emzik -

Jeg hørte stillheten

 • 28.08.2016kl.19:08
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (6 )

Hei og nå, nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her. Grunnen er rett og slett fordi jeg ikke hatt lyst. Jeg synes ikke det er like morsomt å blogge lenger, men derimot så har jeg blitt mer aktiv på youtube - noe som er sykt artig. 

Uansett så tenkte jeg titte innom en kjapp tur nå, for å skrive et lite innlegg. I helgen var jeg på hytta i Sverige, og da gikk jeg en liten tur på natten. Jeg tok bildet som dere kan se under. Ikke verdens beste kvalitet ettersom det er et mobilbilde, men likevel så føler jeg at man kan se hvor stille og rolig det var den natten. 

Klokken var nøyaktig 21.00 da jeg valgte å ta på meg jakken for å gå en tur. For hvor herlig er det ikke på fjellet på den tiden av året som vi er i nå? Frisk fjelluft på høsten er noe av det beste jeg vet. Jeg gikk opp i skogen og bare hørte på stillheten. Jeg ble så fasinert av den flotte utsikten, så jeg satte meg ned på en sten... og der satt jeg.. lenge.. Det var så herlig og jeg følte at jeg trengte det. Jeg vet ikke hvorfor, det var bare deilig å sitte der helt alene uten å høre et eneste menneske, bil eller noe bråk i det hele tatt. Etter å ha sittet der i omtrent 30 minutter, så var det på tide å gå hjem igjen. Det begynte å bli litt kaldt i rumpen. Jeg gikk rundt på hyttefeltet alene i mørket. Deilig, kaldt og så koselig. 

Nå er jeg hjemme i leiligheten igjen, og absolutt ikke klar for en ny jobbuke. 

Dato.28.08.2016 klokken.19:08 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Min syttende mai

 • 18.05.2016kl.20:28
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (9 )

Det har blitt veldig lite blogging fra meg i det siste. Det er rett og slett fordi.... jeg har ikke giddet ettersom jeg har vært med foreldrene mine til Sverige til småbruket som de har der. Jeg passer alltid på å reise til Sverige når jeg har langfri, for det tar en del timer å reise dit. Dessverre så var ikke været like bra der som det var i Norge, men vi hadde det fint fordet. Besteforeldrene mine og søsteren min + samboer kom en tur på lørdagen også, så det var veldig koselig. 

På lørdagen dro jeg faktisk med mormor og morfar til Örebro, for jeg skulle se på noen hagemøbler. Planene mine for sommeren er nemlig å bygge veranda, og da trenger jeg utemøbler. Jeg fant et fint sett på Jysk, så morfar skal hente det for meg på fredag. Nå gleder jeg meg masse til sommeren og ferie kjenner jeg!

Familien vår feirer ikke 17.mai, så hele tirsdagen brukte vi på å sitte i bilen på vei hjem fra Sverige. Jeg synes at 17. mai er slitsomt og ikke gøy i det hele tatt. Jeg hater korpsmusikk, så det gjør ikke saken noe bedre. 


Hvor kult er ikke dette bildet? Det var pappa som tok det. 


Jeg tok med meg kameraet mitt, men jeg tok ikke et eneste bilde med det, så mobilbilder får gå. Meen vi kjøpte mat ute på lørdag, og da ble det pizza med pommes frites for min del. Så sinnsykt god og mettende.

Dato.18.05.2016 klokken.20:28 Kategori: Hverdag Kommentarer: 9

Eksamen går kanskje min vei

 • 30.04.2016kl.10:13
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (16 )

For noen dager siden skrev jeg et innlegg om at jeg prøvde å lese til matteeksamen, men at det ikke helt gikk som jeg hadde tenkt. Jeg får virkelig ikke til å lære matte på egenhånd. Derfor fikk jeg en flott idè - hva med å skrive et innlegg på disse kjøp- og salgssidene på facebook? Jeg fikk svar ganske fort, så i dag skal jeg ta turen til min private mattelærer. Han har faktisk undervist matte på videregående før, så jeg krysser fingrene for at dette går min vei. Sååå ja, denne lørdagskvelden skal jeg tilbringe med mattebøkene mine, og det føles egentlig veldig bra for en gangs skyld. 

Dato.30.04.2016 klokken.10:13 Kategori: Hverdag Kommentarer: 16

Eksamensforberedelser

 • 27.04.2016kl.18:51
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (6 )

Jeg har matteeksamen 27. mai. Nå tenker dere sikkert "hæ, er hun ikke ferdig på skolen?". Og joda, det er jeg, men jeg klarte aldri den forbanna matten for 3. vgs, så den har jeg valgt å ta opp igjen nå. Jeg føler at jeg vil ha ståkarakter i matte, slik at jeg har fullført hele tredjeåret. Det er litt kjipt at det kun er matte jeg mangler for å få bestått skoleåret. Jeg fant frem bøkene mine, eksamensoppgaver, kalkulator og det man trenger til en eksamen. Jeg satt meg på stuegulvet fordi jeg ikke har kjøkkenbord, åpnet heftet med oppgaver, løste en oppgave og så....

Hva i pokker er dette og hvorfor må jeg kunne det? Heldigvis har jeg en fasit på disse oppgavene, så jeg tjuvkikket kanskje litt for å se om jeg kunne komme frem til hvordan man regner ut dette, men neida. Dette er til og med den delen man ikke får bruke hjelpemidler på. Jeg følte at jeg var sjenseløs, så jeg hoppet videre til neste oppgave i håp om at jeg skulle skjønne litt mer. 


Seriøst? Hva er dette for noe tull? Og dette er oppgaver som kun gir 1 poeng. Jeg sitter her som et spørsmålstegn og føler meg ikke akkurat som verdens smarteste. 

Så konklusjonen min er: Jeg trenger ikke ståkarakter i matte, jeg trenger ikke fullføre 3 vgs. Jeg føler egentlig at jeg rett og slett er for dum, så det er ikke noe vits i å prøve engang. Nå venter jeg egentlig på kommentarer som "det er bare å øve, så får du det til". Men nei, øve på hva da? Det er ikke så lett å øve når man ikke skjønner en dritt, da blir man ikke noe klokere. Matte er ikke noe man kan lese seg til, man må være litt klok for å klare dette - noe jeg nettopp fant ut at jeg ikke er. Jeg kommer til å møte opp på eksamen, for jeg har jo trossalt betalt for det, så får jeg bare se hvordan det går. Går det ikke, så går det ikke. Får jeg en toer, så blir jeg meget glad.

Dato.27.04.2016 klokken.18:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Biltreff i Skiptvet

 • 25.04.2016kl.18:27
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (13 )

I helgen dro jeg til foreldrene mine. Pappa hadde kjøpt ny bil som han skal pendle med til jobb, så jeg ble med for å hente den. Derfor ble det en liten roadtrip til Skedsmokorset og tilbake på lørdagen. På søndag var det faktisk en liten biltreff på Skiptvet for folk med litt eldre og spesielle biler, mopeder, traktorer osv. Vi tenkte at vi måtte jo ta turen når det først skjer noe på bygda. Egentlig så trodde vi ikke at det skulle komme så mange dit, så det var vel egentlig derfor vi dro. Jeg synes at det er ganske viktig å møte opp på slike ting, hvis ikke så er det jo ingen som gidder å arrangere noe for de som bor på landet. 

Vi dro ned med mustangen til pappa, tok med pølser og hadde det faktisk ganske fint hele dagen. Synd at det var sinnsykt kaldt og at det begynte å snø, men vi varmet oss rundt grillene som ble tent opp. På slutten av dagen kom det noen brannmenn og viste hvordan de klipper opp en bil hvis de skal få fastklemte mennesker ut derfra. 

Pappas bil som skal lakkeres svart etterhvert. 


Naboen sin bil.


Altså, hvor søt er ikke denne bobla? 


Denne var også veldig søt. Legg merke til at det er festet en symaskin og gamle ski på taket. 
Jeg likte denne "Hitlerbilen" skikkelig godt. Ser det ikke ut som en bil fra 2.verdenskrig? Det synes jeg. Det er første gangen det er noe sånt i Skiptvet, så jeg synes at det ble veldig bra og gjennomførst. Det skal sies at det var et større arrangement ikke så langt unna, så det var nok mange som var der også, men likevel ble det stort oppmøte. De hadde til og med noen UTV (nesten firhjulinger) der som man kunne sitte på med for å få en rundtur også. Skikkelig applaus til han som arrangerte dette!

Nå er ikke jeg akkurat blodfan av slike biltreff, jeg liker vel egentlig litt nyere biler bedre. MEN uansett så er det gøy å gå rundt og kikke litt og være litt sosial.
Dato.25.04.2016 klokken.18:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 13

Innflytningsfest

 • 17.04.2016kl.11:18
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (13 )
Jeg lovet Helene at jeg ikke skulle blogge om dette, siden det ikke ble noen fine bilder, men jeg løy visst heheheh. Uansett så sa hun at disse bildene ble helt OK, så jeg får vel være snill og holde resten av bildene skjult for offentligheten. 

Uansett så var jeg en liten tur på innflytningsfesten til Helene og Håkon i går. Jeg ble bare en liten stund ettersom jeg skulle kjøre hjem igjen også. Det var veldig hyggelig at jeg ble invitert, men det var litt kleint siden jeg ikke kjente noen der. Meeen hyggelig var det fordet og solnedgangen var utrolig fin. Etter festen dro jeg hjem og sovnet på sofaen foran en film. Og i dag må jeg bruke tiden på å vaske litt klær, det har jeg ikke gjort siden før påske, så det er kanskje på tide. Jeg er veldig flink til å utsette sånne ting....

Dato.17.04.2016 klokken.11:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 13

Hyttekos

 • 23.03.2016kl.20:55
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (11 )


Meg og papi.

Nå er jeg på hytta sammen med mamma og pappa. Det er tradisjon å dra hit i påsken. Jeg har hytte her også, men jeg pleier å sove hos foreldrene mine. Min hytte er langt ifra ferdig oppusset, men i dag satte vi opp tapet på kjøkkenet. Egentlig så skulle vi sette inn pipen min, men det var litt kaldt ute, så jeg hadde ikke noe lyst til å klatre opp på taket. Selvsagt glemte jeg kameraet hjemme, så bilder får dere se en annen dag - mobilbildene jeg tok ble ikke så bra. 

Vi koser oss med god mat, drikke og mase godteri. Det er jo det påsken handler om. Hvor mange av dere feirer påske fordi Jesus stod opp fra de døde egentlig? Ikke jeg ihvertfall, jeg er glad for å få noen dager fri og reise på hyttetur, heheheh. Jeg tenkte at jeg skulle vise dere dagens antrekk i dag, men det var litt mørkt ute så bildene ble litt dårlige. Dere ser vel sånn ca. halveis hva jeg har på meg. Vi dro fra +15 grader og nesten sommer i Norge, til -3 grader og snø i Sverige. For meg som liker vinter så passet det utmerket. 

Dato.23.03.2016 klokken.20:55 Kategori: Hverdag Kommentarer: 11

Sminkeshoot

 • 17.03.2016kl.18:59
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (10 )

Så klart tok vi noen bilder etter av Mimmi hadde sminket meg. Under kan dere se resultatet av to søstre som tar bilder av seg selv. Jeg vet ikke helt om jeg skal le eller gråte, for et vakkert syn er det ihvertfall ikke. Uansett så hadde vi det veldig gøy, og man trenger vel kanskje ikke se helt smashing ut til en hver tid. 

Til de som måtte lure, så har jeg Mimmi sin foundation. Det er derfor jeg ble litt for mørk, som dere kan se på noen av bildene. Ååh, vi hadde det så sykt gøy den helgen. Gleder meg til neste gang. #sminke #søster #stygg

Dato.17.03.2016 klokken.18:59 Kategori: Hverdag Kommentarer: 10

Hverdagsbloggen er tilbake

 • 08.03.2016kl.07:44
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (12 )


Jeg savner hverdagsbloggen min, hvor jeg skrev om ting jeg kjøpte, hva jeg har gjort og hva jeg spiste til middag. Jeg savner å legge ut bilder fra fisketurer, hytteturer og oppussing. Jeg strever ikke lenger etter mange lesere, men jeg går tilbake til min hverdagsblogg hvor jeg blogger for meg selv. Det kommer ikke oppdateringer hver dag lenger, men heller når jeg har noe jeg vil legge ut her. Før blogget jeg alt fra én gang i uken til én gang i måneden, og slik kommer det til å bli fremover. Jeg gidder ikke bruke tid og energi på denne bloggen hvis jeg ikke føler for å skirve noe. 

Jeg kommer heller ikke til å stresse med å legge ut en videoblogg i uken, det tar jeg heller når jeg gidder. Jeg har en ferdig film liggende på dataen, så den tenkte jeg kanskje legge ut i morgen for de som vil se. Der viser jeg blant annet enkel yogatrening og forskjellige yogastillinger.

Snakkesss til de som fortsatt er her ♥

Dato.08.03.2016 klokken.07:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 12

Tid er bare et begrep

 • 26.02.2016kl.18:03
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )


Det er så mye jeg vil gjøre, det er så mye jeg vil oppleve. Jeg vil reise og oppleve Norge. Jeg har bodd i Norge i mange år, men har aldri vært så veldig langt unna der jeg bodde. Norge er et utrolig vakkert land med en helt sinnyk natur, med flotte fjell og sjøer. Det er ikke så innmari dyrt heller, så hvorfor ikke bare bruke feriepengene sine på å reise rundt i Norge? Jeg føler at jeg ikke har tid til det. Jeg rekker ikke å gjøre alt det jeg har lyst til. Når jeg først har råd og tid så bruker jeg pengene på å pusse opp huset i Sverige. Det er veldig fornuftig, men jeg vil gjerne oppleve noe mer. 

Jeg jobber fulltid og det er sjeldent jeg rekker å gjøre noe etter jobb. Men det handler jo egentlig om prioriteringer. Hvis jeg vil så rekker jeg jo. Tid er bare et begrep. Hvem sier at jeg ikke kan sette meg i bilen og reise til Oslo akkurat nå? Så klart kan jeg det, jeg har ingen andre planer nå. Det er lenge siden jeg var i Oslo. Jeg har for eksempel aldri vært i Holmlia. Nå vet jeg ikke om det er så mye å se på der, men det får jeg jo heller aldri vite hvis jeg aldri drar dit. 

Jeg fikk en kommentar her på bloggen om at jeg burde komme til Sogn og Fjordane for å besøke Harastølen, et nedlagt tuberkulosehjem. Jeg har veldig lyst så hvorfor gjør jeg det ikke bare? Jeg har da ferie i sommer og det tar meg like lang tid å reise dit som å reise til Sverige, men da handler det om prioriteringer igjen - reise dit eller få ferdig huset. Det handler ikke om tid, tid har man alltid. Det handler bare om å ta seg tid, noe som er et annet problem. 
#time #tuberkulose #begrep

Dato.26.02.2016 klokken.18:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

På vei til Lier

 • 21.02.2016kl.10:38
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )


Jeg titter bare innom her for å si hei. Jeg og Maria skal nemlig til det nedlagte Lier mentalsykehus i dag for å ta litt kule bilder. Ingen av oss har vært der før så vi får se om vi finner frem, men med GPS så skal det vel gå bra. Det sies at det spøker der og jeg tror jo på slike ting, så dette skal bli spennende. Er det noen av dere som har vært der før? Vi velger å dra dit på dagtid, for bildene blir best i dagslys, men jeg tipper at det er skumlere når det er mørkt der. Bildene kommer opp på bloggen så fort jeg har fått redigert dem. 

Dato.21.02.2016 klokken.10:38 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

På vei ut

 • 13.02.2016kl.09:07
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (6 )Hallo! Nå er jeg og mamma på vei ut døren. Vi skal ut på shopping. Eller ikke shopping akkurat, men jeg skal se om jeg finner et contour kit og mamma skal lete etter noen lamper. Hvis jeg ikke finner contour kit så må jeg nok ta i bruk internett, men da må jeg vente før jeg får det og det er litt kjipt. Jeg krysser fingrene for at jeg finner noe brukbart i dag. Forresten så har jeg testet midtskill de siste dagene, men jeg vet ikke helt om jeg liker det eller ikke. Hva synes dere? Dagens antrekk kommer senere i dag, men jeg har ikke tid til å ta bilder av det nå, vi snakkes senere!

Dato.13.02.2016 klokken.09:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Når løgner er alt som eksisterer

 • 10.02.2016kl.08:18
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )


Jeg har vandret ved din side i så mange år, gitt deg lys under ferden, vært vinden i ditt hår. Jeg var der da du var liten, du var barnet i min hånd. Mitt hjerte knuste nesten da jeg ble minnet på den tiden som forsvant. Du har skreket ut fortvilelse, du har grått ut din nød. Du har våket over mine netter, du trodde at jeg var død. Men jeg fantes alltid der ved siden av deg, alltid nært tett innpå. Jeg bar deg mange ganger, mer enn du noensinne forstår. Jeg taler liv i deg, du er mitt barn for meg og jeg forlater deg aldri. Jeg går med deg hele veien, til du puster for siste gang. Når du sovner inn for evig skal jeg vekke deg en dag. Jeg skal være i din nærhet, jeg skal tørke hver tåre. 

Dette er egentlig deler av en svensk sangtekst som jeg har oversatt til norsk og slengt inn noen egne setninger. Jeg synes det ble en flott tekst og det første jeg tenkte da jeg begynte å skrive var "oj, her skriver jeg nesten om meg selv.. til meg selv". For hvorfor må slike tekster handle om noen andre man savner? Kan man ikke savne seg selv? Det beskriver meg egentlig veldig godt, for jeg selv har alltid vært ved min side og gått med meg hele veien. Ingen kjenner deg bedre enn deg selv. Ha en fantastisk dag alle sammen og nyt av den tiden som er akkurat nå. Det skal jeg ♥

Dato.10.02.2016 klokken.08:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Den aller første gangen..

 • 07.02.2016kl.16:26
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (8 )

Første gang jeg fikk mensen. Det var faktisk på barneskolen i 7. klasse. Jeg gikk på do og hadde selvsagt hvit bukse på meg. Jeg hadde jo en anelse om hva det var, så jeg puttet bare litt papir i trusen. Haha, det funket faktisk, for det kom jo ikke mye. Da jeg kom hjem måtte jeg fortelle mamma, så hun kjøpte bind til meg. Dette var veldig flaut, så det var aldri noen som snakekt høyt om at de hadde mensen. Helsesøsteren kom til skolen og skulle snakke med alle jentene om mensen, men det var ingen som turte å innrømme at de hadde fått det (inkludert meg)  

Mitt første møte med alkohol. Det var i 8. klasse på ungdomsskolen. Jeg skulle overnatte hos ei venninne, og hun fant en spritflaske. Vi visste jo at det var alkohol, men vi ante ikke hva det var. Dette blandet vi altså med iste. Ingen av oss likte det, men vi drakk det fordet - det var jo så kult. Jeg husker at vi snek oss ut sent på kvelden, så satt vi og drakk på lekeplassen. Dette måtte vi jo fortelle til de andre jentene i klassen da vi kom tilbake til skolen igjen.

Min første forelskelse. Dette var også på barneskolen. Jeg var vel forelsket i denne gutten hele barneskolen tror jeg, akkurat som alle de andre jentene. Til slutt spurte jeg om vi skulle være sammen, og han sa ja, smelt ♥ Det kleineste var jo at da man ble sammen på barneskolen unngikk man hverandre mer enn man var med hverandre, for det var liksom flaut. Men så fort man kom hjem igjen snakket man masse sammen på MSN. Ja, sånn var det i gamledager.

Mitt første møte med sminke. Dette er litt artig, for jeg sa hele tiden at jeg aldri skulle begynne med sminke. Men så i 8. klasse kjøpte jeg meg en brunkrem på Sparkjøp som var helt orange. Jeg så helt forferdelig ut, men det gjorde også de aller fleste jentene i klassen min. I tillegg til det så tupperte jeg håret så stort at jeg så ut som et troll. Jeg er glad jeg har blitt litt flinkere til å sminke meg nå. 

Min første jobb. Ektrahjelp på Nille som jeg fikk via min mor da jeg var 16 år gammel. Og gjett hva? Jeg jobber der enda, men ikke lenger som ekstrahjelp, men som fast. Tenk at jeg har vært der i sju år nå. Det må vel være et tegn på at jeg trives? Det gjør jeg. Jeg har det gøy på jobb og kunne ikke hatt bedre kollegaer. 

Min første hjemmefest. Haha, dette er flaut for jeg vet at pappa kommer til å lese dette etterhvert. Jeg og søsteren min var alene hjemme og vi fikk streng beskjed om at vi ikke fikk lov til å ha fest, men vi hadde det jo såklart fordet. Eller fest og fest var det vel ikke akkrat. Jeg ville kanskje heller kalt det for en "sammenkomst med alkohol". Det gikk ganske rolig og greit bortsett fra at noe av alkoholen til foreldrene mine forsvant. Noen dager etter at foreldrene våre hadde kommet hjem, skulle mamma støvsuge under sofaen og fant en ølkork. Ikke veldig lett å bortforklare det, nei. Men det gikk faktisk overraskende bra og ingenting ble knust.  

Min første tatovering og piercing. Min første tatovering ble stjernetegnet mitt på skulderbladene. Den tok jeg kun noen uker etter at jeg hadde fylt 18 år. Jeg har alltid likt tatoveringer, så jeg var fast bestemt på at jeg skulle ta en da jeg ble 18 år. Nå har jeg tre stykker - på skulderbladene, på underarmen og på låret, og flere skal det bli. Min første piercing ble i øyenbrynet da jeg var 14 år. Jeg husker at jeg maste så mye på foreldrene mine at jeg ville ha, men de sa nei hele tiden. Til slutt så klarte jeg faktisk å overtale dem, så da dro vi inn til Oslo og jeg fikk som jeg ville. Grunnen til at jeg ville ha i øyenbrynet var fordi Bill Kaulitz i Tokio Hotel hadde det, og jeg var stor fan, haha. Etterhvert ble det også piercing i navlen (som ei venninne tok på meg på doen på skolen), leppen, mange i ørene, kragebenet og tungen. Nå har jeg tatt ut alle, for jeg synes jeg er for gammel for det.  

Litt blurry bilde.

Dato.07.02.2016 klokken.16:26 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

Mine islykter

 • 21.01.2016kl.19:01
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

I går lagde jeg disse islyktene som alle snaker om. For de som er interesserte, så kommer fremgangsmåten under her. Det eneste du trenger er vann og ballonger.  


Fyll ballongene med vann. 


La de stå ute i et døgn slik at vannet fryser. 


Så skal man klippe vekk ballongen og så helle ut vannet som er i midten. Ballongene skal nemlig ikke bli fryst helt igjennom, men det ble dessverre mine. Haha, jeg lagde to isklumper. Redigerte bildene svarthvite for å vise dere den dystre stemningen som er her nå. 


Sjekk den deilige dobbelthaken. 

Dato.21.01.2016 klokken.19:01 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Fjelltur i Dalarna

 • 15.07.2015kl.16:56
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

Dagen i går startet med at vi dro til Foskdalsvallen, hvor det var fäbodvall (støl heter det visstnok på norsk ifølge google). Det var skikkelig nedtur, for det var jo omtrent ingenting der. Da dro vi heller videre til Särna for å kikke litt i butikkene. Jeg endte opp med nye fjellsko.


Pappa fikk en ny venn. 


Etter middagen dro vi opp til meg for å male gulv og fikse ferdig verandadøren. Det ble veldig bra. På veien hjem derfra kjørte vi litt rundt. Vi fant en grusvei som gikk langt, langt opp på fjellet. Denne veien fulgte vi til den stoppet, og vi kom til et kjempefint sted. Vi gikk litt rundt omkring der, og så fant vi en hytte. Utrolig liten og koselig hytte. Vi var ikke hjemme igjen før klokken ble rundt 23:30. Egentlig skulle vi fiske litt i kveld, men det får bli i morgen istedenfor. Jeg har nemlig kjøpt meg en fiskehatt, haha. Nå føler jeg meg som en ordentlig fisker altså. 


Dato.15.07.2015 klokken.16:56 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Livets første fisketur

 • 14.07.2015kl.00:10
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

På lørdag gikk jeg og mormor ut i skogen for å plukke kantareller og markjordbær. Været var på topp, og vi fant masse. På kvelden dro jeg for å hente farmor, for vi skulle videre til Idre hvor vi møtte foreldrene mine. I dag var vi oppe en tur i huset mitt og satte inn en verandadør på baksiden. Vi skal vel tilbake dit i morgen også for å male gulv, så dette blir nok supert. 
Nå kom vi nettopp inn døren. Jeg ble nemlig med pappa på fisketur. Livets første fisketur faktisk, og jeg fikk to stykker. Ikke så veldig store vel og merke, meeen to stykker ble det ihvertfall, så nå er jeg stolt. Til sammen fikk vi åtte stykker, så pappa fikk litt flere, haha. I morgen skal vi fiske litt mer, så skal vi spise røkt fisk - noe som er utrolig godt. 


Verdens styggeste bilde, ja, jeg vet!!! Men jeg må jo vise frem den første fisken min. 

Dato.14.07.2015 klokken.00:10 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Forbanna russ

 • 19.04.2015kl.21:55
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: ( 0 )

Natt til i dag våknet jeg omtrent annehver halvtime av at den forbanna russen hadde russetreff på busstoppet rett utenfor. Hver gang de kjørte forbi ristet hele huset på grunn av den fæle musikken. Unnskyld meg, men man kan vel for pokker ta hensyn til andre selv om man er en umoden russ, eller går ikke det? Jeg satt og fulgte med på de, og de tisset faktisk på leikerstua til de jeg leier av. Oppfør dere, drittunger. Jeg satt klar på vei ut i tilfelle de skulle gjøre noe dritt med bilen min som står ute ved veien. Da hadde det blitt krig.

Jeg får ikke sagt det nok; men russ er så sinnsykt barnslig og unødvendig. Og nei, man er ikke russ for å feire at man er ferdig med videregående, for man slutter ikke på skolen i mai (!!!). Dette er mennesker som trenger en grunn til å oppføre seg som en drittsekk, noe som er helt patetisk. Det værste er at man slipper unna med det meste, for "man er jo bare russ en gang i livet". So? Det er mye man er kun en gang i livet, lær dere FOLKESKIKK.

Det er kanskje en grunn til at dette bare er i Norge?????? Fordi andre land vet bedre!!!!

Dato.19.04.2015 klokken.21:55 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Andre mars

 • 02.03.2015kl.20:16
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (7 )

Mars er oppkalt etter guden Mars og var årets første måned i den første romerske kalenderen, gjeldene frem til år 153 f.Kr. Det var logisk å tenke at året begynte med våren, og den første måneden ble derfor gitt navn etter fruktbarhetsguden Mars. Da tiden for dyrking av jorden og krigstoktene i Romerrike var sammenfallende i perioden mai - oktober, ble Mars etterhvert en krigsgud. I norden fikk måneden navnet Tor, "Tormåned".

Andre mars allerede, ikke sant tiden går fort? Jeg håper at denne måneden kommer til å gå like fort, for jeg gleder meg til påsken ♥ 


Bildet er en blomst fra hagen til mormor og morfar, tatt i sommer.

Dato.02.03.2015 klokken.20:16 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

Så mye hat

 • 24.02.2015kl.21:26
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

Jeg følte for å få ut litt aggresjon i kveld, så her kommer en liste over ting som irriterer meg.

♠ Plagsomme skrikerunger. Jeg har lyst til å slå dem i hodet med et balltre, for å få dem til å holde kjeft.
♠ Mennesker som har hunden sin i bur hjemme i stuen.
♠ Folk som ikke bruker blinklys, spesielt i rundkjøringer. Er det så sinnsykt vanskelig?
♠ "Ord delings feil", det er forferdelig å lese.
♠ Personer som skylder på at de måtte ta sykemelding fordi legen sa det. Javel, han kanskje anbefalte det, men det er fortsatt ditt valg til syvende og sist. Ikke kom her og grin når det var det du egentlig ville. 
♠ Mennesker som ikke setter på plass ting i butikken når de ombestemmer seg. Når jeg går i matbutikken og ser at noen setter fra seg ting der det ikke skal stå, har jeg lyst til å si til dem "ja ok, for det var der du fant den, eller?"
♠ Mennesker som ljuger meg oppi trynet. Jeg er ikke dum, jeg skjønner at du ljuger. 
♠ Når folk jeg ikke kjenner begynner å snakke om hvor syke de er. Synd for deg, men hvem bryr seg?
♠ Folk som sitter bak meg på bussen/kinoen og sparker i stolen, drit og dra!
♠ Folk som ikke kan holde kjeft på kino. Bli hjemme, takk.
♠ Folk som går sakte og sperrer veien når man skal gå forbi, oh lord. Enda værre hvis de stopper opp for å snakke rett foran en rulletrapp, dør eller whatever. Det er lov å flytte seg to meter.
♠ Rånere. Det er ikke kult, og det kommer aldri til å bli kult. 
♠ Hjernedøde folk som ikke kan åpne bildøren sin uten å bulke bilen ved siden av. (Takk til personen som ga meg en bulk i siden)
♠ Mennesker som stjeler. Jeg skal ikke skrive hva jeg har lyst til å gjøre med slike mennesker. 
♠ Folk som er for snåle til å betale 1kr for en pose. Kjøp et forbanna handlenett, da.  Men sånn ellers er jeg ei ganske hyggelig jente.
Dato.24.02.2015 klokken.21:26 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Første februar

 • 01.02.2015kl.15:10
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (3 )

Februar har navnet sitt etter den romerske renselsfesten februa viet Februus, som var underverdenens gud. I Norden ble måneden ofte kalt blidemåned, noe som viser til at vinteren nå er i ferd med å slippe taket, og man går en lysere årstid i møte. Februar var den andre måneden i både den gregorianske og julianske kalenderen, men i den romerske kalenderen var dette den tolvte måneden, og det er forklaringen på at skuddårsdagen hvert fjerde år kommer i februar.

Nå er det allerede den andre måneden i 2015, herregud så fort det går. Det er jo ikke lenge siden det var desember og jul. Det positive med det er at det snart er vår og påske. Det er faktisk ikke lenge til påskevarene kommer til butikken nå, åh som jeg gleder meg. Ellers i dag har det ikke skjedd så mye. Jeg har støvsugd, sett på tv og slappet av - noe jeg skal fortsette med resten av dagen også. 

Legger med et bilde fra huset mitt. Jeg og mamma pyntet litt til påske da vi var der sist, så er det klart til vi reiser opp i påskeuken. Det er under oppussing og laaangt ifra ferdig. Kisten skal males en gang til, slik at den blir helt hvit. Tregulv skal legges inn, panel skal opp på veggene, møblene skal byttes ut. Ja, listen er lang.

Dato.01.02.2015 klokken.15:10 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Siste dagen på hytta

 • 03.01.2015kl.21:52
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

I dag er siste dagen på hytta i Sverige, for i morgen går turen tilbake til Norge. I dag startet vi dagen med å dra en tur til Särna. Først dro vi til en liten håndtverksbutikk, hvor jeg kjøpte en sinnsykt bra håndkrem som de har laget selv. Mamma kjøpte den i fjor, så derfor vet jeg at den er bra. Jeg fant også en rød lysestake som jeg har letet etter i evigheter. Egentlig ville jeg ha en som er til små juletrelys, men jeg får lete videre etter det. Etter det dro vi på matbutikken for å handle litt godt og blandet til kvelden. 
Og så gikk turen videre opp til huset mitt. Jeg måtte bare sparkle litt og henge opp duskene på gardinene som jeg glemte i går. Som sagt tidligere, så skal sprossene på vinduene males hvite på innsiden også. Pappa hjalp meg med å måle litt på kjøkkenet, så kanskje det blir pusset opp i sommer (?), får se hva vi får tid til, jeg håååper. 

Dato.03.01.2015 klokken.21:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Hyttekos

 • 21.11.2014kl.23:22
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (3 )

Forrige helg dro jeg på hytta sammen med mamma og pappa. Vi dro samtidig, men de ble sittende fast i kø på Minnesund på grunn av trafikkuhell. Jeg kom noen timer før dem, så jeg dro til tanten min som bor der, ettersom jeg ikke hadde nøkkel. Der fikk jeg servert kjeks og ost, mmm ♥ Litt etter klokken 23 (eller var det 24?) fikk jeg melding av mamma at de hadde kommet frem, så da dro jeg videre. 

Jeg kjøpte med masse godteri, så vi koste oss med usunn mat og godteri hele helgen, noe vi egentlig alltid gjør. Ettersom vi var på hytta, så tvang jeg mamma og pappa til å bli med å spille brettspill. Det var helt sinnsykt vanskelige spørsmål, og vi kunne jo ikke svare på noen av dem. Det endte med at vi spilte kort og yatzi istedenfor.


På lørdag dro vi opp til huset mitt for å hente noen deler til peisen. Det ble nemlig bestilt feil hele TO ganger, så nå gidder vi ikke det mer. Jeg kjøper heller det jeg trenger i Norge, så tar jeg det med meg. Da får jeg forhåpentligvis det jeg skal ha. Pappa la skiffer der i sommer, så det begynner å ta form nå. Bare synd at peisen ikke kommer inn før vinteren. Og jeg skal selvfølgelig male veggene og legge nytt gulv rundt etterhvert også.

Dato.21.11.2014 klokken.23:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Møkkahelg

 • 22.09.2014kl.10:27
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: ( 1 )

I helgen dro jeg en tur til Sverige. Jeg skulle møte mamma og pappa der, ettersom pappa skulle hjelpe meg med å sette inn den nye peisen min. I sommer bestilte vi nemlig det vi skulle ha på Byggtjänst, men de solgte det til noen andre (??), så vi var nødt til å utsette det. Men tror dere faen ikke at det ble feil denne gangen også? Så vi kjørte altså 100 mil for ingenting. Det var sinnsykt irriterende, og nå kan jeg ikke fyre i vinter heller, så det kommer jo til å bli svinkaldt der oppe på fjellet. Forbanna idioter! Nå blir det ihvertfall ikke mer handling der. Nå handler vi det vi skal ha et annet sted, og frakter det heller med oss. Da får vi nok det vi skal ha (forhåpentligvis).

Vi tok turen hjem søndag kveld, men vi skulle bare innom butikken for å handle litt mat først. På parkeringen kom det en rar lyd fra bilen min, men jeg tenkte ikke noe mer over det før jeg skulle starte den igjen. For nei, det gikk faktisk ikke... Motorlampen hadde begynt å lyse, så det var jo veldig bra. Jeg ringte til Bilia i dag og de får ikke sett på den før på onsdag. Det betyr at jeg må ha en leiebil - Toyota Yaris, og jeg kommer til å dø, for de er drit små og sinnsykt stygge. Dessuten er det svindyrt også. Åååh, hardt liv!

Men sånn ellers var det jo greit. Jeg gikk en liten tur og tok noen bilder på lørdag, så de legger jeg ut om ikke alt for lenge. 

Dato.22.09.2014 klokken.10:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Kveldskos

 • 08.09.2014kl.22:27
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (2 )

En koselig mandagskveld.
Dato.08.09.2014 klokken.22:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Helgen i Sverige

 • 07.09.2014kl.22:33
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

På torsdag etter jobb tok jeg turen til Sverige for å male ferdig huset mitt. Jeg var med om verdens verste opplevelse på veien dit. Det var mørkt og jeg kjørte i 100 km/t (ja, det var faktisk fartsgrensen der), jeg hadde pakket bilen helt feil, for jeg hadde felt setene og hadde en kommode fra Ikea som lå bak. Så hoppet det plutselig en hare ut på veien, heldigvis så lyste øynene og jeg bråbremset. Det endte med at jeg fikk kommoden smelt inn i ryggen (jeg har vondt enda) og bilen døde. Jeg stod stille der en stund, og jeg var livredd for at jeg hadde drept haren. Jeg rygget litt bakover og heldigvis kom den frem. Jeg lyste på den og den hadde ikke fått noen skader, så hoppet den videre. 

Jeg bodde i mamma og pappas hytte, siden huset mitt er så rotete ettersom jeg driver og pusser opp. På fredag og lørdag dro jeg opp for å male, og jeg rakk å bli ferdig med det jeg hadde tenkt. Jeg rakk også å stable ved og montere den dumme kommoden - som tok 2,5 timer. Lørdag kveld spurte tanten min om jeg ville komme og spise hjemmelagd pizza, så da tok jeg turen dit. Da jeg stod opp i dag ryddet jeg i hytta, og så pakket jeg bilen. Deretter tok jeg turen videre opp til Nipfjället og gikk en liten tur der. Åååh, det er så godt med frisk fjelluft ♥ 


Langt der nede ser dere alle bilene. Det pleier som regel å være stille og rolig på fjellet, men nå var det så fint vær, så alle turistene var jo også ute. 


Den gang da...


19 år senere. 

Dato.07.09.2014 klokken.22:33 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Helikoptertime

 • 05.08.2014kl.00:48
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: ( 0 )

I dag dro jeg, mamma og pappa til Linköping, for jeg skulle ta min første flytime til helikoptersertifikat. Det var helt sinnsykt morsomt og mye lettere enn jeg trodde. Jeg fikk til og med kjøre selv (med læreren sittende ved siden av så klart). Først tok vi turen til Söderköping før vi dro videre til Norrköping for å fylle bensin. På veien dit landet vi på et gjorde, slik at jeg fikk testet det også. Utsikten var ganske fin, men vi kjørte ikke over noen spesielle steder, så det eneste jeg så var gjorder og kuer. Det var en utrolig morsom tur, så nå tenkte jeg på å ta teorien til helikoptersertifikatet i januar, etterfulgt av flere flytimer. 


Mange knapper.


Svett og glad. 

Dato.05.08.2014 klokken.00:48 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Cruising

 • 21.07.2014kl.23:40
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: ( 0 )

For en uke siden var det cruising i Idre, så jeg ble med pappa ned til "byen" for å se på bilene. Jeg liker ikke sånne gamle biler, så jeg stemte på en nyere og finere Mustang (bilde under). 


Pappas stemme gikk til denne.


Men det var denne som vant. 


Og så litt flere biler som var med i cruisingen. 


Mattillac.


Dette er faktisk en moped. 

Jeg tok maaange flere bilder, men jeg kan ikke legge ut alle, det blir alt for mange. 

Dato.21.07.2014 klokken.23:40 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Bading

 • 13.07.2014kl.11:10
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: ( 0 )

For noen dager siden besøkte jeg tanten min. Jeg ble med dem på stranden selvom jeg ikke hadde med meg badeklær. Jeg er ikke så veldig glad i å bade, men det var koselig uansett. Vi kjørte på en grusvei langt inn i skogen før vi kom til vannet. Kjempe fint sted! På kvelden grillet vi hamburgere og koste oss. 


Finn en feil. 


Nøkken bor ved vannet, i tjern, elver og myr. Men aller helst under de hvite vannliljene som også blir kalt for "nøkkeroser" 
Dato.13.07.2014 klokken.11:10 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Sommer

 • 12.07.2014kl.10:05
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: ( 0 )

Jeg har hatt ferie i litt over en uke nå, så her er noen bilder fra de seneste dagene i Sverige. Morfars kusine og hans kone kom en tur, så da dro jeg på campingen og grillet med dem. 
Dette er faktisk en skibakke, og her har flere personer dødd (har jeg hørt).


På kvelden ble det fisking. 
Hva har dere gjort i ferien?

Dato.12.07.2014 klokken.10:05 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Flyttelass

 • 15.06.2014kl.22:48
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: ( 0 )

Nå er det ikke lenge igjen til jeg flytter. Tre flyttelass er allerede kjørt, og det er ikke mye igjen. Bare litt småtteri som må pakkes ned i esker og en vaskemaskin. Som dere kan se på bildene under så var Marco flink og hjalp til med flyttingen. 


Trappen opp til min nye leilighet. Jeg bor fortsatt i Sverige, men kommer til å bo her når jeg jobber.Jeg legger ut flere bilder av leiligheten når jeg har kommet ordentlig på plass.

Dato.15.06.2014 klokken.22:48 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Kubbespill

 • 31.05.2014kl.23:02
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: ( 0 )

Litt festligheter på en lørdagskveld i Sverige sammen med familien. Meg og mamma mot pappa og Mimmi. Gjett hvem som vant? Jo, det var meg og mamma (nesten).
Hva har dere gjort i kveld?

Dato.31.05.2014 klokken.23:02 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

For mye fritid

 • 20.03.2014kl.08:05
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: ( 0 )

Det oppstod en liten diskusjon på facebook i går, og da fikk jeg en kommentar om at jeg har alt for mye fritid, og har derfor tid til å sitte på facebook. Da vil jeg bare få frem at jeg synes ikke at folk som får hjelp fra den svenske socialen (de du går til når du har nådd bunn og ikke klarer deg i livet, dvs. må ha penger til mat og diverse) har rett til å uttale seg om hva jeg gjør på min fritid. Ihvertfall ikke når de ikke vet hva jeg egentlig driver med. Når jeg først jobber en 100% stilling som daglig leder i en butikk og deretter går på kveldsskole to dager i uken, så lurer jeg på hva denne personen setter i begrepet "for mye fritid"? Jeg vet ikke helt hva som er vanlig, men jeg har ihvertfall ikke tid til så mye annet enn jobb, skole og lekser. 

Men det som irriterer meg aller mest er at mine skattepenger går til sånne personer som dette. Må også bare påpeke at når man velger å bruke pengene som man får fra socialen til alkohol og fest, så kan det ikke stå helt riktig til oppe i topplokket, kan det vel? Å bruke opp alle pengene på alkohol og ikke ha råd til brød engang, da har man virkelig nådd bunn...  

Jeg tenner et lys for alle idioter der ute.

Dato.20.03.2014 klokken.08:05 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hyttetur på fjellet

 • 16.03.2014kl.21:57
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (3 )

På fredag kveld etter jobb dro jeg og Caroline til Sverige på hyttetur. Planen var egentlig å dra klokken 17 da jeg sluttet, men så var Caroline nødt til å jobbe kvelden, siden ingen andre kunne. Vi kom derfor ikke avgårde før kl 19:30. Det var snøstorm fra Trysil og nesten hele veien til Sverige, så vi var ikke fremme før ca. klokken 02.30 på natten, og det tar vanligvis bare fem timer og kjøre. Vi hadde egentlig tenkt til å sove i huset mitt, men pappa hadde skrudd av vannet da han var der sist, og det hadde snødd så sinnsykt mye, så vi fant ikke igjen kranen under all snøen. Så da måtte vi kjøre ned til foreldrene mine sin hytte som heldigvis bare er en time unna. Vi ankom hytta klokken 03.30, og fikk endelig lagt oss klokken 4. Det var iskaldt, så jeg sov med ullundertøy og onepiece. Vi var nede i semtrum og handlet litt klær også, og alt i alt var det en koselig og avslappet tur.

Etter mye om og men så fikk vi endelig fyr i peisen.


Dagen etter dro vi på butikken for å handle lunsj. 
Men så måtte vi ha middag også.


Etter maten dro vi opp på fjellet for å gå en liten tur, men det var snøstorm, så vi snudde ganske fort og kjørte ned igjen. 
Har dere vært på hyttetur i det siste?

Dato.16.03.2014 klokken.21:57 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Rasshøl

 • 27.01.2014kl.21:06
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

Da jeg våknet i dag tidlig så ante jeg fred og ingen fare. Jeg fikset meg ferdig og gikk ut. Ute ble jeg møtt av en meter snø som hadde kommet over natten, så jeg kom meg nesten ikke ut med bilen. Jeg fikk det til etterhvert og kjørte videre ned mot jobb. Da jeg skulle svinge inn mot Vikersund, så kom det en stor lastebil og tutet på meg. Tutet på meg fordi jeg stoppet og ventet på bilen som kom i det andre kjørefeltet. HALLO???? Kanskje noen burde lære seg trafikkreglene? Det der ødela hele dagen min, møkkamann!!!

Det er fader meg ikke rart at halve Norges befolkning lå i grøfta i dag.

Den grå bilen er meg hvis dere ikke skjønte det. Jeg hørte senere på radion at det var en lastebil som hadde kjørt ut, og håpet av hele mitt hjerte på at det var han :)

Dato.27.01.2014 klokken.21:06 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Justin Bieber

 • 15.09.2013kl.12:15
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: ( 0 )

Her kommer flere bilder fra da jeg var på kurs på Gardermoen. Gjett hvem som var der? De viste filmklipp av Justin Bieber på storskjermen og spilte musikken hans, mens de snakket om hvor stor han var rundt om i hele verden. Og så kom det en gutt ut på scenen, kledd i hvite klær og englevinger. Han hadde noen dansere rundt seg, og så fimet de nærmere. Det var........en av de høyere sjefene som danset til Justin Bieber, haha. Sykt artig! Bildet ble veldig dårlig, siden jeg ikke fikk til å fokusere, men dere ser vel noe hvitt der?


oh, gratis godteri.
På kvelden hadde vi juletema og nissen kom.


Og så kom sangeren i Wig Wam.


Sumobryting på gang.
Har dere testet sumobryting før? :)

Dato.15.09.2013 klokken.12:15 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Fjelltur

 • 24.08.2013kl.22:39
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

I går kveld bestemte vi oss for å gå en tur på fjellet. Jeg har jo fjellet like bak huset, så hvorfor ikke ta turen? Da vi gikk opp var det fortsatt ganske lyst ute, men da vi kom tilbake var det helt mørkt og månen lyste kjempe fint. Bortsett fra våre egne fottrinn så var det helt stille der oppe. Luften var også frisk og god, ååh elsker fjellet ♥ Jeg tok dessverre ikke med meg kameraet siden jeg ikke visste at det var så fint der oppe, derfor fikk det bli noen dårlige og utydelige mobilbilder. Men neste gang skal kameraet med.


Dette var en maurtue, men det har vært en bjørn og gravd oppi der. Ja, jeg har faktisk både bjørner og ulver bak huset mitt.


Så fant jeg enda en kul maurtue. De har bygget maurtuen rundt et råttent tre og så har det vokst mose på den.


Måtte jo så klart ha med et fint bilde av meg også.


Og så var vi på vei ned igjen.


Har dere vært på fjelltur i det siste?

Dato.24.08.2013 klokken.22:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Sommer på Tofte

 • 08.06.2013kl.20:54
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: ( 1 )

I helgen har jeg vært på Tofte. Jeg er her enda, men skal reise hjem igjen i morgen. Akkurat nå sitter jeg i leiligheten til pappa, ser på TV og spiser litt sjokolade. Tidligere i dag gikk vi tur med Marco, og da gikk vi innom kiosken og kjøpte godteri og softis. Nå merker man at sommeren er her, for i dag trengte jeg ikke å ha på meg jakke engang, endelig. Kanskje sommeren har kommet for å bli denne gangen ♥


Og så glemte jeg selvsagt å ta med meg en shorts, så da fikk jeg brette opp pysjbuksen. Men hey, det funket det også. Og nei, jeg hadde ikke på meg dette da vi gikk ut.


Hva har dere gjort i helgen?

Dato.08.06.2013 klokken.20:54 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Klippet gresset

 • 25.05.2013kl.14:09
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (3 )

I dag steker solen utenfor døren, så jeg tok frem gressklipperen for å klippe plenen for første gang i år. Jeg hadde egentlig tenkt til å gjøre det litt tidligere i uken, men det har jo regnet hver eneste dag. Det var sinnsykt varmt ute i dag, men jeg skal ikke klage når sommeren først kommer. Jeg tok på meg mitt fine antrekk og masjerte ut i solen. Det gikk ganske fort, så senere tenkte jeg at jeg skulle støvsuge bilen også. Det har jeg ikke gjort en eneste gang etter at jeg kjøpte den, og det var i desember. Kanskje på tide å hive all søppelet som ligger spredd overalt der inne.

Dagens antrekk


Så fikk jeg en venn. Denne lille kjørte jeg nesten på, men den klarte seg.


Det ble sååå fint til slutt


Har dere klippet gresset i år enda?

Dato.25.05.2013 klokken.14:09 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Hyttetur

 • 24.04.2013kl.17:00
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: ( 0 )

I helgen var jeg på hytta til foreldrene mine. Vi dro dit tidlig på fredag og så dro vi hjem igjen på søndag. Først tok vi turen ned til Mora, og hva vi gjorde der får dere kanskje vite litt senere, men jeg holder det hemmelig foreløbig. På hytta koste vi oss med tv, god mat og godteri. Deilig å kunne slappe av uten å gjøre noe som helst.


Vaskerom


Noen som koser seg ihvertfall.


Tittei


Ignore


På kvelden ble det grilling.


Har dere vært på hyttetur i det siste?

Dato.24.04.2013 klokken.17:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

This is me

 • 01.12.2012kl.23:45
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (2 )

Hola! Siden jeg nettopp har startet en ny blogg, så tenkte jeg at jeg kanskje kunne skrive litt om meg selv. Jeg har jo en kategori øverst i bloggen som heter om meg, så kanskje greit å få lagt inn noe der også.

Jeg er ei jente på 19 år som kom til Norge da jeg var 5 år. Før det bodde jeg og familien min i Sverige. I fjor sommer flyttet jeg tilbake til Sverige igjen for å gå på skole der. Jeg hadde store planer om å bli politi, men skolen jeg gikk på var ikke helt etter planen. Derfor sluttet jeg på skolen og begynte å jobbe i Norge. Jeg har fortsatt lyst til å bli politi en gang i fremtiden, men det får vente litt. Kanskje planene endres også.

Jeg kommer til å skrive på denne bloggen for min egen del, men dere kan så klart følge meg om dere vil. Den forrige bloggen min skrev jeg på i nesten fire år, så det var litt leit å miste alle bildene og minnene jeg hadde der. Jeg elsker å skrive, så da gjør bloggen stor nytte. En gang har jeg lyst til å skrive en bok. Ikke for å tjene penger, men fordi jeg liker å skrive og det hadde vært morsomt med en selvskreven bok.


Familien min har også en grønnlandshund som heter Marco ♥


Hvem er du som leser bloggen min?

Dato.01.12.2012 klokken.23:45 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Alt kan fikses med teip

 • 01.12.2012kl.19:44
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (2 )

Alle vet jo at jeg elsker bilen min over alt på jord. Den er fin, bra og den funker alltid som den skal....nei... Da jeg skulle kjøre Caroline hjem etter jobb i dag, så funket det først ikke å åpne døren på høyre side. Vi fikk det jo til til slutt, men da funket det plutselig ikke å lukke den igjen. Så da satt vi der på parkeringen med åpen dør og visste ikke hva vi skulle gjøre. Da kom vi på at vi kune jo bruke teip. For tro det eller ei, men jeg hadde en teiprull i baksetet, har nemlig teipet flere ting i bilen tidligere. Det ble litt tungvint for Caroline da hun skulle ut av bilen, men hun kom seg ihvertfall ut da hun klatret over på andre siden og ut av min dør.
Og ikke nok med det, men jeg klarte å sette meg fast i snøen da jeg skulle hjem her om dagen. Det endte med at jeg måtte stå ute og grave frem bilen, og det tok sin tid. Så yes, favorittbilen dette ♥

Hva er deres drømmebil?

Dato.01.12.2012 klokken.19:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2
Emelie Karlsson 24 år Sverige

Hverdag, bilder, hund og interiør. emzikk @ instagram


DesignIna Anjutahits