deg gammelEtter å ha jobbet i flere timer med matte (prosentregning), så følte jeg at det var på tide å gjøre noe annet. Jeg tok frem det jeg hadde av sminke og begynte å ekperimentere litt. Altså, sminke kan gjøre så mye bare man kan det. Jeg føler at jeg vil lære meg så mye mer, men man må jo starte et sted. Hvor kult er det ikke at man kan se 40 år eldre ut bare ved hjelp av litt sminke? 

Jeg tenkte at jeg skulle lage en videoblogg om dette, men så ombestemte jeg meg. Jeg føler meg fortsatt litt amatør når det kommer til slike ting, så video får vente til jeg blir bedre og har utforsket litt mer. Jeg er uansett litt stolt ettersom dette var noe jeg gjorde på frihånd, det vil si at jeg ikke så etter noe.

Dato.01.05.2016 klokken.19:47 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 12

Sminkebilder

Jeg fant noen flere sminkebilder på daten fra da Mimmi var her. Jeg hadde helt glemt bort disse bildene, men bedre sent enn aldri kanskje? Ååh, jeg er så sinnsykt fornøyd med øyenbrynene mine her. Jeg må bare øve øve øve til jeg får de like fine selv. 

I dag har jeg ryddet og vasket hele leiligheten og vasket det nye sengesettet som jeg fikk i julegave. Det skal brukes så fort det tørker. Akkurat nå sitter jeg og ser på en film som nettopp begynte på svenske TV3, og resten av helgen skal bare nytes i eget selskap. Jeg begynner å bli litt forkjølet også, så da er det greit å ta det litt rolig. Jeg er jo aldri syk, så det er typisk at man skal bli det når man først har fri.

Dato.09.04.2016 klokken.13:09 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 12

Ny leppestiftFra Jan Thomas, fargen heter incredible. Jeg kjøpte den da jeg var i Hønefoss sammen med Maria. I tillegg til leppestiften, så kjøpte jeg også en bukse, et skjerf, en topp og løsvipper + lim som jeg ikke fikk til å sette på. Tro det eller ei, men jeg filmet hele prosessen hvis noen vil se? Det ble litt banning for å si det slik, og det endte opp med at jeg gikk ut døren uten vipper på. Lenge leve dårlig tålmodighet.

Hva synes dere om leppestiften? Jeg tror at den kan bli veldig fin til solbrun hud (som jeg aldri får) i sommer.

Dato.31.03.2016 klokken.17:28 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 9

New makeoverSlik ble resultatet da Mimmi sminket meg med sminken som jeg kjøpte i Oslo. Denne gangen ble det med riktig farge på min foundation. Bortsett fra at etterveksten er ufresh og at øynene mine ser små ut uten løsvipper, så ble jeg fornøyd med resultatet. Vi filmet faktisk da hun sminket meg denne gangen også, er det noe dere vil at jeg skal legge ut?

Etterveksten skal fjernes etter helgen. Jeg klarer ikke å farge det selv og er for snål til å gå til frisøren, så det vil si at mamma farger det. Foreldrene mine bor 2,5 timer unna og det er grunnen til at jeg ikke har fått farget det enda, men snart såååå. Vipper skal jeg kjøpe i morgen, så dette blir nok bare bedre og bedre. Jeg tar gjerne imot tips til bra lipper og bra lim som man får kjøpt i "vanlige" butikker. 

Dato.18.03.2016 klokken.15:53 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 6

Før og etter makeover


Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne dele et før- og etterbilde her på bloggen. For de som enda ikke har fått det med seg, så har Mimmi gitt meg masse sminketips. Jeg har brukt den samme sminken siden jeg gikk i 8. klasse da begynte å sminke meg. Man blir jo eldre, så det sier seg selv at det ikke er så fint å sminke seg som en 14 åring når man er 23 år gammel. Mimmi sminket meg to ganger i helgen, så i går testet jeg det selv. Jeg ble litt usikker på hvilke børster jeg skulle bruke til hva, for hun brukte jo en haug av børster. Heldigvis så tror jeg at det ble ganske bra, jeg ble ihvertfall veldig fornøyd med resultatet. 

Slik har jeg sett ut hver dag frem til nå. Livløs, blek og død. Jeg kommer nok til å fortsette å sminke meg slik på "vanlige" dager når jeg er på jobb. Jeg er veldig glad i å sove på morgenen, så da får denne sminken duge til hverdags. Det kan jo være greit å få brukt opp den gamle sminken jeg har igjen også.  
Jeg fikk mer glød i ansiktet og ser mer levende ut. Det eneste jeg ikke fikk helt til var øyenbrynene, men jeg skal se på denne youtubevideoen sånn ca. hundre ganger, så skal jeg nok få det til etterhvert. Bortsett fra brynene så synes jeg faktisk at det ble veldig fint hvis man får lov til å skryte litt av seg selv. Nå har jeg bare lyst på vippeextensions slik at øynene mine ser litt større ut. 

Dato.16.03.2016 klokken.17:28 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 11

Makeover

Nå har søsteren min, Mimmi kommet på besøk. Hun sminket meg, så jeg fikk en liten makeover og jeg ble sinnsykt fornøyd. Nå er hun jo en del brunere enn meg, så foundationen ble dessverre litt for mørk. Vi skal til Oslo i morgen og da skal jeg få kjøpt meg en foundation som passer min hudfarge. Forhåpentligvis så sminker hun meg på nytt slik at jeg får enda bedre bilder. Vi filmet det som ble sminket i dag, så jeg tror at filmen kommer ut på Mimmis youtubekanal i morgen for de som er interessert. 
#makeover #makeup #sminke

Dato.11.03.2016 klokken.22:33 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 17

Vanlige sminketabber


Jeg legger veldig godt merke til sminketabber hos andre, men det er ikke alltid jeg er like flink til å se mine egne feil. Jeg har fått litt tips og triks fra Mimmi og det har hjulpet meg masse. Nå tenkte jeg ihvertfall nevne de mest vanlige sminketabbene som jeg ser ganske ofte. Jeg ser det som regel hos de som er litt yngre og kanskje ikke har så god erfaring med sminke enda, men øvelse gjør jo mester, så det er uansett bra at de prøver. 

Skjolder og skiller er virkelig ikke pent. Da jeg var yngre pleide jeg å ha skille på halsen, nettopp fordi jeg brukte for mørk sminke. Derimot så var jeg faktisk ganske flink til å legge den sminken jeg hadde, så det ble skjeldent skjolder i selve ansiktet. Konklusjon: ikke kjøp for mørk sminke, det er ikke pent på noen. Hvis du ikke kan contour og highlighting, så er det bedre å være uten enn å se ut som...ja. 


Klumpete mascara er heller ikke noe fint. Man har da speil, så det burde ikke være så vanskelig å se at det er klumpete? Det er heller ikke noe fint å gå rundt med mascaraflekker under og over øyet. Jeg ser ofte jenter som har mascara på øyenlokket. Dette kommer som regel etter noen timer, så man ser det kanskje ikke når man går hjemmefra. Jeg har det problemet selv, men det er bare å ta fingeren og ta det bort i ny og ned. Hvis man ikke har vannfast mascara, for da skjer det ikke. 


Ja, det er fint med lipliner, men da skal fargen på liplineren gjerne passe litt sammen med fargen på leppestiften. En lipliner er for å fremheve leppene, det er ikke meningen at det skal se ut som at du har bart. Det er ikke så fint med en "påklistret bart". I samme slengen kan jeg jo nevne øyenbrynene. Jeg sliter veldig selv med å få fine bryn, men man kan vel i det minste prøve å få dem til å se like ut? Så synes jeg at det fineste er når man har en øyenbrynspenn eller pudder som matcher hårfargen din. Hvis du er blond så kan du ikke ha sorte bryn. 


Noen som kjenner seg igjen i dette? Da jeg gikk på ungsomsskolen så hadde jeg ofte sminke på klærne mine. Man ser det jo spesielt godt hvis man har på seg hvite klær. Jeg mener, hallo? Hvorfor går man sånn? Det er jo ikke snakk om at man ikke har sett det, for det er umulig å unngå. Jeg tror jeg gikk sånn for å vise at jeg hadde sminke, for man ser det ihvertfall tydelig her. Men egentlig så ser man bare skitten ut. Er du uheldig og får sminke på genseren din, så bytt genser - enkelt og greit. 
#sminketabber #sminke #makeup

Dato.03.03.2016 klokken.17:45 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 11

Antrekk - hint of spring

Bukse Syrran och jag // jakke Vila // skjerf Cubus // topp arvet av søster. 

Selv om jeg er innmari glad i vinter så er det litt godt at våren er her. Solen skinte gjennom vinduet mitt i dag, så da måtte jeg bare gå ut en tur for å teste det nye kameraet mitt. Jeg har fått spørsmål om jeg kan skrive et litt mer utdypende innlegg om kameraet, så jeg tenkte at jeg skal begynne å skrive på det snart. Nå har jeg jo fått testet det til både bilder og film. 

Jeg har lagt merke til at mye av klærne jeg har i klesskapet mitt har jeg arvet etter min lilleøster. Det meste har jeg vel mast meg til å få. Toppen jeg har på meg i dag er fra henne også. Hun har så mye fint som jeg også vil ha, og da får jeg det som regel etter litt mas, haha. Siden det er så varmt i dag måtte jeg passe på å ta i bruk de litt tynnere klærne, for man vet jo aldri når det slår om og blir kaldt igjen.

Uansett så er det skikkelig påskevær ute, og jeg misunner veldig de som har vinterferie nå. Selv har jeg ikke fri før til påsken, men jeg håper at været blir like bra da. Det er jo faktisk ikke så veldig lenge til, men jeg får nyte fridagen min i dag så lenge. I morgen skal jeg nemlig på jobb en tur, for da er det varetelling. Det går ganske fort så det er ikke noe stress. Jeg har kjøpt inn ingredienser til pitapizza, så det skal jeg lage meg til Melodi grand prix i kveld. Egentlig så kjøpte jeg sjokolade og brus også, men det klarte jeg å spise opp i går. Typisk meg, jeg kan aldri ha godt ligge, det blir spist opp med en gang. 
#outfit #spring #photo

Dato.27.02.2016 klokken.16:13 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 12

Mine favorittparfymerDet ser ut som at jeg har skikkelig hårete armer, men til mitt forsvar så ble det seendes slik ut da jeg redigerte kontrastene på bildet. 


Jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker parfymer og har hele baderomsskapet fult. Jeg ønsker meg parfymer hvert år både til jul og bursdag, man kan virkelig ikke få nok av det. Jeg liker å kunne variere duftene litt og det er nettopp derfor jeg har så mange også. Jeg har aldri på meg samme parfyme to dager i rad, nettopp fordi jeg vil bytte på og nyte alle duftene jeg har. Nå tenkte jeg legge ut mine fire absolutt favoritter som jeg bruker mest akkurat nå. Faktisk så la jeg merke til at alle disse parfymene har jeg fått i julegave av foreldrene mine. De vet hva jeg liker og det slår aldri feil. 


Marc Jacobs - Daisy Dream innledes med en fruktig duft av pære, grapefrukt og bjørnebær. I hjertet dufter det av sjasmin, litchi og blåregn, og bunnotene avslutter med en blanding av moskus og kokosvann. Denne fikk jeg julen 2015. Jeg og mamma var på en liten handletur hvor vi luktet på parfymer. Jeg falt pladask for denne med en gang og jeg ble så glad da jeg åpnet denne på julaften. 


Marc Jacobs - Honey dufter pære, frukt-punch og frisk mandarin. Appelsinblomst, fersken, aprikos og kaprifol blandes forsiktig sammen med honning, vanilje og varme tresorter. Sammen skaper disse ingrediensene en frisk duft. Denne fikk jeg julen 2014 og den lukter så friskt og godt. Det var den første parfymen min av Marc Jacobs, men alle parfymene hans lukter veldig godt. Damen på MAC kommenterte faktisk at jeg luktet veldig godt den dagen jeg hadde på meg denne. 


Guess er en frisk duft for kvinner. Den inneholder mandarin, grønt eple, fresia, peon, liljekonval, fersken, rød frukt, sedertre, rav og musk. Jeg husker ikke helt når jeg fikk denne, men tipper det var julen 2013. Den lukter ikke like sterkt som de andre parfymene mine, men lukten sitter like godt på denne også. 


Miss Dior er en luksuriøs couture-duft med orientalsk chypre. En naturlig forførende og sofistikert duft med noter av mandarin, damaskusrose, vanilje og patchouli. Denne fikk jeg også julen 2013 hvis jeg ikke husker helt feil. Jeg har hatt den en gang tidligere også, men den lukter jo bare helt herlig. En veldig sterk duft som sitter i hele dagen. Jeg liker ikke parfymer som mister duften sin med en gang, så denne passer meg utmerket. 
#parfume #marcjacobs #dior #guess

Dato.26.02.2016 klokken.08:16 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 14

Antrekk 190216

Bukse Vila // topp Vila // skjerf Nille. 

Nå kom jeg akkurat hjem fra jobb og tenkte straks lage en videoblogg som kommer ut neste uke. Egentlig så var planen å legge ut sangvideoen, men jeg vet ikke helt om jeg tør å drite meg ut så mye. Jeg synger helt jævlig for å si det mildt. Som lovet skal jeg prøve å få lagt ut en video hver uke, så hvis den jeg skal lage i dag ikke blir noe bra, da kommer antageligvis sangvideoen ut. Et tips til den videoen jeg skal lage i dag: jeg kjøpte meg nettopp en kokkehatt.

Forresten så tok jeg med meg kameraet og stativet ned til vanent og tok noen antrekksbilder. Det rakk dessverre å bli litt mørkt selvom jeg skyndte meg så godt jeg kunne, men jeg synes ikke at bildene ble så gale likevel. Jeg tok med meg fjernkontrollen til kameraet, men den har blitt så teit i det siste. Etter hvert bilde jeg tar så må jeg ta ledningen ut og inn igjen for at den i det hele tatt skal kunne ta bilde. Mulig det kanskje er på tide å bytte batterier, men det er jo ikke lenge siden jeg satt inn nye. Er det noen som vet hva problemet kan være, så setter jeg pris på hjelp.  

Dato.19.02.2016 klokken.18:29 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 12

Antrekk 180216Jakke Vila // genser Zavanna // bukse Bikbok // sko Converse. 

Jeg elsker virkelig converse og har de skoene i flere farger. Jeg kan garantere at det blir et par nye i sommer også, tipper det blir grå for det har jeg ønsket meg en god stund nå. Hva synes dere forresten om jakken? Den har jeg mast på søsteren min om å få. Egentlig så er den litt for stor, men med en litt tjukkere genser under så blir det bra. Jeg har kommet på at jeg har fått en del klær etter henne, så det virker som at det lønner seg å mase til man får det man vil ha, hehhe. 

Det er forresten utrolig gøy at treningsvideoen min (her) ble så populær. Det er mange som har sett den allerede, så jeg har planer om å lage flere videoer. Neste uke kommer det en sangvideo, er det noen som kan gjette hvilken sang jeg synger? Hvis dere har noen andre ideer på hva jeg kan videoblogge om, rop ut. Jeg har fått noen bra tips allerede, så jeg skal se hva jeg får til. 

Dato.18.02.2016 klokken.21:46 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 17

Antrekk 170216

Bluse Bikbok // bukse Bikbok // kåpe Bergans. 

Nå tror dere sikkert at jeg bruker den samme buksen fra Bikbok hver eneste dag, men jeg har flere svarte par. De fleste buksene mine er faktisk svarte, siden det er den fargen jeg liker best på klær. Blusen er den som jeg kjøpte i Hønefoss i går, den likte jeg utrolig godt. Forresten så testet jeg contour kitet til Jan Thomas i dag og jeg likte det veeeldig godt. Bare synd at sminkekostene jeg har ikke er så bra, så jeg må nok investere i nye snart. Nå driver jeg å ser på youtubefilmer for harde livet slik at jeg skal bli flink til å legge contoure.  

Gjett hva jeg har gjort i dag? Jeg har spilt inn en videoblogg. Jeg lagde en i går og en i dag, men den fra i dag har jeg ikke redigert ferdig enda. Hva tror dere om at jeg lager en videoblogg hver uke? Tror dere at det hadde vært artig? Jeg vet ikke helt om jeg tør å legge ut den første jeg lagde, haha, men den jeg lagde i kveld lover jeg å legge ut når den er ferdig redigert. Er det noen som kan gjette hva den handler om? Kom gjerne med tips til fremtidige videoblogger hvis det er noe dere vil at jeg skal fortsette med. 

Dato.17.02.2016 klokken.22:10 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 16

Antrekk 130216

Jakke Parajumper / bukse Bikbok / genser Cubus / vest Zavanna / sko Bianco.

Som vent tidligere er jeg hos foreldrene mine i helgen. Jeg jobber hver lørdag frem til påsken nå, så derfor passet jeg på denne helgen jeg hadde fri. Jeg og mamma var på en liten handletur på Askimsenteret i dag, men ellers har vi bare slappet av hele helgen. Vi begynte å se litt på en film i går, Torpedo heter den og den var sinnsykt bra. En norsk film med blant annet Aksel Hennie. Filmen er veldig lang så vi skal se resten i kveld. Anbefales!

Stativet og fjernkontrollen til kameraet har kommet nå også, så jeg testet det ut litt tidligere i dag. Det funker kjempebra så jeg tror at bloggbildene fremover kommer til å bli mye bedre når jeg slipper å bruke selvutløser. Det funker jo bra når jeg er hos mamma og pappa, for da bruker jeg de som fotografer, men når jeg er alene (som jeg er mesteparten av tiden, siden jeg bor alene) da blir det litt vanskeligere. 

Haha, pappa ville også være med på et antrekksbilde. 

Dato.13.02.2016 klokken.21:20 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 7

Leppestifter fra Jan Thomas


Jeg skulle egentlig kjøpe et contour kit i dag, men jeg fant ikke det jeg ville ha, så jeg må se om jeg finner noe på internett. Derimot så fant jeg to leppestifter fra Jan Thomas som jeg likte veldig godt. De fleste leppestiftene mine er i rosatoner, så denne gangen ville jeg ha en som var litt mer brun, men det ble så klart en rosa også. Jeg testet begge to med en gang jeg kom hjem og jeg må bare si at jeg er storfornøyd. Begge fargene var kjempefine og leppestiftene satt godt på. Som regel blir jeg veldig fort tørr på leppene, men disse var det god fuktighet i også. Jeg kommer absolutt til å kjøpe flere farger fra Jan Thomas. 

Disse kommer til å bli brukt selv om jeg ikke skal noe spesielt, men det er jo alltid mye morsommere å fikse seg litt ekstra hvis man skal ut en tur slik at man får vist seg frem litt. Nå ligger dem ihvertfall godt plantet i sminnkepungen min og er klare for bruk.
Leppestiften som jeg har på meg her er i fargen Paris chic. Den er i en lyserosa farge med litt orange i seg. Er det bare meg eller ser øyenbrynene mine alltid veldig skeve ut på bilder? Mulig det er fordi jeg sitter litt skevt, for de ser ikke slik ut ellers. 


Denne leppestiften likte jeg veldig godt. Den går mer mot brun og jeg synes at fargen passet veldig godt til hårfargen min. Fargen heter Remember me og er min nye favorittleppestift.


Dato.13.02.2016 klokken.16:07 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 12

Restylane i leppene - svar


Som nevnt tidligere tok jeg restylane i leppene for to dager siden. Nå tenkte jeg at jeg skulle skrive et litt mer utfyllende innlegg om det. For meg var det ikke noe jeg tenkte nøye igjennom, jeg gjorde det mest som en spontan greie. Først spurte jeg søsteren min om hun visste om en klinikk i Hønefoss som gjorde restylane. Hun googlet litt rundt og sendte meg til slutt en link. Det jeg gjorde var å sende dem noen spørsmål på facebook og jeg fikk svar nesten med en gang, noe som endte med at jeg dro på en gratis konsultasjonstime allerede dagen etter, hvor jeg kunne stille litt mer spørsmål og få mer informasjon om dette. 

Jeg ble tatt veldig godt imot og bestemte meg for å gjennomføre det. Akkurat én uke senere var jeg på plass på klinikken igjen. Det begynte med at hun (Anne som hun heter) vasket vekk sminken min rundt munnen for å få vekk alle bakterier. Hun brukte et sterkt middel og det begynte fort å svi. Egentlig hadde jeg planer om å kun ta 0,5 ml, men hun sa at man nesten ikke ser forskjell med så lite og derfor endte jeg opp med å kjøpe 1 ml. Jeg brukte ikke opp alt (brukte vel ca. 0,8 ml som hun sa), men hun sparte på det som var igjen slik at jeg kan fylle på igjen neste uke dersom det trengs. Det er litt lettere for meg å se når hevelsen har roet seg ned om jeg vil ha mer eller endre på noe.

Planen var vel egentlig å ta kun i overleppen, men hun sa at det ser veldig unaturlig ut og at man fort får det "duckface-uttrykket" hvis man ikke tar i underleppen også, så da hørte jeg på henne. Ettersom jeg skulle på jobb dagen etter anbefalte hun meg å ta den lange nålen som hun stakk inn gjennom halve leppen. Nå husker jeg ikke navn på alt, men man kan også gjøre det som er mest vanlig og mindre ubehagelig, å stikke overalt i leppen, men da hovner leppene mer opp, så derfor ble det den lange nålen på meg. 

Anne stakk et hull i munnviken på begge sider, deretter stakk hun nålen inn i dette hullet og inn gjennom halve leppen. Slik ble det altså gjort på begge sider både over og under. Selve stikket gjorde ikke noe vondt, men da nålen skulle inn var det ikke veldig behagelig akkurat. Overleppen var værst, det gjorde egentlig ganske vondt. Etter at alt var fylt inn der det skulle, så gikk hun over for å se om det trengtes mer noen steder. Det gjorde det, så hun stakk fire små stikk for å fylle på. Da det var ferdig masserte hun det utover for å få et jevnt resultat. Til sist fikk jeg en steril lepomade på, ettersom leppene ble så tørre etter rensen hun tok på først. 

Jeg fikk beskjed om at jeg ikke fikk bruke sminke eller egen lepomade de første timene, for da kan det nemlig komme bakterier i de åpne hullene. Hun fortalte også at den første gangen holder det ikke like lenge. Da sitter det i ca. 4 måneder, men man gjør det mest for å utvide leppene for å få et bedre resultat neste gang. Andre gangen man fyller på så sitter det i ca. 6-9 måneder. Jeg fikk noen piller som jeg skulle ta i tilfelle hevelsen ble veldig stor. Det er ikke akkurat så artig å gå på jobb med hovne lepper, men jeg trengte aldri bruke disse pillene. Hun fortalte meg at man kan bli litt blå også, men det skjer sjeldent. Det skjedde ikke meg heldigvis. Prisen på dette var 3100 kr, men hvis man vil ta 0,5 ml så koster det 2500 kr.

Jeg er dødsfornøyd, tusen takk til Anne på Novelaklinikken Hønefoss for bra resultat. Dere kan regne med å se meg der flere ganger. 

Dato.11.02.2016 klokken.21:21 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 14

My new lipsFlere og bedre bilder kommer etterhvert.

Husker dere innlegget jeg skrev her om at jeg var i Hønefoss en tur, men at jeg ikke ville si hvorfor? Vel, på bildene over kan dere se hva jeg gjorde. Jeg tok restylane i leppene mine. Nå er har de hovnet veldig opp, så jeg kommer til å legge ut bedre bilder når hevelsen er borte. Jeg er fortsatt veldig rød rundt munnen, men det forsvinner i løpet av morgendagen håper jeg.

Dette var første gangen for meg og det gjorde ganske vondt, men som man sier i Sverige "om man vill vara fin, får man lida pin". Enn så lenge ser resultatet bra ut og jeg ble veldig fornøyd, men hun som gjorde det på meg sa at jeg ser det ordentlig om noen dager. Hvis jeg ikke er fornøyd da, så skal jeg reise tilbake så fikser hun det. Hvis dere har noen spørsmål om pris, ml osv. så kan dere stille det i dette innlegget, og hvis jeg får mange nok så svarer jeg i et eget innlegg. 

Dato.09.02.2016 klokken.21:55 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 12

Ny hårfarge

Jeg skjønner ikke hvorfor det blir så mye dårligere kvalitet på bildene når jeg har på selvutløser? Amatør lenge leve. Uansett så nevnte jeg så vidt i et tidligere innlegg at jeg skulle farge håret mitt i helgen. Jeg går for hjemmefarging, det er så mye billigere enn hos frisøren. Dessuten så synes jeg at det blir like bra. Jeg ba dere gjette på hvilken farge det skulle bli, og hun som kom nærmest gjettet på rød. Det skulle egentlig bli rødbrun med lillaskjær, men det ble mer rødt. Jeg ble superfornøyd og er endelig kvitt den stygge etterveksten. Det var mange som trodde jeg skulle bli blond, men (haha) det skjer aldri! Jeg var det en gang i tiden, men det blir som regel gult - derfor holder jeg meg til mørke farger. Hvis det går galt, så blir det likevel bra.

Nå skal jeg straks lage meg litt middag. Superkokken (meg) skal varme en ferdig pose som jeg kjøpte. Lettvint og godt. Jeg har forresten begynt å skrive på et innlegg om Norge i dag. Litt spekulasjoner om hvordan ting har blitt i landet osv. Jeg ble inspirert av en sang, så håper innlegget blir like bra som sangen. Nå vet jeg ikke om det er noe dere vil lese, sååå vil dere? 

Dato.08.02.2016 klokken.18:55 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 14

Antrekk meg og pappa

Jakke parajumper / skjorte H&M / bukse bikbok / sko Converse.

Jeg er fortsatt hos foreldrene mine og de har en sinnsykt fin utsikt fra huset. Pappa hjalp meg med å ta litt antrekksbilder i dag, slik at jeg fikk med den fine bakgrunnen. Haha, jeg dør av det første bildet. Han er jo en skikkelig flink fotograf. Vi har ikke gjort noe spesielt i dag bortsett fra å legge gulv og spise god mat. Nå skal vi snart sette på en film. Fyr i peisen, godteri og familietid i helgen er jo koselig. Jeg har tatt mange fine bilder av Marco (hunden) i dag, bildene kommer i et eget innlegg ved en senere anledning. Forresten så tok jeg noen fine antrekksbilder av pappa også, de kan dere se under her. Han passer veldig godt som modell, så jeg håper ikke dere blir sjalue når dere ser de fine bildene av han. 


Dato.06.02.2016 klokken.22:20 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 11

Antrekk 040216Tskjorte Ralph Lauren / genser Cubus / bukse Bikbok. 

I dag kom jeg hjem fra et jobbmøte/kurs som vi hadde i Kongsberg. Bilder derfra kommer ut på bloggen i morgen. Ellers i dag har jeg ikke gjort stort bortsett fra å være TVnerd. Akkurat nå ser jeg på Black widows som virker sinnsykt bra og drikker et glass med appelsinjuice. Husker dere forresten at jeg nevnte at pappa har bestilt et kamerastativ til meg? Jeg skal til foreldrene mine i helgen, så jeg hadde håpet på å få det med meg hjem, men det har dessverre blitt stoppet i tollen. Det betyr at jeg må vente litt til, men det får så være.  

I helgen skal jeg endelig få farget håret også. Etterveksten begynner å bli så stygg nå. Kan dere gjette hvilken farge det blir? Jeg kan røpe at det blir en helt annen farge enn det som jeg har nå. 

Dato.04.02.2016 klokken.21:55 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 12

Antrekk 020216


AnnonselenkeJakke Parajumper / genser Lexington / sko her / bukse Bikbok 

Hallo! Nå kom jeg nettopp inn døren. Jeg var nemlig ute og tok litt antrekksbilder. Det er disse innleggene som pleier å få flest kommentarer, så da regner jeg med at det er populært. Jeg har ikke så fancy klær som mange andre bloggere har, men jeg har da ihvertfall klær, heheh. Genseren arvet jeg av lillesøsteren min, eller rettere sagt så maste jeg på henne om å få den. Til slutt orket hun ikke høre på maset mitt mer, så da fikk jeg den. Den er egenlig litt stor, men jeg bare bretter den opp i armene. Fin, ikke sant? Jeg liker den ihvertfall kjempegodt. Den blir ekstra stilig med en hvit skjorte under. Forresten var jeg en liten tur i Hønefoss i dag, er det noen som kan gjette hva jeg gjorde der?

Det snødde faktisk litt mens jeg var ute også, og jeg elsker det. HERLIGE VINTER ♥

Dato.02.02.2016 klokken.22:00 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 13

Antrekk 310116


AnnonselenkeBukse Tigher of Sweden / Genser Zavanna / Jakke Risøe / topp 2NDDAY by Day Birger / sko her.

I dag hadde jeg egentlig planer om å bare spise masse usunt, se på filmer og bare slappe av hjemme, men det var jo sååå fint vær ute. Jeg måtte bare ta med meg kameraet ned til bryggen hvor jeg alltid tar bilder. Det var veldig godt og varmt ute, solen skinte og det var bare skikkelig påskestemning. Mens jeg stod der og knipset litt bilder av antrekket, så kom det er par med en kjempesøt hund. De spurte om jeg var hunderedd, eller om de kunne slippe den løs. Hallo, hvordan kan man være redd for hunder? Det er jo verdens søteste dyr. De slapp den løs, så jeg spurte om jeg kunne ta noen bilder av den. Det fikk jeg lov til, så bildene kommer i et eget innlegg på bloggen etterhvert. 

Dato.31.01.2016 klokken.20:25 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 13

SøndagsantrekkI dag har jeg ikke gjort stort. Jeg har ryddet, vasket, skiftet sengesett og lekt husmor. Jeg hadde egentlig planer i dag, men hun som skulle bli med hørte jeg ikke noe mer fra, så da endte jeg opp med å rydde litt istedenfor. Det var egentlig på tide, så det var kanskje greit at jeg ble hjemme i dag likevel. Slenger med noen bilder av "dagens antrekk", ikke så fancy, men hvem gidder å pynte seg for å rydde? Ikke jeg ihvertfall.. Nå kom jeg nettopp inn døren. Jeg var nemlig ute og tok litt bilder av den fine naturen som er her. Bildene kommer ut på bloggen senere eller i morgen. Jeg tok også noen bedre antrekksbilder. Pappa har forresten bestilt stativ og fjernkontroll til kameraet mitt nå. Jeg skal til dem neste helg, så forhåpentligvis blir det lit bedre bloggbilder fra og med da. 

Ikke glem å like facebooksiden min her

Dato.31.01.2016 klokken.15:05 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 13

Antrekk 250116


AnnonselenkeJakke Canada goose / cardigan Vila / veske her / sko Shoeday 

Jeg fant ut at det var veldig populært med antrekk her på bloggen, ettersom jeg fikk masse kommentarer på det forrige innlegget. Så her kommer gårsdagens antrekk. I går var jeg faktisk på Euronics for å finne stativ og fjernkontroll til kameraet mitt. Dessverre var det bestillingsvare, og for å få riktig fjernkontroll måtte jeg ta med meg kameraet. Jeg vet ikke om jeg får fikset det i dag, men hvis ikke blir det nok så fort som mulig. Da kommer antrekksbildene til å bli mye bedre fremover. Det er litt kjipt at det er mørkt når jeg slutter på jobb, for da blir bildene så mørke. Si ifra hvis noen vil være kameramannen min mens jeg venter på stativet, hehehe.

Dato.26.01.2016 klokken.08:21 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 10

Antrekk 240116
Innlegget inneholder annonselenker 
Votter her / veske her / dressjakke fra Vila / bukse og topp fra Cubus / sko fra Bianco.

Nå er det veldig lenge siden jeg viste dagens antrekk her på bloggen. Jeg gjorde egentlig ikke noe spesielt i dag, men noe måtte jeg jo ha på meg da jeg gikk ut for å ta noen bilder. Faktisk så passet jeg på å sminke meg litt ekstra. Det er jo søndag og jeg hadde tid til det. Det er sjeldent jeg orker å stå opp tidligere for å sminke meg så mye når jeg skal på jobb. Det finnes ikke noe finere å ta bilder av enn vinterlandskap, så bildene jeg tok kommer i et eget innlegg i morgen. Jeg tok bilen ned til bryggen som er her på Nakkerud, og så gikk jeg den siste biten ned fordi det ikke var brøytet. 

Det er ikke så lett å ta bilder av seg selv når man ikke har stativ. Det funker jo å legge kameraet et sted og så ha på selvutløser, men det blir slitsomt når man må løpe frem og tilbake hele tiden. Dessuten så er det vanskelig å fokusere når jeg ikke står bak kameraet. Jeg må virkelig få kjøpt meg et stativ snart. Men noen av bildene ble ganske bra, så nå har jeg fått satt opp en header også. Jeg har ikke hatt en header på evigheter. Både fordi jeg ikke kan redigere fine headere og fordi jeg ikke har hatt noen bilder. 

Jeg vet ikke om dere så det, men jeg har gjort en liten vri med øyenbrynene mine. Jeg så en sminkevideo her med litt tips til å få fine bryn. Brynene mine har alltid vært så små og tynne, men nå ble jeg ganske fornøyd selv.

Dato.24.01.2016 klokken.20:18 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 13

Antrekk i Oslo


Er det "lov" å kle seg slik når man skal til Oslo egentlig? Jeg følte meg ikke helt vel i disse klærne da jeg tok turen til hovedstaden. Hvor jeg enn vendte meg, så jeg mennesker med pene moteklær. Selv tok jeg på meg en fleecejakke og en svart olabukse. Her var det snakk om å ikke fryse på en stormfull dag hvor jeg skulle gå gjennom hele Karl Johan. Hvis noen lurer så fikk jeg faktisk vannblemme av å gå så langt også.


Jeg måtte jo selvsagt ta bilde av sokkene også. 
Dato.16.04.2015 klokken.20:59 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 1

Antrekk 070315


Lørdagens antrekk, jeg er så sinnsykt flink til å ta bilder. Haha, sjekk den dobbelthaken, det kaller jeg snasent altså. Jeg kjente forresten en sånn rar bensinlukt hele lørdagen, og jeg skjønte ikke hvor lukten kom fra. Jeg ble kjempe kvalm og fikk vondt i hodet. Gjett hvor lukten kom fra? Jo, den kom fra glidelåsen på genseren - selv om den var nyvasket. Jeg må prøve å vaske den på nytt, men det luktet skikkelig jern (ikke bensin som jeg trodde først) som jeg fikk hodepine og ble svimmel av. Rart!
Dato.09.03.2015 klokken.18:16 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 5

Antrekk 040215


Fra onsdag til tordag var det møte med jobben, og under ser dere antrekket mitt. Det er jo så stor diskusjon om merkesklær og vesker akkurat nå, så hva er vel ikke mer provoserende enn å ha på seg akkurat dette? ;)  Jeg tenkte jeg skulle skrive en liten "unnskyldning" på hvorfor jeg har en canada goose, ellers blir jeg vel bombadert med kommentarer om at jeg er en morder osv. Jeg kjøpte jakken for mange år siden, og da var det ikke så stort fokus på disse jakkene (eller jeg hadde ikke fått med meg det ihvertfall). Hadde det vært i dag, så hadde jeg aldri kjøpt den. Men nå har jeg den og jeg lar ikke være å bruke den av den grunn. Den gjør ihvertfall ikke noen nytte hvis den henger i skapet. Jeg har faktisk ingen andre plagg som er av ekte pels, og kommer ikke til å kjøpe det heller - peace!Dato.08.02.2015 klokken.13:28 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 8

VeskedebattenFraværendre foreldre er noe drit. Luksusfellen neste, hvor melder jeg meg på? Egentlig litt komisk at alle disse kommentarene kommer fra gamle bestemødre som ble født under krigen og spiser torskelunge til middag. Jeg kom forresten over en kommentar hvor det stod at det var helt unødvendig bruk av penger, gi det heller til noen som trenger det. Jeg gikk inn på profilen til denne damen (som også selvsagt var 60+) og der lå det masse feriebilder av at hun hadde vært i Indonesia. Hva? Er ikke det litt unødvendig bruk av penger, da? Gi det heller til noen som trenger det. 

Dato.03.02.2015 klokken.23:07 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 2

Idiotiske fattiglapper


Jeg kom over en artikkel som var delt på facebook (trykk HER) Der de tar opp at skoleelever må sette de dyre veskene sine utenfor butikken når de skal inn og handle i lunsjen. Denne artikkelen har fått over 700 kommentarer på facebook, hvor blant annet dette er skrevet: 


♠ Rike foreldre, det gå utover vanlige barn. 
♠ Sinnsykt, barna mine hadde ikke fått det omså jeg hadde penger til det. 
♠ Latterlig hele greia. Kjøper seg dyre ting for å få oppmerksomhet. 
♠ Blir kvalm, materalistiske bortkjemte snørrunger! For all del, jeg kan da gå og handle meg en bag til 8000kr hvis det et det om å gjøre. Men hvorfor det hvis jeg får en fin til 500/1000 kr. 
♠ Og sånn er det man ender i luksusfellen. 
♠ 
Det verste av alt, er de foreldrene som kjøper disse veskene til primadonnane av noen dronninger!!! Luxusmellen next! 
♠ 
Kanskje elevene heller skulle ha brukt pengene sine til å betale for varene de stjeler fra butikken enn å kjøpe seg dyre vesker
♠ 
Hva tenker disse ungdommene på? Hvorfor går foreldrene med på det?
♠ 
Nokon er riv ruskande gale når ungdom går rundt med vesker til 9000,- Men har dei råd til så dyre vesker, så har dei råd til å kjøpe ei ny om den skulle verte stjåle. Synes ikkje synd på dei i det heile tatt. 
♠ 
Kjenner at jeg må kaste opp. Klarte ikke å lese hele den meningsløse artikkelen. Prisen dere betalte for veskene deres hadde helt sikkert klart å gi mat til flere familier i den virkelige verdenen vi lever i... Wow, sier jeg bare - og det er ikke positivt!! Dette er bare noen få kommentarer som var blitt skrevet, men herregud, jeg kjenner jeg blir provosert av disse gamle idiotene som sitter og rakker ned på ungdommer med dyre vesker. Jeg har sjekket profilene til mange av dem, og flertallet ser ut som gamle alkolister uten jobb. Her oser det sjalusi. La nå hver og en bruke pengene sine på hva de vil, jeg ser ikke problemet her. Jeg har selv en del dyre vesker og jeg har full kontroll over min økonomi. Jeg tipper jeg har bedre kontroll over min økonomi enn flertallet av de som sitter og skriver dritt der også. Og hva så om noen har rike foreldre som betaler for dette. Det går kanskje utover "vanlige barn" som det blir skrevet, men skal rike barn bli straffet bare fordi det går en fattiglapp i samme klasse? "Nei, datteren min får ikke den vesken fordi det er synd på den fattige jenta i klassen" Drit og dra, jeg bruker mine penger på akkurat hva jeg vil. Folk får skaffe seg jobb de også, så de kan kjøpe seg ting. 

Dato.02.02.2015 klokken.18:19 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 3

Antrekk 021214


Dagens fantastiske antrekk. Bildene blir finere jo lenger ned du blar :)
Dato.02.12.2014 klokken.22:14 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 2

Antrekk 160514


Jeg tok fri i dag for å reise til Sverige, men planene endret seg. Snart går turen mot Fredrikstad istedenfor, og her er er dagens antrekk. (Jeg har nettopp dusjet og har ikke børstet håret enda)
Hva synes dere? 

Dato.16.05.2014 klokken.09:48 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 1

Antrekk 010514


Jeg dro til Sverige på torsdag, og da valgte jeg et lett og behagelig antrekk, siden jeg skulle sitte i bilen i ca. seks timer. 


Hva synes dere?

Dato.03.05.2014 klokken.22:35 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 0

Antrekk 270314


Skoleantrekket forrige torsdag, bedre sent enn aldri. Jeg kjøpte den buksen her i sommer, men har ikke brukt den tidligere, siden jeg synes den er litt slakk på knærne. Men jeg håper at den krymper litt når jeg får vasket den. 


Hva synes dere?

Dato.31.03.2014 klokken.20:27 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 4

Antrekk 060314


Hola! Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her, men da var det kanskje på tide. I dag har jeg ikke gjort stort. Jeg var i Hønefoss en tur, men det var det. I dag har jeg på meg en gullgenser som jeg kjøpte for noen dager siden, et kjede som jeg fikk i gave av tanten min og en helt vanlig, svart bukse. 
Hva synes dere? 

Dato.06.03.2014 klokken.14:45 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 3

Antrekk 090114


Gårsdagens antrekk.Hva synes dere?

Dato.10.01.2014 klokken.19:52 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 0

Antrekk 100913


Fra mandag til i dag var jeg på kurs på Gardermoen sammen med alle de andre butikksjefene i Nille. På tirsdag var det festmiddag - med treretters og god vin. Alle hadde pyntet seg kjempe fint og hadde det gøy. Etter middagen kom sangeren i Wig Wam, haha. Ikke akkurat kjempe bra, men det var ihvertfall en "kjendis" der. Dere skal få se flere bilder fra de tre dagene, men akkurat nå legger jeg bare ut tirsdagens antrekk.
Disse skoene har jeg lagt ut bilde av mange ganger før.


Hva synes dere?

Dato.11.09.2013 klokken.21:09 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 1

Antrekk 200713


I dag var jeg i Hønefoss en liten tur for å kjøpe meg litt nødvendig småtteri. Blant annet noen puter, dyner, mascara og litt av hvert. Jeg tenkte legge ut bilde av det i et eget innlegg, men det får bli en annen dag. Solen steker ute og jeg liker ikke å gå med shorts blant folk, så da ble det en hvit bukse og en tynn bluse. Litt sommerlig ble det i alle fall.


Hva synes dere?

Dato.20.07.2013 klokken.14:52 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 1

Dødsfin flette


...eller? Jeg så en kjempe fin flette på et bilde som på en måte var bakt inn i en hestehale (HER). Selvsagt måtte jeg teste ut dette, men resultatet mitt ble ikke fult så bra. Haha, jaja, bedre lykke neste gang. Det ser ihvertfall ikke ut som at jeg bør bli frisør, eller hva tror dere? Jeg får nok droppe denne ideen.
Rop ut hvis noen vil lære meg!

Dato.07.06.2013 klokken.20:03 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 0

Antrekk - eksamen


I dag var jeg faktisk i Hønefoss og tok opp en eksamen som jeg strøyk på for to år siden. Ja, det var dumt av meg at jeg ikke tok den for to år siden og blabla, men hey nå er det overstått og jeg fikk ståkarakter. Jeg fikk faktisk 4 (!!!!!!) og er kjempe fornøyd. For de som lurer så var det i barne- og ungdomsarbeiderfaget. Da jeg var ferdig gikk jeg på Rimi og kjøpte en cola for å feire. Så nå sitter jeg her foran TVen med colaen min, og skal snart lage meg pommes frites med bearnaise saus.


Kjedet fikk jeg etter min oldemor.Et helt enkelt antrekk bare..

Har dere hatt noen eksamener i år enda?

Dato.31.05.2013 klokken.15:11 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 5

Farget håret


Da har jeg farget håret mitt. Denne gangen valgte jeg en litt mer rødbrun farge. Det skulle egentlig bli mørkebrunt med litt rødskjær, men det ble litt mer rødt enn hva jeg hadde tenkt. Det er jo ikka akkurat verdens undergang, siden det bare er hår, så jeg overlever nok til neste gang det skal farges. Man kan jo ikke være 100% sikker på at det blir den fargen man hadde tenkt når man farger håret hjemme.
Hva synes dere?

Dato.22.05.2013 klokken.19:32 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 0

Antrekk - farger


Jeg tenkte at siden sommeren er på vei, så kunne jeg jo ta på meg et litt mer fargerikt antrekk. Det ble jo så klart litt kalt å gå ut sånn her, så jeg tok en jakke over, og mine orange converse. Nå gleder jeg meg bare mer og mer til sommeren, og jeg kjenner at den snart er her, for det er ganske varmt ute allerede. I går satt jeg til og med ute i solen en stund. Øyenbrynene er ufikset på bildet under forresten.
Har sommeren kommet til dere enda?

Dato.02.04.2013 klokken.17:52 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 0

Dagens antrekk - grønn


I dag var jeg en kjapp tur i Hønefoss. Hva jeg gjorde der får dere vite om ca. to uker, for da skal jeg tilbake dit igjen. Det gikk veldig fort, så nå er jeg hjemme igjen. Dagen i dag skal jeg tilbringe i sofaen. Det er bare synd at jeg glemte å kjøpe med litt godteri hjem. Så nå sitter jeg her med saft og ingenting mer. Kanskje jeg må kjøre ned på butikken senere likevel, for jeg har ikke noe mat jeg kan spise i morgen, og da er det jo stengt.

Dette hadde jeg på meg i dag. Vesten har jeg laget selv. Det var egentlig en gammel og slitt skjorte fra Gina Tricot som jeg egentlig ikke bruker lenger. Jeg bare klipte av armene på den, og. da ble det plutselig et helt nytt plagg
Hva synes dere?

Dato.02.03.2013 klokken.17:28 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 1

Fine ørevarmere


Nå som det er så kaldt ute så kan det være greit med noe som varmer ørene. Det er ikke alle som vil bruke lue, siden det ødelegger hårfrisyren. Og da fant jeg på en helt super idé, hva med å bruke slike kule ørevarmere som jeg har på bildet under. De fleste har slike hjemme, så da trenger man ikke bruke penger på å kjøpe noe nytt. Helt perfekt rett og slett. Dette tror jeg blir den nye trenden vinteren 2013/2014.


Ka du tru?

Dato.18.02.2013 klokken.13:28 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 1

Dagens antrekk - olajakke


I dag var jeg en liten tur i Hønefoss for å ta en sprøyte, så da kunne jeg benytte anledningen til å ta på meg noe annet enn en joggebukse og en hettegenser. Jeg bruker aldri noe annet enn det hvis jeg ikke skal noe, men med en gang jeg kom hjem fra Hønefoss så tok jeg på meg joggebuksen igjen.


Hva synes dere?

Dato.11.02.2013 klokken.16:20 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 3

Dagens antrekk - blomst


I dag var jeg en liten tur i Hønefoss sammen med pappa. Jeg har nemlig kjøpt meg en sofa, og den ankom møbelbutikken for noen dager siden. Nå er jeg et trinn nærmere til å flytte hjemmefra. Jeg likte sofaen kjempe godt, men jeg får ikke lagt ut bilde av den, siden den ligger i en stor eske. Det ble en med to seter og en med tre seter. Dere kan se den HER hvis dere er intresserte, men min er mørkere og jeg kjøpte ikke stolen.


Hva synes dere?

Dato.31.01.2013 klokken.21:49 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 0

Dagens antrekk - beige


Yes, det var dette jeg hadde på meg i dag. Pluss sko, jakke, votter osvosv. I dag var det ikke minusgrader ute, så da kunne jeg bruke noe som var litt "lettere" og litt mer sommerlig. Jeg var på møte i dag, og da kunne jeg endelig ta i bruk noe annet enn de vanlige jobbklærne som jeg bruker hver eneste dag. Klærne er ganske gamle, men nesten ubrukt.
Hva synes dere?

Dato.29.01.2013 klokken.19:19 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 1

Dagens antrekk - skull


De fleste dagene pleier jeg å ha på meg jobbklær og så skifter jeg til noe behagelig når jeg kommer hjem. Men i dag gjorde jeg ikke det, siden jeg ikke var hjemme hele dagen. Det ble ikke noe store greiene i dag heller, men det ble en genser jeg fikk av min søster i julegave, en blå bukse og en blondetopp. Jeg var en tur i Hønefoss i dag også. Senere kan jeg vise dere hva jeg kjøpte.
Hva synes dere?

Dato.08.01.2013 klokken.20:27 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 0
Emelie Karlsson 24 år Sverige

Hverdag, bilder, hund og interiør. emzikk @ instagram


DesignIna Anjutahits