emzik -

SøndagskosJeg følte for å spise en sunn og god lunsj i dag. Søndager er virkelig gull verdt når man bare kan slappe av og ikke gjøre noenting. Det eneste jeg har gjort i dag er å skifte sengesett på sengen. Resten av dagen skal jeg fortsette å gjøre ingenting.  

Ha en fin dag alle ♥ 

Dato.12.02.2017 klokken.16:06 Kategori: Mat og drikke Kommentarer: 10

Video - søtsaker til valentine


I går skrev jeg et innlegg om at jeg hadde bakt litt søtsaker til valentine/morsdag. Jeg skrev også at videoen skulle komme i løpet av søndagen, så nå er den her. 

Dato.05.02.2017 klokken.12:31 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 1

BakedagI dag har jeg hatt fri, så da passet jeg på å lage litt valentine/morsdag-godt. Egentlig så feirer vi ingen av delene i vår familie, men jeg ble så inspirert da jeg googlet rundt på ting jeg kunne lage. Kjenner jeg meg selv rett, så kommer jeg nok til å spise opp alt selv i løpet av helgen. Uansett så synes jeg at det jeg lagde ble sååå søtt, spesielt kjærlighetene. 

Alt var superduper lett å lage, men om noen skulle være interessert så kommer det ut en liten film i morgen på youtubekanalen min HER. Jeg nærmer meg 500 abonnenter der nå, og det synes jeg er veldig artig!

Hva har dere gjort i dag? 

Dato.04.02.2017 klokken.15:10 Kategori: Mat og drikke Kommentarer: 5
Emelie Karlsson 24 år Sverige

Hverdag, bilder, hund og interiør. emzikk @ instagram


DesignIna Anjutahits