emzik -

Tonight must be a magic night

 • 30.10.2016kl.15:49
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (6 )

.. Cause I can se the stars falling in your eyes.

Det var sangen jeg tenkte på da jeg så disse fine svanene nede ved vannet tidligere i dag. Jeg har tatt bilder nede ved vannet hundrevis av ganger tidligere, men i dag tenkte jeg lage en liten minifilm og det passet jo sååå bra at det var svaner der. Dessverre så ble det ikke så mye filming, for det var ei dame der med to hunder og da ble det brått litt flaut å filme. Typisk at det alltid er folk der nede på søndager, folk må holde seg hjemme. Haha neida, hundene hennes var ihvertfall supersøte, så jeg hilste litt på dem. 

Ser dere at det nesten blir et hjerte?
Den var så fin og jeg tror at den skjønte det selv også. Det var akkurat som at den ville vise seg frem, for da jeg stod på stranden og filmet så kom den mot meg og så snudde den og svømte ut til vennen sin igjen. Magisk! 
Nå har jeg akkurat kommet inn døren hjemme. Jeg har tent noen duftlys så det lukter godt her, og så har jeg tatt frem en pose med godteri som egentlig er til barn som kanskje kommer på døren i morgen. Jaja, jeg får vel kjøpe påfyll ettersom jeg ikke kan holde fingrene unna det som ligger i skuffen her. 

Ha en fin søndag videre.

Dato.30.10.2016 klokken.15:49 Kategori: Bilder Kommentarer: 6

Hyttebilder

 • 03.04.2016kl.18:35
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (11 )


Jeg tok noen bilder da vi var på hytta til foreldrene mine i påsken. Denne gangen brukte jeg ikke speilrefleksen og det hadde begynt å bli litt mørkt ute, derfor ble ikke bildene så veldig bra. Uansett så velger jeg å dele dem her, ååh som jeg savner tilbake. Jeg vurderte å dra dit neste helg for å male huset mitt, men antageligvis så er det fortsatt for kaldt dessverre. Jaja, jeg har vel egentlig hele sommeren på meg til å gjøre det, så jeg rekker det nok. 

Dato.03.04.2016 klokken.18:35 Kategori: Bilder Kommentarer: 11

Love is in the air

 • 01.04.2016kl.17:22
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (15 )Jeg vet at alle tar bilder av lovehearts, men det blir jo så flott. 

Dato.01.04.2016 klokken.17:22 Kategori: Bilder Kommentarer: 15

Kjære lillesøster

 • 21.03.2016kl.09:52
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (12 )

Et bilde sier mer enn tusen ord. 

Dato.21.03.2016 klokken.09:52 Kategori: Bilder Kommentarer: 12

Spøkelsesjakt på mentalsykehus

 • 19.03.2016kl.21:14
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (7 )


Jeg og Mimmi tok turen til det nedlagte Lier mentalsykehus forrige lørdag. Jeg har vært der en gang tidligere med Maria, men nå tok jeg med Mimmi også. Vi hadde tenkt til å ta noen kule bilder, så jeg kjøpte med svart strømpebukse, men det var alt for kaldt til å bruke det. Mimmi var livredd hele tiden, allerede da hun så byggene utenfra. Jeg syntes at det bare var gøy og var ikke redd i det hele tatt. Jeg visste jo at det ikke var noe å bekymre seg for, i og med at jeg hadde vært der en gang før. 

Først prøvde jeg å få med Mimmi ned i kjelleren, men det var helt uaktuelt for henne ettersom det var mørkt der. Vi gikk derfor opp i første etasje. Hun var jo livredd mens hun gikk rundt og filmet der. Vi fikk tatt noen bilder, men ikke så mange som jeg hadde håpet på. Det skjedde nemlig noe helt sykt. Minnekortet mitt ble fult og vi stoppet opp for å slette noen bilder. Mens vi stod der og så igjennom kameraet, hørte vi en lyd. Det var en klinkekule/perle som datt i gulvet og trillet bortover. Mimmi så vettskremt ut på meg og sa "hørte du det der?". Før jeg rakk å svare hører vi en lyd til. Det var en dør som åpnet seg og skrapte mot gulvet. 

Nå kjente jeg at jeg begynte å bli litt redd også, og Mimmi skriker "JEG VIL UT, JEG VIL UT" og begynner å løpe mot utgangen. Det er jo så stort der og siden vi var redde fra før av så fant vi ikke veien ut først. Det gjorde at vi ble enda mer redde. Siden Mimmi er en så kjempesnill søster mot meg, så løp hun så klart fra meg. Det var ikke snakk om å vente liksom, haha. Uansett så kom vi oss levende ut og Mimmi fanget noe på film. Lyden kom fra bak oss et sted og da vi så igjennom filmen var det noe akkurat der. 

Etter at vi hadde satt oss i bilen og roet oss ned, så spurte jeg om vi kunne gå inn igjen. Jeg hadde veldig lyst til å se hva som var der og kanskje få tatt noen bilder av det, men jeg turte ikke gå inn igjen alene. Mimmi som nesten hadde bæsjet på seg nektet å bli med inn igjen. Hun turte ikke engang se inn gjennom vinduene. Vi får ihvertfall nøye oss med de bildene og videoene vi fikk, så kanskje jeg kan overtale henne til å bli med en annen dag. 

#redd #ghosthunting #spøkelse

Dato.19.03.2016 klokken.21:14 Kategori: Bilder Kommentarer: 7

De første bildene

 • 29.02.2016kl.08:12
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (11 )

Her kommer de første bildene som jeg tok med det nye kameraet mitt. Litt hverdagslige bilder og absolutt ikke noen fotobilder, for jeg er ingen fotograf. Jeg bare gikk ut en tur for å teste kameraet. Nå tror jeg det er på tide å lese bruksanvisningen snart også, slik at jeg lærer meg de forskjellige instillingene. Faktisk så fikk jeg med meg en gratis fotobok "fotografering for nybegynnere" hvor det står en del tips. Det gjelder bare å lese litt lenger enn innholdsfortegnelsen, og så kan jeg kalle meg selv en superfotograf.

Responsen på innlegget jeg skev i går kveld (her) var forresten helt utrolig. Jeg ble så rørt da jeg leste igjennom alle de koselige kommentarene jeg fikk. Det er slike kommentarer som gjør at blogging blir gøy igjen, tusen takk alle flotte ♥ Nå drar jeg på jobb, så snakkes vi antageligvis litt senere i kveld. #foto #kamera #fotograf

Dato.29.02.2016 klokken.08:12 Kategori: Bilder Kommentarer: 11

Førsteinntrykk av kameraet

 • 28.02.2016kl.18:02
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (7 )


Jeg fikk en kommentar for noen dager siden om at dere ville vite litt mer om hva jeg synes om det nye kameraet mitt. Nå har jeg jo fått tatt en del bilder og filmet litt, så her kommer det. Kameraet er et Sony a5000. Først litt om utseendet: Det ser utrolig flott ut, det er enkelt å ta med seg i vesken hvis man skal ut en tur. Mye lettere enn den tunge speilrefleksen jeg har. Utseendet på kameraet får alltså topp karakter fra meg. Noe jeg liker veldig godt er at man kan snu på skjermen slik at man ser seg selv hvis man skal ta selfies eller filme. Det går ikke på det andre jeg har, og da blir det fort litt tungvint når man må ta hundre bilder før man blir fornøyd og finner den rette vinkelen. 
De første bildene ble seendes slik ut og jeg var ikke fornøyd i det hele tatt. Det skulle liksom være autofokus, men jeg fikk det ikke til å funke. Bildene ble blurry og mørke uansett om jeg hadde på blits eller ikke. Dessuten så funket ikke blitsen da jeg var ute i dagslys og hadde brettet ut skjermen, så bildet ble mørkt. 
Etter å ha fikset litt på instillingene - ikke spør hva jeg gjorde, for det aner jeg ikke. Jeg bare trykket vilt rundt som en gærning, men det funket virker det som. Jeg fant ut at jeg ikke skal stå rett foran kameraet når jeg skal ta helfigurbilde, for da fokuserer den på meg som nærbilde. Men da jeg gikk vekk fra fokuset og trykket på knappen ble det mye bedre. Det funker også utrolig bra å ta selfies, kvaliteten blir helt grei. Et minus er at jeg får røde øyne hvis jeg tar bilde av meg selv med blits når det er mørkt, og jeg aner ikke hvordan jeg får vekk det. Jeg klarer heller ikke å redigere det bort. 
Nå er ikke jeg en sånn superfotograf, for jeg har som regel alltid instillingene på auto, haha. Men jeg tok jo noen naturbilder da jeg var ute også. Egentlig så ble jeg ganske fornøyd med bildene. Jeg tok mange så de kommer i et eget innlegg senere, men dere skal få se to stykker slik at dere ser hvordan kameraet er. Jeg har lagt merke til at etterhvert som jeg flytter på kameraet så endrer den instillinger selv. Da jeg tok disse bildene så endret den til "blomst" av seg selv. Veldig bra for en som bruker auto til alt. 

Jeg har filmet en sminkevideo til dere som kommer ut på onsdag, "Kardashian makeup". Så da får dere se videokvaliteten også. Det funket mye bedre å filme med Sony enn med Nikon speilrefleks. 

Så konlusjonen blir: Jeg kommer til å bruke Nikon når jeg skal ta bilder av meg selv hjemme eller hvis jeg skal ta naturbilder, for jeg synes nesten at det tar bedre bilder. Egentlig så hadde jeg planer om å selge det, men nå har jeg fjernet annonsen på finn og jeg kommer til å beholde det selv. Derimot hvis jeg skal lage videoblogger eller hvis jeg skal bort, så kommer jeg til å bruke Sony. Nettopp fordi det filmer helt utrolig bra og det er lett å drasse med seg rundt, fordi det er så lett og lite. 
#foto #kamera #video

Dato.28.02.2016 klokken.18:02 Kategori: Bilder Kommentarer: 7

Photoshoot på psykiatrisk avdeling

 • 22.02.2016kl.17:47
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (25 )

Som jeg skrev her så var jeg og Maria på Lier mentalsykehus i går. Jeg la ut masse bilder fra rundturene vi hadde i de forskjellige blokkene. Vi fant tre blokker som stod tomme, så vi gikk inn i alle sammen. Det er mulig at det er flere hvis man leter litt rundt, men vi syntes at det ikke var noen vits, for blokkene så helt like ut ettersom det ikke var noen møbler der. Uansett så tok vi litt bilder av oss selv også. Jeg gikk rundt der med kamerastativ og fjernkontroll, men tror dere ikke at den dumme fjernkontrollen har sluttet å funke? Den virket i sånn ca. én uke før den streiket. Takk Ebay for det! Vel, uansett så hadde vi jo selvutløser. Det funker, men det er litt mer tungvint når man må løpe frem og tilbake til kameraet. 

Haha, måtte bare legge ut dette bildet når jeg drar opp buksen.


Tror aldri jeg lærte meg å lese. 

Dato.22.02.2016 klokken.17:47 Kategori: Bilder Kommentarer: 25

Lagt inn på mentalsykehus

 • 21.02.2016kl.17:55
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (14 )

Ettersom jeg fikk en kommentar om at jeg har psykiske problemer fordi jeg har krav til hvordan gutt jeg vil ha (her), så tenkte jeg like så godt at jeg kunne bli lagt inn på mentalsykehus. Jeg mener, selvsagt har mennesker som ikke kjenner meg helt rett når det kommer til det å sette diagnoser. Det første jeg gjorde i dag tidlig var å hente min venninne, Maria og så dro vi avgårde til Lier mentalsykehus. Dessverre så tror jeg at vi kom noen år for sent, for der var det ikke mye igjen. Mulig det bare var vi som så det litt annerledes ettersom psykopate ikke tenker og ser det samme som friske mennesker. 

Jaja, vi hadde ihvertfall håpet på at det skulle være noen senger der, men det var det ikke. Derfor konkluderte vi med at vi like så greit kunne reise hjem igjen. Jeg føler at den liten tiden vi var der gjorde meg frisk igjen. Hvis ikke så kanskje du som kommenterte kan hjelpe meg litt på vei? 

Nå over til noe mer seriøst. Ja, jeg og Maria dro til det nedlagte Lier mentalsykehus for å dra på spøkelsesjakt og ta noen kule bilder. Vi ble rett og slett litt skuffet da vi kom dit, for det stod jo helt tomt. Vi hadde håpet på at de gamle sengene, rullestolene og badekarene stod igjen der, men det gjorde det altså ikke. Vi tok jo så klart noen bilder fordet, men de ble ikke så bra som jeg hadde håpet på. Hvor kult hadde det ikke vært å hatt en liten photoshoot i en av de gamle rullestolene? Da vi kom hjem igjen fikk vi vite at de gamle møblene var i et av de byggene som har blitt revet. Synd, men slik er det. 
Som jeg sa til Maria så synes jeg at mennesker er dumme (inkludert oss) som går inn i slike byggninger selvom det står skilt om at tak, gulv og trapper kan kollapse. Den ene trappen som dere kan se på bildet over hadde faktisk kollapset også, men likevel så gikk vi opp alle etasjene for å utforske. Jeg hadde hjertet i halsen hver gang vi gikk opp en trapp, og enda verre var det da trappene begynte å knirke. Det ble en del bilder i dette innlegget, så den "mini-shooten" vi hadde kommer i et eget innlegg i kveld eller i morgen. 

Har dere vært her før? Jeg vil gjerne se bilder hvis noen har fra da det var møblert. 
Husk å like facebooksiden min her.

Dato.21.02.2016 klokken.17:55 Kategori: Bilder Kommentarer: 14

Vinterbilder

 • 06.02.2016kl.09:47
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (8 )

Forrige helg tok jeg en del bilder i det fine været. Jeg har ikke fått delt det før nå, så her kommer det. Som jeg har skrevet tidligere så synes jeg at vinterbilder er helt utrolig fint. Jeg får aldri nok av det, så dere kan nok regne med at det kommer flere slike bilder etterhvert. Senere i dag tenkte jeg at jeg skal legge ut dagens antrekk også. Jeg skal få hjelp av mamma til å ta noen bilder og det blir nok supert. 


Dato.06.02.2016 klokken.09:47 Kategori: Bilder Kommentarer: 8

Vinterlandskap

 • 27.01.2016kl.08:20
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (16 )
Som jeg skrev tidligere var jeg en liten tur ute for å ta litt bilder i helgen. Herlighet så fint det er på vinteren. Jeg elsker vinteren og synes det er den beste årstiden. For min del kan det være vinter hele året. Ja, det er kaldt, men det er jo bare å kle på seg. Det er alt for mange som klager over kulden. Er det rart man fryser når man går i olabukse og joggesko? Kle på deg ullundertøy og jakke, så skal du se at det blir bedre. 

Jeg husker på barneskolen så hatet jeg å bli med på turene i skogen, så jeg latet alltid som at jeg ble syk. Det funket dårlig og endte opp med at jeg måtte bli med på turene hver gang uansett. Det er litt rart hvordan man forandrer seg, nå eeelsker jeg det - selv om det er ganske sjeldent jeg er ute. 

Forresten tuuusen takk for alle kommentarer jeg fikk på innlegget jeg skrev i går om at jeg var en mobber (kan leses her). Og takk for at dere tok dere tid til å lese den lange teksten. ♥

Dato.27.01.2016 klokken.08:20 Kategori: Bilder Kommentarer: 16

Fantastisk flott kveld

 • 23.01.2016kl.18:31
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (6 )


Hver dag denne uken har jeg tenkt at jeg må ta meg meg kameraet til Vikersund, for det er så flott utover vannet der når det er kaldt og snø. Dessverre så har det vært mørkt når jeg har sluttet på jobb kl 17, men i dag sluttet jeg én time tidligere, så da måtte jeg bare passe på. Jeg er ingen profesjonell fotograf, langt ifra, men det må da være lov å si at man er fornøyd med bildene man tar? Jeg ble ihvertfall sykt fornøyd denne gangen. Jeg tok bilen bort til bryggen for å ta bilder derfra, og mens jeg stod der og knipset, så kom det noen svaner forbi. Det var helt magisk. Jeg må snart lese bruksanvisningen til kameraet, man kan jo egentlig ta mange fine bilder bare man vet hvordan man skal gjøre. 

Nå har jeg kommet meg hjem. Har nettopp spist og skal snart se litt på TV tenkte jeg. Det er jo lørdag og da pleier det å være en del bra filmer. Jeg vil gjerne ha noen tips fra "fotoflinke" mennesker om hva det er fint å ta bilder av - hvis det er noen som leser dette. Kom gjerne med tips til hva jeg kan gjøre bedre neste gang også. Alt mottas med et stort takk. Det er forresten veldig gøy å se at lesertallene mine har steget ganske mye i det siste. 
Dato.23.01.2016 klokken.18:31 Kategori: Bilder Kommentarer: 6

Endelig snør det

 • 16.12.2015kl.21:02
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (3 )

I går begynte det å snø da jeg sluttet på jobb, så da benyttet jeg anledningen til å ta litt bilder da jeg kom hjem. Jeg elsker virkelig vinteren og kunne gledelig hatt snø og minusgrader hele året. Det er bare litt synd at det nesten ikke er noe snø her, og jeg hørte faktisk på radion at vi på østlandet ikke kommer til å få en hvit jul i år. Jeg fikk vondt i hjertet mitt da jeg hørte det. 

Jeg gikk en liten tur mens jeg var ute. Det er så godt å komme inn igjen etter at man har vært ute en stund. Man føler seg så frisk og fresh på en måte, haha. Bare jeg som føler det slik? Nå sitter jeg ihvertfall her og koser meg med en kopp gløgg. Forresten så er det en julefilm hver kveld fra tirsdag til lørdag på TV6 rundt klokken 22:30, anbefales. 


Selfieee

Dato.16.12.2015 klokken.21:02 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Lørdagskveld på brygga

 • 23.08.2015kl.16:32
 • Kategori: Bilder
 • Kommentarer: ( 1 )Dato.23.08.2015 klokken.16:32 Kategori: Bilder Kommentarer: 1

Jeg trives på landet

 • 11.05.2015kl.19:58
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (2 )
Når jeg blir rik skal jeg kjøpe meg en gård med masse gjorder og skog, så skal jeg ha kuer, høner, griser og alle mulige slags dyr ♥ ♥ ♥

Dato.11.05.2015 klokken.19:58 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Søndagstur

 • 10.05.2015kl.17:29
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (3 )

I dag er det søndag, og da benyttet jeg andledningen til å gå en tur for å se meg litt rundt. Jeg har bodd her i en uke nå, men jeg har ikke vært så mye ute i området. Jeg gikk ned til stranden, hvor det var en brygge som jeg la meg på og slappet av litt. Jeg var der helt alene, det var så stille og rolig. Jeg tviler på at det blir like stille i sommer når vannet har blitt litt varmere. Kameraet tok jeg med meg, så jeg fikk knipset noen bilder. 


Dato.10.05.2015 klokken.17:29 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Snø på fjellet

 • 27.01.2015kl.20:22
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (4 )

Jeg ble med foreldrene mine på hytta over nyttår, og der var det masse snø. Selvsagt måtte jeg passe på å ta noen snøbilder. Det er sååå koselig med snø, bare synd at det ikke blir like mye her. Nå gleder jeg meg bare til påsken kommer, for da blir det en hel uke på hytta på fjellet med familien, ski (hvis jeg har fått kjøpt meg det), film, god mat og godteri. Påske ♥
Dato.27.01.2015 klokken.20:22 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

Høsten er her

 • 01.10.2014kl.18:52
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (3 )

Da jeg var i Sverige for litt over en uke siden snødde det faktisk litt. Det kom ikke så mye, og det la seg ikke på bakken, men nå er det ikke lenge til vinteren er her. Jeg er faktisk snart ferdig med alle julegavene også. Men før vinteren kommer, så er det høst. Jeg tok noen høstbilder i Sverige som jeg tenkte at jeg kunne legge ut her.

Høsten må være favorittårstiden min. Det er fine farger ute, litt kjølig, man kan pakke seg inn i store og varme klær, sitte foran TVen med et pledd og kakao eller te. Hvor koselig er ikke det? 
Dato.01.10.2014 klokken.18:52 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Städjan

 • 12.08.2014kl.19:34
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (2 )

På lørdag var vår siste dag i Sverige, så da passet vi på å gå opp på Städjan, som er et fjell i Sverige for de som lurte. Vi gikk ikke hele veien opp, men vi gikk såpass høyt opp at det ble kjempe fin utsikt. Man ser ikke så godt på bildene hvor bratt det var, men den siste biten vi gikk var helt sinnsykt bratt. 


Dato.12.08.2014 klokken.19:34 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Båtmuseum

 • 09.08.2014kl.21:26
 • Kategori: Bilder
 • Kommentarer: ( 0 )

Da vi var på vei hjem fra Linköping etter helikoptertimen min, så stoppet vi på et båtmuseum. Det var egentlig ikke lov til å ta bilder der, men jeg gjorde det fordet. Det var veldig stort der, og det var fult av båter og båtmotorer overalt. 


Denne båtmotoren er hjemmelaget.


Barnebåt. 


Det var visst et lekemuseum i andre enden av bygget, men der var det ikke noe spennende. 


Göta kanal gikk forbi utenfor.

Dato.09.08.2014 klokken.21:26 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Norges veier

 • 11.07.2014kl.16:00
 • Kategori: Bilder
 • Kommentarer: ( 0 )

Nå har jeg vært i Sverige i en uke, og på veien hit måtte jeg stoppe for å ta noen bilder av utsikten. Jeg stoppet oppe på fjellet og det var jo helt sinnsykt fint der. Været var også på topp, så det ble en fin tur. Nå har endelig foreldrene mine kommet hit med internettet også, så da får jeg litt kontakt med resten av verden. 


Hva synes dere?

Dato.11.07.2014 klokken.16:00 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Skogsbilder

 • 09.06.2014kl.20:59
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (2 )

Noen bilder fra da jeg var hos mormor og morfar i Sverige for lenge siden. 


Hva synes dere? 

Dato.09.06.2014 klokken.20:59 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Fin kveld

 • 27.05.2014kl.19:15
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (3 )

Jeg var en tur i Fredrikstad (litt utenfor)  forrige helg, og på kvelden gikk jeg og pappa tur med Marco. Vi gikk ned til vannet, og solnedgangen var helt sinnsykt fin og rosa. 


Sommer ♥

Dato.27.05.2014 klokken.19:15 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Snø

 • 28.10.2013kl.18:29
 • Kategori: Bilder
 • Kommentarer: ( 0 )

Sneen dalte lett og fin, og strøk blidt mot ruten min i morgens da jeg drømte på min pute. Vi tok skjerf og votter på, hastet veldig med å gå, snart var det tusen barnespor her ute. Og vi tenner våre lykter når det mørkner, og når alle lyder pakkes inn i vatt. Ja, vi tenner våre lykter når det mørkner, for da lyser de til kvelden si'r god natt. 

Den 21. oktober snødde det for første gang denne vinteren. Det var helt hvitt ute da jeg stod opp på morgenen og skulle på jobb. Jeg elsker vinteren, og snø er noe av det fineste som finnes. Jeg får alltid skikkelig julestemning når snøen kommer. Og ikke nok med det, så har faktisk julevarene kommet for fult inn i butikken også. Nå er vi snart i november allerede, tiden går så fort. Jeg er faktisk ferdig med alle julegavene i år også.


Flere som er glad i vinter og snø?

Dato.28.10.2013 klokken.18:29 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Hos min tante

 • 09.10.2013kl.22:26
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (2 )

På fredag etter jobb dro jeg til Sverige. Jeg skulle dit for å sette på varmen i huset mitt, og for å male vaskerommet. Ettersom tanten min og familien hennes bor der, så sov jeg hos dem.

På vei til Sverige måtte jeg så sinnsykt på do, så jeg stoppet på det første busstoppet jeg så, og gikk ned i skogen (trodde jeg). Det viste seg at det var et berg ned i skogen, men jeg kunne ikke holde meg, så jeg gikk ned. Det regnet, var vått og leirete og det endte med at jeg skle nedfor berget. Jaja, det gikk jo fint helt til jeg skulle opp igjen. Jeg måtte holde meg fast i trærne for å komme meg opp, og jeg ble skikkelig møkkete siden jeg hadde på meg en hvit genser. Men jeg kom meg opp til slutt - med noen pinner i håret og en kvist i øyet.

På lørdag dro jeg, tanten min og kusinen min opp til huset mitt for å male. Det tok lenger tid enn vi trodde, og vi var der nesten hele dagen. På kvelden dro vi hjem til dem igjen og koste oss med film og god mat.

Det er jo så sinnsykt fin natur i Norge, så da jeg var på vei hjem igjen måtte jeg stoppe for å ta noen biler av fjellene og vannet. Jeg glemte jo så klart å ta bilder da jeg var i Sverige, så da fikk jeg heller passe på på tilbakeveien.


Hva gjorde dere i helgen?

Dato.09.10.2013 klokken.22:26 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Månen

 • 23.09.2013kl.18:46
 • Kategori: Bilder
 • Kommentarer: ( 0 )

I går kveld skinte månen gjennom vinduet mens jeg så på TV. Jeg tenkte at jeg skulle gjøre et forsøk å ta bilde av den. Det ble ikke helt som jeg hadde håpet på, men bilder ble det jo iallefall.

Jeg synes at månen er kjempe fin, og universet i det hele tatt. Jeg har så mange tanker som jeg antageligvis aldri kommer til å få svar på, - Hva finnes bak himmelen? Stopper det noen steder? Og hva er bak der igjen, og så videre.


Hva tror dere skjuler seg der oppe?

Dato.23.09.2013 klokken.18:46 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Høst

 • 27.08.2013kl.17:50
 • Kategori: Bilder
 • kommentarer: (2 )

Nå nærmer høsten seg, eller den er vel kanskje her allerede? Høstvarene har ihvertfall kommet inn til butikkene allerede, og de fine fargene er på vei utenfor døren. Bladene begynner å falle av fra trærne, det blir bare kaldere og kaldere ute. Åh så herlig høsten er. Høsten er den årstiden jeg liker aller best, det er ikke alt for varmt og heller ikke alt for kaldt. Og det er jo selvsagt et pluss at det er så fint ute. Da jeg var i Sverige så tok jeg i bruk kameraet mitt som jeg som regel bare bruker når jeg skal ta bilder av ting og personer, men denne gangen gikk jeg ut i skogen og testet mine kunnskaper.
Hva synes dere?

Dato.27.08.2013 klokken.17:50 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Blomster

 • 21.07.2013kl.14:59
 • Kategori: Bilder
 • Kommentarer: ( 0 )

Hey hå nå er det jul sommer igjen, lalal.. Jeg har jo et ganske bra kamera som jeg omtrent aldri bruker til å ta "fine" bilder. Siden sommeren er her for fult, så tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på å ta bilder av blomster. Jeg er ikke noe flink til å redigere bildene, men jeg synes faktisk ikke at de ble så veldig ille denne gangen. Jeg vet jo ikke helt hvordan man bruker kameraet heller, hvilke effekter det har osv. haha, så amatør.


Ok, her fokuserte den visst på blomstene istedenfor på bien.


Ka du tru?

Dato.21.07.2013 klokken.14:59 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Jeg gikk en tur på stien..

 • 13.05.2013kl.19:13
 • Kategori: Bilder
 • Kommentarer: ( 0 )

.. og søkte skogens ro. Da hørte jeg fra lien en gjøk som gol ko-ko. Ko-ko-ko-ko-ko.

For noen dager siden var jeg ute og gikk en liten tur sammen med pappa og Marco. Jeg tok med meg kameraet og tok noen bilder. Nå er jeg ikke superproff til å ta bilder og redigere dem, men man må jo begynne et sted. Selv om bildene ikke blir superfine, så er det morsomt å spare på dem som minner. Først gikk vi på veien et stykke, og så tok vi jernbanen tilbake igjen. Det kjører ikke noen tog der, bortsett fra på sommeren, men da kommer det bare et lite turist-tog som kjører kjempe sakte.

Morsomme pappa.
Hva synes dere? Kom gjerne med noen fototips.

Dato.13.05.2013 klokken.19:13 Kategori: Bilder Kommentarer: 0
Emelie Karlsson 24 år Sverige

Hverdag, bilder, hund og interiør. emzikk @ instagram


DesignIna Anjutahits