emzik -

Video - søtsaker til valentine


I går skrev jeg et innlegg om at jeg hadde bakt litt søtsaker til valentine/morsdag. Jeg skrev også at videoen skulle komme i løpet av søndagen, så nå er den her. 

Dato.05.02.2017 klokken.12:31 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 1

Video: pusser opp kjøkkenbordetI videoen kan dere se hvordan bordet mitt ble. Følg meg gjerne på youtube også, det kommer flere oppussingsfilmer etterhvert.

Dato.28.01.2017 klokken.18:52 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 4

Vår verden


 
Del gjerne.
Kilde: HER

Dato.02.11.2016 klokken.20:32 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 6

Video: tester tørrshampoI denne videoen sammenlikner jeg en billig og en dyr tørrshampo. Er det verdt å betale 199 kr for en som det står Kardashian på? Eller funker det like greit med en som koster 59 kr? Se filmen og finn det ut. Flere filmer finner dere HER

Dato.02.10.2016 klokken.15:27 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 3

Video: en helg i mitt livJeg tenkte at siden jeg er ganske dårlig på å oppdatere bloggen min, så kan dere få se en liten video som jeg filmet forrige helg. Som sagt er jeg mer aktiv på youtube og kanalen min finner dere HER hvis dere er interessert i det. I morgen kommer det ut en video hvor jeg tester to tørrshampooer, og sammenlikner en billig og en dyr. 

Kanskje jeg skal begynne å dele filmene mine litt oftere her, hva tror dere om det? 

Dato.01.10.2016 klokken.15:18 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 2

Jolie Visage ansiktsmaske


Annonse 

I denne videoen har jeg et samarbeid med LuxusHair. Jeg har vært så heldig å få prøve en ansiktsmaske fra deres eget merke, Jolie Visage. Det er en peel off maske som renser porene i dybden og forebygger nye hudormer. Masken renser huden effektivt og etterlater huden myk med tydelige reduserte porer. Det beste av alt er at den ikke er testet på dyr. Ut juli er det tilbud på masken til kun 149 kr + fri frakt. Hvis dere vil vite mer om masken, så kan dere se på videoen under hvor jeg tester den. Masken finner dere HER

Dato.10.07.2016 klokken.12:23 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 6

Video - blindfold makeup challenge


For de som ikke vet hva overskriften betyr, så vil det si at man skal sminke en person med bind foran øynene. Det var nemlig det jeg og Mimmi gjorde i helgen. Det var så sinnsykt artig og jeg trodde at jeg skulle le meg ihjel. Jeg hadde seriøst så vondt i magen etter latterkrampen. Resultatet ble ikke akkurat supert, men det er jo litt av greia, haha. Under kan dere se både når Mimmi sminker meg og når jeg sminker henne. Følg meg gjerne på youtube HER og Mimmi på youtube HER. For de som fortsatt ikke har fått det med seg enda, så er Mimmi min søster. 

Mimmi sminker meg: 


Jeg sminker Mimmi: 

Dato.28.06.2016 klokken.19:20 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 3

Video - no mirror makeup challenge


Sorryyyyy for mye film her på bloggen i det siste, men jeg må bare legge ut denne. Jeg synes at den ble litt morsom, og det var litt artig at Mimmi (søster) ble med på å gjøre det samme. Jeg legger ut begge videoene i dette innlegget, så kan dere se begge hvis dere har lyst. Det er jammen ikke lett å sminke seg uten speil.... Men det ser ut som at det er håp for Mimmi hvis hun blir blind.

MIN VIDEO


MIMMI SIN VIDEO 


Send gjerne link hvis dere har en liknende film, det er så gøy å se!!

Dato.15.06.2016 klokken.17:06 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 4

Video - pappa sminker meg


Da jeg skrev i forrige innlegg at jeg hadde filmet da pappa sminket meg, så fikk jeg en del positive tilbakemeldinger om at mange ville se filmen. Det kan jeg selvsagt fikse, så her kommer den. Følg meg gjerne på youtube HER.

Grunnen til at jeg ville gjøre dette, er fordi alle legger ut når kjæresten sminker dem. Ettersom jeg ikke har noen kjæreste, så fikk pappa denne oppgaven. Om han hadde lyst? Nei, men jeg fikk overtalt han etter litt masing. Det pleier som regel å funke, hehehe. Det tok faktisk to timer å laste opp denne filmen, for internettet datt ut hele tiden. Jeg trodde at jeg skulle bli gal..

Dato.09.06.2016 klokken.17:52 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 14

Hundefestivalen i Yulin (Kina)


Har dere hørt om den berømte hundefestivalen i Kina? Den er i Juni, nærmere bestemt 21 juni. Vel, dere som har lest bloggen min i ett år har hørt om dette, for jeg skriver om den dumme festivalen hvert bidige år. Hvorfor lurer dere sikkert på? Jo, det skal jeg fortelle dere. Det er fordi jeg vil at så mange som mulig skal se hvor idiotisk denne festivalen er, og så vil jeg at dere skal skrive under på kampanjen IMOT denne festivalen. Under har jeg laget en video hvor jeg snakker litt om festivalen, for de som ikke vet hva det er for noe. Jeg gjør oppmerksom på at visse bilder kan være litt harde, men dette er sannheten. Det er bare å se bort hvis dere ikke vil se det, men hør gjerne på hva jeg har å si. Underskriftskampanjen finner dere HER. Vært så snill å ta dere tid til å skrive under, så kanskje det er mulig å stoppe dette i år. Dessverre så gikk det ikke i fjor..... 

Dato.05.06.2016 klokken.11:17 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 2

Video - infected makeup


Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å legge ut denne filmen ettersom jeg fikk så mange negative kommentarer på facebook. Nå velger jeg å legge den ut likevel, så enjoy! Følg meg gjerne på youtube også.

Dato.01.06.2016 klokken.18:02 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 5

Følg meg på youtube


Hallo alle! 
Nå har jeg planer om å bli litt mer aktiv på youtube, men jeg kommer ikke til å dele alle filmene med dere her på bloggen. Jeg kommer absolutt ikke til å slutte med blogging, men jeg vil heller dele bilder med dere her, så får de som vil abonnere på meg på youtube se filmene. Noe kommer jeg jo til å dele her også, men ikke alt. Under kan dere se en film hvor dere kan bli litt bedre kjent med meg. Og hey, det er en ting til... videoene kommer ut på svensk. (Beklager så mye for stygge lepper, men jeg glemte faktisk å ta på leppestift etter at jeg tok på highlighter.) 

Dato.27.05.2016 klokken.00:10 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 11

Video: contour makeover


For litt siden lagde jeg og Mimmi en sminkevideo hvor hun sminket meg med hennes sminke (kan ses her). Vi var som nevnt tidligere i Oslo for å kjøpe sminke i riktig farge til meg, og under kan dere se den nye videoen vi lagde. Jeg har helt glemt å dele den på bloggen, men bedre sent enn aldri. Jeg er sååå fornøyd med den nye sminken min.Dato.30.03.2016 klokken.20:06 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 9

Video - follow us around


Som nevnt tidligere så var Mimmi på besøk hos meg i helgen. Vi filmet hele lørdagen, og under kan dere se resultatet. Se nøye på videoklippet da vi var på Lier, er det bare vi som innbiller oss eller er det noe der? Ejoy ♥

Dato.15.03.2016 klokken.19:56 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 4

Video - jeg får makeover


Nå er Mimmi hos meg, og i går fikk jeg en makeover. Hun tok med seg litt forskjellig sminke, men dessverre så er hun litt (bare litt) brunere enn meg, så sminken ble for mørk på meg. Bildene av hvordan sminken ble kan dere se her, men nå tenkte jeg at dere skal få se videoen. Jeg ble veldig fornøyd uansett om sminken kanskje ble litt mørk. I dag var vi i Oslo og kjøpte sminke i riktig farge til meg, så bilder av turen og av innkjøpene kommer senere en dag. Jeg kommer også til å legge ut før- og etterbilde slik at dere ser forskjellen bedre (etterspørsel fra dere). Kos dere med videoen.

#sminke #makeover #oslo

Dato.12.03.2016 klokken.22:42 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 12

Video - love is all you need


Denne videoen så jeg for første gang for noen år siden, men nå dukket den opp igjen så da må jeg bare dele den med dere. Det er en skikkelig tankevekker og hendelsene i denne filmen er basert på ekte hendelser fra mennesker som har blitt mobbet. Legg merke til hvor påvirket disse barna blir av de voksne rundt dem. Jeg tror at det er slik det er i det virkelige livet også. Foreldre er forebilder og skal stå frem som et bra eksempel. Og at til og med en lærer bare lar ting skje, det er helt sykt. Filmen er litt lang, men det er absolutt verdt å se den.

Dato.20.02.2016 klokken.21:29 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 5

Bli kjent med min søsterMimmi, min søster har laget seg en youtubekanal. Hun er ny på youtube, men det er bare å følge henne der for de som er interessert i å få sminke- og skjønnhetstips. Hun kommer også til å snakke en del om mote og ha noen challenges. Følg med!

Dato.15.02.2016 klokken.09:03 Kategori: Videoblogger Kommentarer: 6
Emelie Karlsson 24 år Sverige

Hverdag, bilder, hund og interiør. emzikk @ instagram


DesignIna Anjutahits