emzik -

Mitt nye sminkebord

Jeg var på Ikea sammen med Helene på tirsdag. Planen var å finne et sminkebord hvor jeg kan samle all sminken min. Det lå sminke overalt rundt i hele leiligheten, så nå var det deilig å få samlet alt på et sted. Jeg hater å skru sammen møbler fra Ikea, men denne var ganske lett. Faktisk så lagde jeg en video hvor jeg filmet hele dagen, og den kommer jeg til å legge ut på youtube HER på søndag. Det har blitt så mye videoer her på bloggen nå, så den kommer jeg ikke til å dele med dere her. 

Så klart fant jeg en del andre ting også - som gulvteppe, lys og så videre. Jeg viser dere det meste i videoen som kommer i helgen. På vei hjem fra Ikea stoppet vi på Lier mentalsykehus, for Helene har ikke vært inne der før. Det har hun fortsatt ikke, for hun turte ikke å gå inn, heheheh. Uansett så møtte vi på noen gutter der og de var livredde bokstavlig talt. Vi så at de gikk ned i kjelleren og da måtte jeg bare hive en jernting ned der, og herreguuuud som de skrek. De kom fort opp igjen derfra kan man si. Tror ikke de så at det var oss heller, men vi lo godt ihvertfall!

Dato.10.06.2016 klokken.19:50 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 17

Siste nytt fra Sverige


Forrige helg var jeg som nevnt tidligere i Sverige. Jeg ble med mormor og morfar til Örebro fordi jeg skulle se på hagemøbler. Jeg skal vise dere det når jeg har fått det på plass i sommer. Vi stoppet en liten tur på senteret som er der også, så da fant jeg litt mer småtteri. Lampen kjøpte jeg før jeg dro til Sverige. Jeg likte den veldig godt, og den passer supert på hytta når det blir ferdig der. Det var til og med halv pris på den, så jeg klager ihvertfall ikke på det. 

Fra det ene til det andre - nå har jeg endelig fått rotet meg til å bestille teatersminke, så jeg gleder meg veldig til det kommer. Da skal jeg øve meg masse på forskjellige sminkelooks. Først på listen står SAW (igjen), det ble ikke så bra som jeg håpet forrige gang

Dato.22.05.2016 klokken.11:57 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 23

Nye innkjøp

Dette er hva som har dukket opp i postkassen de seneste dagene. Dessverre så er ikke kinastørrelser helt å stole på, så genseren på det første bildet ble for kort i armene (bruker den fordet, kan bare brette den opp), leopardgenseren ble bittelitt for stor og den hvite genseren ble for kort. Jeg ble sinnsykt fornøyd med den hvite toppen, den passet supert. Den grå kjolen likte jeg også godt, men den hvite kjolen synes jeg var.... stygg? Den passet jo, men den så mye finere ut på internett. Haha, bedre lykke neste gang jeg skal bestille noe fra Kina. 

Dato.26.04.2016 klokken.21:58 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 9

Innkjøp fra OsloPå fredag kom Mimmi til meg (hun bor i Sverige for de som lurer) og ble til søndag. Vi hadde det kjempegøy, lagde videoer, tok masse bilder og hun ga meg masse sminketips. På lørdagen var vi som nevnt tidligere i Oslo. Jeg trengte virkelig litt ny sminke nå, noe jeg fant en del av. Mimmi ga meg masse, masse sminketips som jeg skal benytte meg av. Det var jammen meg på tide, for nå har jeg brukt den samme sminkemetoden i sånn ca... for alltid. Deilig å endelig få litt mer tips angående contour og highlighting. Mimmi er kjempeflink og jeg anbefaler dere å sjekke ut youtubekanalen hennes her. Der legger hun ut sminkevideoer som er veldig lærerike. 

Det var så klart kjipt at hun ikke ble så lenge her, men når man har jobb så blir det dessverre sånn. Nå håper jeg at hun og kjæresten blir med på hytta i påsken, vi får se om dem rekker det. Meeen nå har jeg faktisk fått testet ut den nye sminken min også, eller rettere sagt så testet Mimmi den på meg. Jeg har jo alltid vært fast bruker av Mac i evig tid, men nå kjøpte jeg mye nytt fra Ingalot. Det er jeg så glad for at jeg gjorde, for det er virkelig superbra. Oh my gad den highlighteren er bare helt fantastisk. Først var jeg litt skeptisk siden det er i pulverform, men aaah jeg er frelst nå. Dessuten så var hun som jobbet der utrolig serviceinnstilt. Hun var ikke så masete som de fleste som selger sminke er, men veldig flink og hyggelig. 

Det var jo ikke bare sminke jeg fant, men jeg fant også en bukse, sko, genser og jumpsuit. På bildet så ser buksen litt rar ut i rumpen, men det er fordi jeg ikke har fikset lommene, så de har krøllet seg litt sammen. Genseren er jeg helt forelsket i. Jeg har sett på en av videoene til Mimmi at hun har en, så da ville jeg også ha en lik. Jumpsuit har jeg letet etter lenge, men ikke funnet en jeg liker før nå. Jeg gleder meg til å ta denne i bruk i sommer. Mimmi kjøpte en lik bare i mosegrønn. 
#shopping #oslo #sminke

Dato.14.03.2016 klokken.18:55 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 21

Sminkeshopping i Oslo


I helgen er Mimmi hos meg og i går tok vi turen til Oslo. Først hadde vi tenkt til å ta buss, men så fant vi ut at det ble billigere med bil, gudskjelov. Vi var i Oslo rundt klokken 10 og fant parkering etter mye om og men. Mimmi som sier hun er så flink til å finne frem (skjønner ikke hvorfor jeg er så dum og tror på det hver gang) skulle guide oss til jernbanetorget hvor vi skulle parkere, men vi endte opp like ved slottet. Jeg skjønner ikke hva det er med meg og parkeringer, jeg må alltid betale 400 kr når jeg er i Oslo, det er jo helt sinnsykt!!!!! 

Vi visste på forhånd hva vi skulle ha, så egentlig gikk det ganske fort for oss i Oslo. Jeg skulle blant annet ha litt ny sminke, sko og en jakke som jeg ikke fant. Mimmi plukktet med seg det meste hun fant, hehe neida, men det ble en del handlig på henne også. Her kommer litt bilder fra dagen vår, men innkjøpene kommer i et eget innlegg. Det kommer også ut en sminkevideo hvor jeg blir sminket av Mimmi med min nye sminke - hvis vi rekker, men det håper jeg. Uansett så kommer det en "follow us around" video som dere skal få se. 

På vei hjem fra Oslo stoppet vi på nedlagte Lier mentalsykehus som jeg har delt bilder av her tidligere. Denne gangen var det litt vanskeligere å komme inn, for de har begynt å hogge ned trærne som er rundt. Byggene skal nemlig rives, dessverre. Vi rakk bare å gå opp i første etasje før vi hørte noen lyder. Mimmi bæsjet nesten på seg og løp fra meg. Hun var faktisk ikke den eneste som hørte disse lydene, så noe var det ihvertfall der. Vi tok en del bilder derfra også, men de velger jeg å legge ut litt senere. Faktisk så filmet vi litt derfra også, og tror dere ikke vi fikk med noe på kameraet???? Skumle saker.#oslo #shopping #ghost

Dato.13.03.2016 klokken.17:01 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 5

Endelig nytt kameraNå har jeg endelig fått kameraet som jeg bestilte. Jeg har egentlig en speilrefleks fra før av, men det funker ikke like bra å filme med det, for det autofokuserer ikke. Enn så lenge har jeg ikke testet det nye kameraet, men det er så lite og søtt. Utrolig mye enklere å putte i vesken hvis jeg skal ut en tur. 

Dette kameraet fikk jeg anbefalt av Mimmi og enn så lenge liker jeg det veldig godt. Det står på lading nå, men så fort det er ferdigladet skal jeg knipse noen bilder for å se hvordan det blir. Den filmer ihvertfall veldig bra, det kan dere se på den ene videoen til Mimmi her.

Kameraet bestilte jeg på Elkjøp og det tok kun noen dager før jeg fikk det i posten. Det stod at det kunne ta fra 5-10 dager, men jeg tror jeg fikk det etter 4 dager. Det fantes også i svart, men jeg valgte hvit siden det forrige kameraet mitt var svart. Hvit er jo en veldig ren farge også. Det jeg liker veldig godt med dette er at man kan snu på skjermen slik at man ser seg selv hvis man skal filme eller ta bilde. Det kommer til å bli mye enklere, for da trenger jeg ikke løpe frem og tilbake for å justere på kameraet. 

Modellen heter Sony a5000 for de som måtte lure. Det eneste negative er at fjernkontrollen som jeg kjøpte til det andre kameraet ikke passer til dette, så da får jeg vel kjøpe en ny fjernkontroll. Det tror jeg at jeg hadde vært nødt til uansett egentlig, for jeg får ikke den andre til å funke. Mulig det bare er jeg som er blåst, men jeg velger å tro at det er noe feil med den. 

Det andre kameraet mitt er forresten til salgs nå. Jeg har ikke bruk for to stykker, dere finner finnannonsen her
#camera #photo #selfie

Dato.24.02.2016 klokken.21:53 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 19

Ny sminkeNå har jeg endelig fått sminkekostene fra Real Techniques og setting sprayen i posten. Det var ikke så lenge siden jeg bestilte dette, så det kom overraskende fort. Sminkekostene fikk jeg anbefalt av en leser pluss at Mimmi (søsteren min) bruker disse. Det var hun som sendte meg link slik at jeg fikk riktige børster til det jeg skal bruke det til. Sprayen er noe jeg har manglet en god stund. Jeg blir fort veldig blank i sminken etter en hel dag på jobb, men nå skal jeg ta i bruk denne sprayen og et pudder fra ELF som gjør sminken min mye mattere. Jeg håper på et bra resultat. 

Jeg har forresten bestilt nytt kamera nå også. Dette er det autofokus på så det er mye bedre når jeg skal videoblogge. Det jeg har nå blir veldig blurry når jeg filmer ettersom det kun fokuserer på meg hvis jeg står stille. Litt kjipt hvis jeg ikke kan røre på meg, da er på en måte poenget med videobloggg borte, haha. Uansett så fikk jeg hentemelding på kameraet nå nettopp, så i morgen skal det testes ut så fort jeg kommer hjem fra jobb. 

Jeg gleder meg forresten veeeldig til Mimmi kommer på besøk i mars. Vi har store blogg- og youtubeplaner. Men det beste av alt er at vi skal til Oslo og kjøpe ny sminke til meg. Det skal bli godt å få litt sminketips ♥ Er det forresten noen som vet om en billig parkering i Oslo? Sist jeg var der måtte jeg betale 400 kr for noen timer, helt sykt dyrt!

Dato.23.02.2016 klokken.18:04 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 20

Påfyll i leppene


I dag var jeg i Hønefoss en tur for å fylle på det som var igjen av restylanen. Jeg brukte ikke opp alt da jeg var der forrige uke, men etter å ha tenkt meg om så ville jeg bruke resten i overleppen. Jeg har ikke lov til å sminke leppene enda, men jeg gleder meg veldig til jeg kan ta i bruk de nye leppestiftene mine. Denne gangen gjorde det nesten litt vondere ettersom hun stakk mange ganger i overleppen min der jeg ville fylle på. Hva jeg gjorde forrige uke kan dere lese om HER

Jeg sluttet tidligere på jobb i dag ettersom jeg måtte fikse litt ting i Hønefoss før jeg hadde timen min. Blant annet måtte jeg på Varmefag for å ordne de siste delene til peisen min - som jeg forhåpentligvis får satt inn i påsken hvis det ikke er snø på taket. Dette gikk fortere enn jeg trodde så da hadde jeg ganske god tid til overs. Det resulterte i at jeg gikk en tur på senteret for å "kikke" litt. Hvem prøver jeg å lure egentlig? Man kan ikke bare kikke.. Noe jeg faktisk skulle ha var contour kitet til Jan Thomas. Jeg kjøpte som nevnt tidligere leppestiftene hans og de var sinnsykt bra, og da tenkte jeg at contour kitet sikkert er like bra. Jeg skal teste det ut allerede i morgen, så kommer det nok noen sminkebilder her på bloggen etterhvert. 

Jeg fant også en lang bluse og en pysjshorts. Det er så varmt i leiligheten min og jeg liker ikke å sove i kun truse, så da fikk den søte shortsen bli med meg hjem. Blusen falt jeg pladask for med en gang. Jeg har sett at søteren min har en lignende og da måtte jeg bare herme. Den er så stilren og fin, så den skal jeg ta i bruk så fort anledningen byr seg. Forresten så har søseren min kommet med en ny sminkevideo på youtube som dere kan se HER. Hun er veldig flink, så jeg anbefaler dere til å ta en titt.  
Dato.16.02.2016 klokken.19:34 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 9

Mye nytt på veiHusker dere at jeg fortalte at pappa hadde bestilt stativ og fjernkontroll til kameraet mitt? Stativet ble stoppet i tollen, men nå har det kommet frem til foreldrene mine. Han skal bestille lamper slik at lyset på bildene blir mye bedre også. Så bestilte jeg en primer fra Kicks som jeg håper kommer så fort som mulig. På lørdag tenkte jeg at jeg skulle se etter et contour kit. Hvis jeg ikke finner det, så får jeg bestille på internett. Her skal det sminkes for harde livet. Neida, men jeg har sittet her og tittet rundt på youtube, så nå har jeg bestemt meg for å bli hakket flinkere på sminke. Når jeg har lært meg hvordan jeg skal legge sminken, så kan jeg muligens lage en ny sminkevideo. Hva tror dere om det?

Dato.11.02.2016 klokken.08:12 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 6

En ny bluse

Jeg føler meg så fresh så fort jeg får på meg nye klær. Jeg fant denne blusen for noen dager siden, og jeg elsker den. Den er så stilren og fin, og den passer til... ja, alt egentlig. Den er veldig mørkeblå, nesten svart med en glidelås på ryggen som får blusen til å bli "det lille ekstra". Jeg husker ikke pris, men den var absolutt ikke dyr i det hele tatt. Gleder meg til å ta den i bruk, tenker det blir på neste jobbmøte når man vil pynte seg litt, men ikke for mye.

Jeg lagde forresten en videoblogg i går kveld "hverdagssminke på 123". Den ble jækla blurry, så jeg velger å skylle på at jeg er nybegynner, men si ifra hvis noen vil se den likevel. Det er mulig at jeg prøver meg på nytt i kveld hvis det er interesse for det. Ha en fin dag, nå drar jeg på jobb ♥

Dato.29.01.2016 klokken.08:16 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 7

Innkjøp


Jeg hadde fri i to uker etter jul, så da rakk jeg jo å handle litt også. Det ble ikke store greiene, men det ble da noe. Det er egentlig ganske sjeldent at jeg kjøper nye klær, men nå trengte jeg en ny bukse, så da ble det en ny olabukse fra Tiger of Sweden. Egentlig bruker jeg som regel svarte olabukser, så nå ville jeg ha en blå. Gleder meg til å ta i bruk skoene til sommeren også. Jeg får aldri nok av converse ♥ 

Forresten, gjett hva jeg har prøvd meg på i dag? Jeg kjøpte ballonger og fylte med vann, så nå skal jeg se om jeg får til å lage de berømte islyktene som alle lager for tiden. Jeg har tatt bilder underveis, så fremgangsmåten kommer til å bli dokumentert på bloggen for de som ikke vet hvordan man gjør. Men jeg kan ikke garantere at resultatet blir helt feilfritt. Tror kanskje at de ble litt små (?) jaja, jeg får se i morgen.

Dato.20.01.2016 klokken.19:23 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 4

Dette trodde jeg aldri


Jeg trodde aldri at jeg kom til å si dette, men jeg har kjøpt en bibel. Jeg tror familien min er den minst kristne familien jeg vet om, men jeg skal ha denne bibelen til pynt på hytta. Jeg har vært på utkikk etter gamle bøker en stund, men jeg fant aldri noen som falt i smak. Plutselig fant jeg en i riktig farge, men det var en bibel. Jaja, hva gjør vel det? Den er fin å se på. Kanskje litt mer slitt enn jeg tenkte meg, men jeg skal fjerne tapen og så skal jeg se om jeg får limt den sammen på en eller annen måte som ser litt bedre ut. Om jeg skal lese den? Haha, nei..
Dato.17.01.2016 klokken.14:20 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 2

Michael Kors


Jeg fikk hjem denne vesken for ca. én uke siden, og jeg er storfornøyd! En liten og enkel veske som jeg kan bruke til mobilen og bilnøkler. Først kunne jeg ikke bestemme meg for hvilken farge jeg skulle velge, men jeg tok svart - det går til alt. 
Dato.18.07.2015 klokken.12:24 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 1

Marked


I dag var vi på marked i Särna. Hvert år pleier vi å dra til Idre, men i år valgte vi Särna ettersom Idre har vært så sinnsykt dårlig de siste årene. Det var veldig bra på marked i Särna, og jeg fant faktisk litt også. Foreldrene mine kjøpte litt saft, pølser og litt forskjellig. Selv endte jeg opp med et par ullsokker og en bukse. Tidligere i uken plukket jeg med meg litt andre ting fra forskjellige butikker. I morgen reiser vi herfra, så vi får passe på å nyte den siste dagen. Heldigvis er det sol i dag! 

Ullsokker og to dalahästar. Den blå er en magnet. 
Haha, måtte kjøpe meg fiskehatt. Det er jo sinnsykt mye mygg her oppe. 


Jeg skulle ta bilde av de nye fjellskoene, så kom det plutselig en hund....

Dato.17.07.2015 klokken.19:04 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 0

Nye overdeler


Jeg skulle egentlig kjøpe meg noen nye bukser til sommeren. Sånne tynne med litt mønester på, men istedenfor endte jeg opp med noe helt annet. Men nåååja, jeg får nok brukt dette også :) 

Nå er jeg ferdig med å vaske leiligheten, og jeg driver med klesvasken nå. Det er deilig å være ferdig med det så tidlig på dagen. Da kan jeg tilbringe resten av dagen ute med is og litt musikk. 


Ha en fin søndag!

Dato.05.07.2015 klokken.11:54 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 0

Sommernytt


Nå er sommeren her, og da trengte jeg litt nye sommerklær. Det blir nok mer innkjøp når jeg har ferie, gleder meg!!!! 


Måtte kjøpe vinen til Maria Montazami selvom jeg egentlig ikke drikker, men denne skal stå til pynt.

Dato.30.06.2015 klokken.19:47 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 5

Nytt til hjemmet


I helgen var jeg hjemme i Sverige. På fredag dro jeg og mormor til Örebro, og da fant jeg litt forskjellig - blant annet en liten grill, en kjøkkenkran, dvd og en fillerye. På lørdag var det loppemarked ute i skogen ved siden av en liten butikk, så da tok jeg, mamma og pappa turen dit. Det eneste jeg fant på loppemarkedet var en knagg og en dalahäst. Resten kjøpte jeg i den lille butikken (Emmas butikk). 

En dalahäst är traditionellt en rödmålad trähäst som numera tillverkas i Nusnäs i Dalarna. Dalahästen är en av de vanligaste symbolerna för Sverige och i synnerhet för traditionell svensk allmogekultur. Dalahästar har tillverkats sedan 1600-talet som en biprodukt till traktens möbelsnickeri, eller som en leksak som såldes på marknader i Mellansverige. Dekorationen är densamma som man finner i övrig allmogekonst från trakten. Själva dekoren kallas krusning. 

For de som vil vite mer, er det bare å google i vei. Jeg er generelt ikke noe glad i hester, men siden jeg har hus i Dalarna, så må jeg jo ha dalahästar. De fnnes i forskjellige farger og størrelster også, men jeg synes at den røde er mer "ekte". Flere størrelser skal jeg samle på meg etterhvert, men de er sinnsykt dyre....
Denne kjøkkenkranen skal jeg ha i huset mitt. I sommer skal jeg nemlig begynne å pusse opp kjøkkenet, endelig (!!!!)

Jeg og mormor var ikke innom en eneste klesbutikk (eller jo Cubus, fordi jeg måtte ha ny mascara), men ellers gikk vi bare i interiørbutikker. Jeg synes det er mye morsommere nå som jeg har flere steder å inndrede og pusse opp. 

Dato.19.05.2015 klokken.22:10 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 3

Saueull


Nå er jeg på hytta i Sverige, og det stod en mann utenfor matbutikken og solgte litt forskjellig ting med saueull. Jeg kjøpte meg et par tøfler og mamma kjøpte et saueskinn. Jeg har hatt flere slike tøfler før, men de forrige som jeg fikk i julegave for noen år siden, klarte jeg å tråkke i hundebæsj med. Jeg fikk ikke bort lukten, så da måtte jeg kaste de. Nå har jeg endelig nye ♥

Mamma kjøpte saueskinnet i bakgrunnen, det var veldig mykt og godt. Marco likte tøflene godt også, for han stakk av med de to ganger. 


Dato.02.04.2015 klokken.09:29 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 1

Tur til hovedstaden


I dag var jeg i Oslo, og herreguuuud sier jeg bare. Det er siste gangen jeg kjører bil til Oslo. Neste gang (og alle andre ganger fremover) blir det buss. Det hele startet med at jeg trykket inn adressen på GPSen min, og det var jo greit. Men de forbanna veiene i Oslo er jo ikke til å skjønne bæret av. Det endte med at jeg nesten krasjet med trikken, plasserte meg feil i rundkjøringene, blinket motsatt vei av dit jeg skulle, kjørte feil vei i enveiskjøring. Vel, jaja, jeg overlevde ihvertfall, haha. Men da jeg endelig kom frem så fant jeg ut at jeg måtte lukeparkere. Hell no! Hvorfor fikk jeg ikke lære det på kjøreskolen? De sa det var gammeldags, vel ikke i Oslo ihverfall. Jeg kjørte videre for å finne parkering et annet sted - noe jeg gjorde, men det var dødslangt unna, så jeg måtte gå et stykke. Ikke nok med det så har jeg drit vondt i kneet + det var sinnsykt glatt. Og herregud, parkeringen kostet 400 kr (!!!!!!!), det er umenneskelig, fyfader. 

Jeg trodde at det kom til å være kø inn til Oslo, så jeg dro litt tidligere. Jeg ankom Oslo to timer tidligere enn nødvendig, så da gikk jeg for å kjøpe litt sminke. Det var lenger til Glassmagasinet enn jeg trodde, det var kaldt og jeg måtte på do. Jeg fant ikke frem med en gang, så jeg gikk i sikksakk mellom alle bygningene som var der, men HEY jeg kom frem til slutt, og jeg fant det jeg trengte + litt til, siden hun som jobbet der lurte på meg litt av hvert.  Hva jeg gjorde i Oslo får dere vite ved en senere anledning.

Dato.18.02.2015 klokken.16:09 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 3

Jeg har blitt mor


... til denne!!!! Jeg og pappa dro og hentet denne bilen i går. Jeg har lenge ønsket meg en Evoque, åååh jeg er så fornøyd. Nå skal det ihvertfall bli gøy å kjøre bil, og jeg gleder meg allerede til neste Sverigetur. 
Dato.12.10.2014 klokken.12:10 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 4

Dagens innkjøp


I går kom mormor og morfar på besøk, så jeg tok fri fra jobben for å få langhelg sammen med dem. I dag dro vi inn til Hønefoss og handlet litt, så spiste vi på Salt og Pepper. Maten er så sinnsykt god der, eller ihvertfall den retten som jeg alltid spiser når jeg er der. I morgen skal vi kanskje ta en tur til Hadeland glassverk, men det er ikke helt bestemt enda. Vi får se hvor vi ender opp. 

Jeg prøvde å få med mormor og morfar på en nattklubb i kveld, men det funket ikke så bra, haha!


Dagens innkjøp ble et grønt ullsett fra Kari Traa. Dette har jeg letet lenge etter, både i butikker og på internett, men det har alltid vært tomt i min størrelse overalt. 
Så ble det en hvit skjorte og en grå genser som jeg kan bruke på et møte i høst tenkte jeg. 

Dato.22.08.2014 klokken.19:27 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 4

Fjellnytt


Jeg kjøpte litt nye klær da vi var på fjellet forrige uke. Har man hus på fjellet, så må man nesten ha noen friluftsklær. Og nå var det jammen meg på tide med noen nye treningssko også, for de andre jeg har kjøpte jeg for 150 kroner for hundre år siden, så dere kan jo tenke dere hvordan de ser ut. 
Dato.23.07.2014 klokken.00:15 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 2

Ikea


På lørdag var jeg på Ikea sammen med pappa. Jeg måtte ha det siste jeg trengte før jeg flytter til leiligheten. Jeg fant mye forskjellig, blant annet en lampe, skittentøysbøtte stearinlys, dørmatte, håndklær, drikkeglass og kjøkkenting (kjeler, stekepanne osv). Jeg skulle engentlig kjøpe sengesett også, men jeg fant ingen jeg likte. Og siden jeg har så snille foreldre, så slapp jeg å betale dette selv. ♥ 


Hva synes dere?

Dato.16.06.2014 klokken.19:01 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 1

Sommerbukser


Jeg kjøpte meg to par nye bukser her om dagen da jeg tok turen innom Hønefossenteret (som egentlig heter Kuben nå). Jeg gikk bare rundt for å få tiden til å gå, men jeg går alltid på disse salgstriksene når det henger fine klær utenfor butikken. Jeg innbilte meg derfor at jeg trengte disse, og jeg likte de faktisk kjempe godt, for stoffet er så tynt og luftig. En stk glad jente som har vært på visning i dag, men jeg sier ikke hvor. Ingenting er bestemt enda, og jeg skal på enda en visning i morgen. Vi får se hvordan det går. :) 

Dato.26.05.2014 klokken.20:48 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 2

Fit for fight


Yep, eller? Jeg var i Örebro på fredag sammen med mormor, morfar og mimmi. Jeg har lenge sagt at jeg skal begynne og trene, ettersom jeg har planer om å bli politi. Nå er jeg faktisk et skritt nærmere, for nå har jeg kjøpt meg en ny treningstights og noen vekter. Nå spørs det bare hvor lenge de kommer til å ligge under sengen før jeg begynner. Neida, men jeg har faktisk begynt å jogge litt, så det går fremover - sakte, men sikkert. I sommer skal jeg også kjøpe meg en sykkel, for tro det eller ei, men det er morsomt å sykle.


Disse små holder jeg i når jeg er ute og jogger/går tur. 


Kom gjerne med tips og inspirasjon til trening, jeg trenger et spark i baken. 

Dato.05.05.2014 klokken.22:32 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 0

Ny bukse


Kjøpte meg ny bukse for noen uker siden, love it! 
Hva synes dere?

Dato.20.04.2014 klokken.11:05 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 0

Nye parfymer


Elsker at vi har fått inn merkeparfymer på Nille som lukter sinnsykt godt. Jeg måtte kjøpe med meg tre av dem. Egentlig hadde jeg tenkt til å bruke opp de parfymene jeg har fra før av, før jeg kjøpte meg nye. Skapet mitt er nemlig helt fult av forskjellige parfymer, meeen det ble endringer i planene da jeg fikk nesa borti de her. 

Paris Hilton


Paris Hilton


Jessica Simpson


Noen som har noen flere gode parfymetisp?

Dato.05.04.2014 klokken.17:49 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 0

Nytt fra Sverige


Som jeg har skrevet tidligere, så var jeg i Sverige på hytta sammen med Caroline forrige helg. Vi dro på handletur på lørdagen. Først var vi oppe på fjellet og kikket litt, før vi tok turen nedover mot byen. Det er ikke så mange butikker der, men vi begge klarte å finne litt klær og annet dilldall likevel. Jeg endte opp med det på bildene under. 
En regn- og vindbukse.


Hva synes dere?

Dato.23.03.2014 klokken.13:09 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 2

Ikea


For noen uker siden var jeg på Ikea sammen med Pappa. Han og mamma skulle ha nytt kjøkken i det ene huset som de har kjøpt. Da jeg var der sammen med han, så fant jeg et klesskap som jeg skal ta med opp til huset mitt i påsken. Noen dager senere var jeg på Ikea igjen sammen med Mimmi, for da fant jeg ut at jeg måtte ha en kommode og to nattbord også. Jeg har ikke pakket opp møblene enda, så jeg får ikke lagt ut noen bilder, men det kommer når det er montert i huset. Men jeg kan jo legge ut bilder av litt annet småtteri som jeg plukket med meg. 


Den brusen her er så sinnsykt god. 


Lys som lukter markjordbær, mmm ♥
Har dere vært på Ikea i det siste? 

Dato.08.03.2014 klokken.16:58 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 0

Søstrene Grene


Som jeg nevnte i går så var jeg i Hønefoss en liten tur. For en stund siden kom Søstrene Grene dit, og da måtte jeg innom der da jeg først var der. Det er så morsomt å gå og se der, for de har så mye rart. Det er jo også et stort pluss at det er sinnsykt billig der. 


Denne kurven skal jeg sette på en hylle på badet, så skal jeg samle alle parfymene mine i den. 


Mini-vispen og sauene er mamma sine. Ser ikke teen god ut? I kveld skal vi ihvertfall kose oss med det. 


For å vise hvor små sauene er:


Dette skjerfet er ikke fra Søstrene Grene, men fra Bogerud. Likte det veldig godt, så sommerlig og fint med masse farger og blomster. 


Hva synes dere? 

Dato.07.03.2014 klokken.19:00 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 3

Nye sko


Jeg trengte noen nye sko som ikke var converse eller UGGs, men noen som var helt enkle og som ser litt finere ut enn converse. Jeg fant skoene på bildene under på Bianco, og jeg likte de veldig godt. De passer til det meste, men ser samtidig helt enkle og fine ut.


Hva synes dere?

Dato.12.02.2014 klokken.20:29 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 1

Innkjøp


Da min søster, Mimmi var her i jula så hadde hun en bukse som jeg likte veldig godt. Hun hadde kjøpt den på Kappahl, men da jeg så etter den så var det dessverre tomt. Da jeg hadde bursdag så fikk jeg et gavekort tilsendt på mail av Nelly, så da tenkte jeg at jeg ihvertfall kunne se om de hadde noe fint. Jeg fant en bukse som var veldig lik Mimmi sin, så da kjøpte jeg den. :)
Var innom Cubus her om dagen også, og kjøpte meg to topper.


Så måtte jeg kjøpe meg en skolebok, som jeg faktisk fant på Cdon, og da endte jeg opp med en film også. Noen som vet om den er bra?


Hva synes dere?

Dato.26.01.2014 klokken.13:29 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 0

Sminke sminke


Hola! For en god stund siden bestilte jeg litt ny sminke. Jeg trodde vel egentlig ikke at jeg skulle få det, ettersom siden jeg bestilte det fra var litt merkelig. Til slutt kom det faktisk, og det ble sendt fra Kina så det ble utrolig billig. Det eneste negative var at jeg ikke fikk alt som jeg hadde bestilt. Det manglet noen concealere, men jeg sendte dem en mail, så jeg tror det blir fikset snart.


Concealer og pudder.


Lipgloss og mascara.


Og så noen pene bilder av meg selv.


Hvilken sminke bruker dere?

Dato.08.01.2014 klokken.20:44 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 2

Meg og Kari


Jippi, gjett hva som lå i postkassen min da jeg kom hjem i går? Jo, det var nemlig en hentelapp fra posten. Endelig hadde Kari Traa ullundertøyet som jeg bestilte kommet. Jeg har to sett fra før av (beige og svart), og jeg er kjempe fornøyd med de. De er veldig gode og ikke minst mye finere enn vanlige ullundertøy. Denne gangen fikk jeg også med en pose med milo og et hårbånd, haha.
Og så dagens middag. Jeg har kjempe vondt i halsen og hoster som bare det, så da fikk det bli suppe i dag. Håper på at det blir bedre i morgen.


Så var det bare å ta på seg onepiecen og tøflene, og sette seg foran TVen.


Har dere Kari Traa ullundertøy?

Dato.06.01.2014 klokken.18:50 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 1

Nye støvler


Jeg ønsket meg disse støvlene til jul, men de var omtrent umulig å få tak i. Jeg har letet etter de i flere måneder, men det var jo ingen som hadde de. Så en dag satte jeg meg ned med dataen min og letet etter dem nok en gang. Jeg satt i flere timer og bladde gjennom google, men fant ingenting. Så til slutt sjekket jeg bildene som fantes ute på google, og der var de... endelig! Har sett etter dem så lenge nå, og er så glad for at jeg endelig fikk tak i dem.
Jeg måtte jo så klart ha sokker til støvlene også.


Og så dagens antrekk.


Hva synes dere?

Dato.03.01.2014 klokken.22:07 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 1

Innkjøp fra Västerås


Jeg hadde ferie i uke 33 og 34, og en av dagene ble jeg med mormor og morfar til Västerås for å handle litt. Jeg hadde bestemt meg for at jeg ihvertfall skulle kjøpe meg en ny bukse, men jeg endte opp med seks par nye bukser, haha. Først fant vi et gigantisk kjøpsenter. Det var Ikea inne på senteret, så dere kan jo tenke dere hvor stort det var. Etter at vi hadde gått der inne en stund, så gikk vi til en butikk utenfor. Der var det halv pris av halv pris på alt i butikken ettersom de skulle flytte, så det var jo helt utrolig billig.


Tights


Joggebukse


Disse grønne buksene og halsen på bildet over kjøpte jeg da jeg var i Örebro sammen med Mimmi.


Hva synes dere?

Dato.31.08.2013 klokken.20:00 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 2

Corvette


Yep. Da fikk pappa endelig overtalt mamma til å kjøpe seg en Corvette. Først var mamma helt imot det, men etter noen måneders masing så ga hun etter til slutt. Planene hans er vel å pusse den opp og fikse den innvendig, så skal det røde utvendig lakkeres svart. Og hva mer han har tenkt til å gjøre vet jeg ikke helt, men den blir vel bra etterhvert. Jeg prøvekjørte den i går og hva skal man si? Sykt kult å kjøre, men vanskelig. Så jeg tror jeg holder meg til de litt mer normale bilene.


Haha, herregud. Jeg så nesten ikke ut av vinduet, siden det ikke funket å få stolen høyere opp.
Har dere kjørt en Corvette før?

Dato.07.08.2013 klokken.20:58 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 2

Siste nytt


Jeeepp, da har jeg fått handlet litt nytt. Som jeg skrev så var jeg i Hønefoss forrige lørdag og da fikk jeg med meg litt forskjellige ting hjem. Jeg var egentlig ikke på utkikk etter noe spesielt, men det er morsomt å gå og se litt fordet. Nå har jo nesten alle butikkene startet med sommersalget, så det er jo kjempe billige ting overalt. Jeg hadde sikkert kunnet kjøpt med meg mye mer, men det er ikke noe vits å handle masse ting jeg egentlig ikke har bruk for.

En søt og liten lommebok. Alle lommebøkene jeg har er så store, så da ville jeg ha en som var litt mindre denne gangen.


En pysjshorts var på tide nå som det er så varmt på nettene.
Hva synes dere?

Dato.27.07.2013 klokken.14:48 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 1

Innkjøp fra sommeren


Da er ferien min over, men på to uker så rekker man å samle på seg litt nye ting. Ettersom jeg kommer til å bruke en del penger på å pusse opp huset mitt, så har jeg prøvd å spare litt. Men det hender jo at man finner litt av hvert uansett. Under kan dere se noe av det jeg har plukket med meg. Mye av det er ting som jeg har bruk for i huset også, så helt unødvendige ting er det ikke altså!

Boblebukse
Til dusjen


En liten krakk som jeg skal ha i gangen.
Og siden jeg nå har hus på fjellet, så var jeg nødt til å kjøpe en turbukse også.
Hva synes dere?

Dato.18.07.2013 klokken.18:33 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 3

Litt nytt


Ja, nå er det en stund siden jeg la ut mine innkjøp, så nå har jeg rukket å samle på meg litt småtteri. Jeg har jo også kjøpt en del nye ting på Nille igjen, men det kan jeg heller legge ut i et eget innlegg en annen dag. Den svarte genseren er faktisk fra Bogerud. Jeg skulle bare inn dit en kjapp tur for å kjøpe strikkepinner, men så var det jo 30% på alt i butikken, og da måtte jeg bare titte litt. Jeg endte opp med genseren under.


Så kjøpte jeg filmen TED. Alle har sagt at den er sååå bra, men jeg synes ikke det, jeg. Den var helt OK, men ikke dødsbra akkurat.


Hva synes dere?

Dato.12.06.2013 klokken.19:01 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 2

Nillenytt


Åååh, så mye fint det har kommet inn på Nille nå. Jeg har vel egentlig lyst til å kjøpe halve butikken, men det går ikke, da blir jeg fattig. Men noe smått og godt kom jeg ihvertfall hjem med her om dagen. Nå har jeg jo også kjøpt meg hus (JIPPI), så da har jeg et sted jeg kan gjøre av alt jeg har kjøpt opp igjennom årene. Dere kan få se bilde av huset etterhvert, men jeg har ingen bilder enda. Så dere kan få begynne med å se på det jeg handlet på Nille.

To søte bokser. Jeg visste ikke helt hvilken av dem jeg skulle kjøpe, så da ble det begge to. Den største skal jeg ihvertfall bruke til å putte masse småting i, som nøkler, småpenger og litt sånt.


Sinnsykt fine- og ikke minst billige lysestaker.


Og til slutt, denne klokken som skal stå på gulvet. Jeg likte den veldig godt, siden den ikke er som alle andre klokker.
Hva synes dere?

Dato.26.05.2013 klokken.14:28 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 0

Nye fleecejakker


For noen uker siden var jeg i Hønefoss en kjapp tur. Jeg gikk plutselig forbi en herrebutikk som jeg ikke husker hva heter. Utenfor butikken hadde de et stativ med noen fine fleecejakker. Jeg ville egentlig ha en blå, men de hadde bare store størrelser igjen i den fargen. De hadde mange andre farger også, men da stod valget mellom rød og hvit. Jeg kunne ikke helt bestemme meg, siden jeg har en rød jakke fra før av, og jeg har også en hvit fleecegenser. Han mannen som jobbet der sa at jeg kunne ta begge to, men jeg prøver jo egentlig å spare pengene mine. Da sa han at jeg kunne få begge to for 1000,- og da klarte jeg ikke å si nei. Det endte opp med at jeg ble to jakker rikere og 1000 kr fattigere.
Hvilken likte dere best?

Dato.14.05.2013 klokken.18:34 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 0

Nye converse


Hei og hopp. Husker dere mine "fine" gullsko som jeg kjøpte for ikke så lenge siden? Vel ja, de var som sagt ikke så fine som jeg trodde, så da måtte jeg kjøpe meg noen andre sko. Det begynner å bli litt for varmt til å gå med UGGs nå, så da var det på tide med et par nye vår- og sommersko.

Jeg dro til Hønefoss for noen dager siden, og kjøpte disse conversene i fargen burgunder. Jeg visste allerede da jeg dro hva slags sko jeg ville ha, så det ble bare en kjapp tur i Hønefoss. Først visste jeg ikke helt om jeg ville ha disse eller de marineblå, men til slutt ble det disse. Jeg så nemlig ei jente som hadde de i denne fargen, og de var veldig fine.
Hva synes dere?

Dato.08.04.2013 klokken.18:02 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 6

Nye felger


Ja, da var våren her og det var på tide å sette på sommerdekkene på bilen. Pappa hjalp meg med det forrige helg. Jeg kjøpte nye dekk og felger for noen uker siden, så nå ble bilen litt finere. På bildene under er den til og med nyvasken, for den er ikke akkurat like ren og fin nå lenger. Jeg gidder ikke vaske den noe mer nå før snøen er borte, for det spruter uansett møkk og leire på den når jeg kjører.


Jeg ble ihvertfall fornøyd, og likte felgene veldig godt. :) 

Hva synes dere?

Dato.06.04.2013 klokken.20:05 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 2

Min nye tatovering


For cirka en uke siden var jeg i Hønefoss og tok min tredje tatovering. Jeg brukte ganske lang tid på å bestemme meg for i hvilken studio jeg skulle ta den. Etter å ha sett på en del bilder på facebook og andre nettsider, bestemte jeg meg for å dra på Timber Tattoo. Grunnen til at jeg ikke har lagt den ut her enda, er fordi den har vært så uggen og sår, men nå begynner den å bli veldig fin. På tatoveringen er det bilde av foreldrene mine, og for de som lurer så tok det omtrent tre timer å tatovere den. Det var helt sinnsykt vondt, og jo lenger jeg satt der - jo vondere gjorde det, men jeg ble veldig fornøyd med resultatet.


Det var veldig vanskelig å få tatt et bra bilde på låret, så den ser veldig ujevn og skeiv ut. Men øynene deres er like, og kinnene deres er ikke så tjukke som det ser ut. Skyggene blir også litt lysere etterhvert.


Hva synes dere? Har dere noen tatoveringer?

Dato.24.03.2013 klokken.21:18 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 3

Mine nye sko


På søndag bestilte jeg meg et par nye sko fra Nelly. De så utrolig fine ut da jeg så de på internett. Jeg ventet i spenning på at pakken min skulle komme, og i dag kom den endelig. Jeg åpnet pakken for å se på de fine skoene mine, og da fikk jeg se at de ikke var fult så fine likevel. De ser ut som billige plastikksko fra Sparkjøp. Så disse kommer jeg nok ikke til å bruke så veldig mye, haha. Litt synd, men sånn blir det noen ganger. Heldigvis så var de ikke så dyre.


Chillern foran TV'en med mine fine sko.


Fine, eller hva?

Dato.22.03.2013 klokken.21:32 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 4

Nye bukser


På tirsdag var jeg en tur i Sverige sammen med pappa, siden bilen min måtte på EU-kontroll, og jeg orket ikke å kjøre dit helt alene. På veien hjem igjen så stoppet vi i Töcksfors. For de som ikke vet det, så er det like ved grensa til Ørje. Grunnen til at vi stoppet der var fordi jeg trengte nye bukser. Nesten alle buksene jeg har er blitt for små. Det var faktisk pappa som fant de svarte til meg.
Disse er egentlig brune, men de ser mer grå ut på bildene.


Hva synes dere?

Dato.08.03.2013 klokken.19:45 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 0

Nytt Kari Traa ullundertøy


Etter at jeg kjøpte mitt første Kari Tra sett, så måtte jeg ha et sett til. De er kjempe fine og gode å ha på. Jeg bruker ullundertøy hele tiden. På jobb, når jeg sover - ja, hele tiden. De andre jeg har blir det så fort hull i, så da testet jeg denne, og jeg er fortsatt fornøyd. Vi får se om jeg ender opp med enda flere farger etterhvert. Det var ikke liker lett å få tak i den svarte, så jeg måtte bestille genseren fra Danmark. Jeg bestilte til mamma også, men hennes gensere kom fra Sverige.
Hva synes dere?

Dato.23.02.2013 klokken.09:42 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 4

Nytt i skapet - Kari Traa


Etter å ha fulgt med på farmen, så jeg at den ene jenta der hadde Kari Traa ullundertøy. Det var utrolig fint, så jeg måtte ha meg et sett jeg også. Jeg hadde bestemt meg for hvilken farge jeg ville ha, og da var det bare å begynne og lete på internett. Jeg søkte rundt overalt, men det fantes så klart ikke i min størrelse. Den ene siden som jeg fant var ganske billig, men der hadde de bare buksen. Da endte det med at jeg kjøpte buksen på en nettside, og genseren + luen på en annen. Luen er også Kari Traa, den kjøpte jeg fordi jeg ikke har noen annen lue. Egentlig ville jeg ha den i hvit, men de hadde bare rosa igjen. Ååh, jeg er sinnsykt fornøyd, og nå vil jeg ha et sett til.....


Luen var tjukkere enn jeg trodde, og så er det fleece der ørene skal være.


Har dere Kari Traa ullundertøy?

Dato.15.02.2013 klokken.19:29 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 7

Ny bil


Endelig har jeg fått kjøpt meg en ny bil. Den forrige jeg hadde startet omtrent ikke, og så måtte jeg teipe den overalt. Så etter at jeg hadde spart i år og dager så kjøpte jeg endelig en ny. Det var et ganske vanskelig valg, for jeg visste ikke helt hva slags bil jeg ville ha. Kravene mine var egentlig en svart automat, men så ble det heller en mørkegrå manuell. Egentlig ville jeg ha en BMW X6, men de var litt (bare litt) for dyre for meg. Så da ble det heller en Volvo C30. Først kunne jeg ikke helt bestemme meg for om den var stygg eller kul bak, men nå liker jeg den og er veldig fornøyd.

Nå er den litt møkkete, men det får bare være. Jeg skal forresten kjøpe større dekk og finere felger til sommeren.
Elsker at det bare er to seter bak.


Hva slags bil har dere?

Dato.15.12.2012 klokken.10:59 Kategori: Shopping og innkjøp Kommentarer: 0
Emelie Karlsson 24 år Sverige

Hverdag, bilder, hund og interiør. emzikk @ instagram


DesignIna Anjutahits