emzik -

Jeg hørte stillheten

  • 28.08.2016kl.19:08
  • Kategori: Hverdag
  • kommentarer: (6 )

Hei og nå, nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her. Grunnen er rett og slett fordi jeg ikke hatt lyst. Jeg synes ikke det er like morsomt å blogge lenger, men derimot så har jeg blitt mer aktiv på youtube - noe som er sykt artig. 

Uansett så tenkte jeg titte innom en kjapp tur nå, for å skrive et lite innlegg. I helgen var jeg på hytta i Sverige, og da gikk jeg en liten tur på natten. Jeg tok bildet som dere kan se under. Ikke verdens beste kvalitet ettersom det er et mobilbilde, men likevel så føler jeg at man kan se hvor stille og rolig det var den natten. 

Klokken var nøyaktig 21.00 da jeg valgte å ta på meg jakken for å gå en tur. For hvor herlig er det ikke på fjellet på den tiden av året som vi er i nå? Frisk fjelluft på høsten er noe av det beste jeg vet. Jeg gikk opp i skogen og bare hørte på stillheten. Jeg ble så fasinert av den flotte utsikten, så jeg satte meg ned på en sten... og der satt jeg.. lenge.. Det var så herlig og jeg følte at jeg trengte det. Jeg vet ikke hvorfor, det var bare deilig å sitte der helt alene uten å høre et eneste menneske, bil eller noe bråk i det hele tatt. Etter å ha sittet der i omtrent 30 minutter, så var det på tide å gå hjem igjen. Det begynte å bli litt kaldt i rumpen. Jeg gikk rundt på hyttefeltet alene i mørket. Deilig, kaldt og så koselig. 

Nå er jeg hjemme i leiligheten igjen, og absolutt ikke klar for en ny jobbuke. 

Dato.28.08.2016 klokken.19:08 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6
Emelie Karlsson 24 år Sverige

Hverdag, bilder, hund og interiør. emzikk @ instagram


DesignIna Anjutahits