emzik -

Tonight must be a magic night

  • 30.10.2016kl.15:49
  • Kategori: Bilder
  • kommentarer: (6 )

.. Cause I can se the stars falling in your eyes.

Det var sangen jeg tenkte på da jeg så disse fine svanene nede ved vannet tidligere i dag. Jeg har tatt bilder nede ved vannet hundrevis av ganger tidligere, men i dag tenkte jeg lage en liten minifilm og det passet jo sååå bra at det var svaner der. Dessverre så ble det ikke så mye filming, for det var ei dame der med to hunder og da ble det brått litt flaut å filme. Typisk at det alltid er folk der nede på søndager, folk må holde seg hjemme. Haha neida, hundene hennes var ihvertfall supersøte, så jeg hilste litt på dem. 

Ser dere at det nesten blir et hjerte?
Den var så fin og jeg tror at den skjønte det selv også. Det var akkurat som at den ville vise seg frem, for da jeg stod på stranden og filmet så kom den mot meg og så snudde den og svømte ut til vennen sin igjen. Magisk! 
Nå har jeg akkurat kommet inn døren hjemme. Jeg har tent noen duftlys så det lukter godt her, og så har jeg tatt frem en pose med godteri som egentlig er til barn som kanskje kommer på døren i morgen. Jaja, jeg får vel kjøpe påfyll ettersom jeg ikke kan holde fingrene unna det som ligger i skuffen her. 

Ha en fin søndag videre.

Dato.30.10.2016 klokken.15:49 Kategori: Bilder Kommentarer: 6

Halloweensminke

Ja, da er det snart halloween og jeg har testet forskjellig halloweensminke. Jeg har nettopp hatt en halloweenuke på youtube og min aller siste film på youtube kommer opp på søndag. Det har vært veldig gøy så lenge det varte, men nå føler jeg at min tid der er over. Jeg føler at blogg kanskje er mer min greie, så vi får se - kanskje jeg blir litt mer aktiv her etterhvert igjen. Hvis ikke så finner dere meg liggende på sofaen foran TVen, hehehe. 

Så hva har skjedd den siste tiden? Ikke veldig mye. Jeg startet å ta mattetimer på videregående, jeg sluttet å ta mattetimer på videregående. Jeg har vært ganske mye på hytta i Sverige, gulvet er blant annet ferdigmalt. Nå skal jeg bare kjøpe seng og sofa dit, så kan jeg reise ditt masse. Jeg gleder meg, for nå begynner det virkelig å ta form der. 

Jeg håper dere får en fin helg og en flott halloween på mandag ♥ God natt!

Dato.28.10.2016 klokken.21:55 Kategori: Skjønnhet og mote Kommentarer: 7

Video: tester tørrshampoI denne videoen sammenlikner jeg en billig og en dyr tørrshampo. Er det verdt å betale 199 kr for en som det står Kardashian på? Eller funker det like greit med en som koster 59 kr? Se filmen og finn det ut. Flere filmer finner dere HER

Dato.02.10.2016 klokken.15:27 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 3

Video: en helg i mitt livJeg tenkte at siden jeg er ganske dårlig på å oppdatere bloggen min, så kan dere få se en liten video som jeg filmet forrige helg. Som sagt er jeg mer aktiv på youtube og kanalen min finner dere HER hvis dere er interessert i det. I morgen kommer det ut en video hvor jeg tester to tørrshampooer, og sammenlikner en billig og en dyr. 

Kanskje jeg skal begynne å dele filmene mine litt oftere her, hva tror dere om det? 

Dato.01.10.2016 klokken.15:18 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 2
Emelie Karlsson 24 år Sverige

Hverdag, bilder, hund og interiør. emzikk @ instagram


DesignIna Anjutahits