emzik -

Nå er det snart jul, dereH-E-R-R-E-G-U-D det er julaften som tre dager!!! Hallo tre dager!!! Jeg elsker julen, jeg elsker å ta bilder av juleting, jeg elsker gaver og herregud jeg elsker alt med jul. Nå er jeg ferdig med alle julegaver for i år, det har jeg vel egentlig vært en god stund nå. Problemet nå er bare hvordan i huleste jeg skal få alt inn i den lille bilen min når jeg skal reise til foreldrene mine. Livet med liten bil er ikke lett altså, men jeg skal nok få det til. 

Nå skal jeg snart hoppe i dusjen og så skal jeg se på en julefilm som starter kl 21:30 på FEM. Det har gått en julefilm der hver kveld i hele desember og det har gitt meg skikkelig julestemning. For min del så gjør det ikke så mye at vi ikke har fått noen snø, for over nyttår skal jeg på hytta på fjellet og der er det alltid masse snø. 

Jeg titter nok ikke innom her noe mer før jul, så jeg vil bare ønske dere en riktig GOD JUL ♥ ♥ ♥

Dato.21.12.2016 klokken.19:34 Kategori: Høytider Kommentarer: 11

Rudolf-karameller

  • 12.12.2016kl.21:30
  • Kategori: Høytider
  • kommentarer: (7 )


I dag har jeg bakt Rudolf-karameller. Ikke sant de ble sinnsykt søte? Jeg har ikke smakt på dem enda, men jeg smakte litt på karamellen mens den var varm, og jeg lan love dere at den smakte godt. Det er så lite som skal til for å gjøre karamellene litt søtere. Det eneste som trengs er faktisk bare en rød nonstop og to prikker med smeltet sjokolade. Det beste av alt er jo den gode lukten når man lager disse. Det lukter jul i hele huset nå. ÅÅÅ som jeg gleder meg! 

Oppskrift til karamellene: 2dl fløte, 2dl sukker, 2dl sirup (men jeg tar alltid mer sukker og sirup enn det oppskriften sier). Har du noen fine og lette baketips til meg? Jeg har fått litt bakedilla selvom jeg egentlig ikke er noe glad i å drive på kjøkkenet, men det hører litt til julen synes jeg. Jeg prøvde meg på bountykuler, men de ble helt flytende og det funket ikke å ta sjokolade rundt, for da delte de seg bare. Det samme skjedde i fjor, men jeg tror kanskje at det er noe feil med oppskriften jeg brukte, siden det samme skjedde to år på rad. Kanskje noen av dere har en god oppskrift på bountykuler for nybegynnere?  

Dato.12.12.2016 klokken.21:30 Kategori: Høytider Kommentarer: 7

Jul i hus

  • 11.12.2016kl.15:37
  • Kategori: Høytider
  • kommentarer: (6 )


Herreguuuud det er tredje søndag i advent i dag. Tenk at det kun er to uker igjen til julaften. Jeg gleder meg noe helt sinnsykt. I går bakte jeg julegodteri og det ble kjempegodt - oppskrift HER. I dag har jeg vasket badet og ryddet det siste i leiligheten, så nå kan julen bare komme. Jeg skal ikke feire jul hjemme, men jeg synes likevel at det er koselig når det er rent og lukter jul her. 

Hva synes dere om bildene mine i dette innlegget? Jeg ble faktisk veldig fornøyd med det øverste bildet. Forresten så har jeg begynt å bli litt mer aktiv på instagram @emzikk - så jeg lurer egentlig på om det er noen her som har instagram? Jeg trenger flere jeg kan følge ♥ 

Dato.11.12.2016 klokken.15:37 Kategori: Høytider Kommentarer: 6

Mitt første juletre

  • 04.12.2016kl.14:48
  • Kategori: Høytider
  • kommentarer: (5 )
Jeg har aldri hatt et eget juletre før. Grunnen til det er at jeg bor i en ganske liten leilighet, så jeg har egentlig ikke plass. Men så gikk jeg innom Rusta og da fant jeg et passende tre som ikke er så altfor stort. Det er ikke større enn 150 cm, men det er så koselig med juletre i leiligheten. Jeg fikk julestemning så fort jeg tok det frem, åååh nå kan julen bare komme! 

Pynten er kjøpt på Nille, Sparkjøp og Rusta hvis noen skulle lure. Jeg liker at det er masse pynt på juletreet, men likevel så skal det gå i stil. Jeg har holdt meg til rød, gull og bittelitt hvit. Selv synes jeg ikke det er noe fint med glitter og flagg på treet, men det er jo smak og behag hva man velger å ha på sitt tre. Jeg har ikke stjerne heller, for jeg synes det er mye koseligere med en rød sløyfe. 

Jeg håper alle får en fin 2. søndag i advent ♥

Dato.04.12.2016 klokken.14:48 Kategori: Høytider Kommentarer: 5

Nå blir det kjøkkenbordJeg vet ikke om dere (om det fortsatt er noen her) husker at jeg kjøpte et gammelt bord for lenge siden som jeg tenkte at jeg skulle pusse opp og ha som kjøkkenbord på hytta. Innlegget finner dere HER ihvertfall. Forrige helg var jeg der en tur, og jeg fikk låne en sånn varme-ting av pappa, så nå har jeg skrapet av den gamle malingen som satt på. Jeg hadde planer om å male hele bordet hvitt, men så tror jeg at jeg har ombestemt meg. Nå vil jeg ha hvite bein på bordet og så vil jeg at bordplaten skal linoljes. 

Jeg rakk ikke begynne å male bordet, men det får bli neste gang jeg reiser opp. Det kommer til å bli superbra, for nå begynner man å se at det ser litt ut som et "hjem". 

Dato.03.12.2016 klokken.16:37 Kategori: Interiør og oppussing Kommentarer: 4
Emelie Karlsson 24 år Sverige

Hverdag, bilder, hund og interiør. emzikk @ instagram


DesignIna Anjutahits